2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kocamannnnnnn günaydınlarrr hayırlı cumalar herkese bugün oğluşum ilk defa geç kalktı baya uyudu beni şaşırttı şimdi oyun parkında oynuyo umarım herkes uykulu güzel bir gece geçirmiştir

merhabalar
uzun zaman oldu kkya girmeyeli değişmiş ya neyse buna da alışırız :82: eskiden altta teşekkür butonu vardı ben ilk üye olduğum zaman o kalktığında da böyle garip olmuştum ama alıştık sonra hepinizi ve güzel meleklerinizi öpüyorum

Tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin. Kizim ilk antibayatogine basladi. Kulak eneksiyonu da varmis. Bugun biraz daha iyiydi. Ben kilo alsin diye ugrasirken istahi iyice gitti :)

Niye kilo verdigini dusunurken farkettim ki ben dogru durust karbohidrat vermedim galiba. Kabiz oluyor diye pirinc ununu kestim, muzu kestim. Kendimi sucluyorum. Suana kadar hic hazir sut vermemistim acaba kilo almasi icin geceleri versem mi diyorum. Siz ne dersiniz?

Betul bebege de gecmis olsun. Annem bahsetmisti bu keci gribinden. Cesit cesit grip virusleri var ortaliklarda, bebeklerimize bol saglikli gunler insallah.

Nidah tesekkur ederim iyi dileklerin icin.

çok geçmiş olsun çabucak atlatsın kuzucuk inş.

pirinç unu ben de vermiyorum sevmiyo ayda yılda bi belki.. ama hemen hemen hergün muz veriyorum yarım muz sabahları yiyo çok seviyo. kahvaltı yapmadığı için,pekmez-ceviz-muz-bisk. yiyoruz..maşallah. hazır süt de 1 yaşından sonra veririm diyorum ama devam sütlerini kastediyosan doymuyosa ver kilo için değil,yani sütün varsa ve senin sütle doyuyosa hiç verme derim canım.

günaydınnn herkese bende akşamları muhallebi veriyorum gece uyandığındada emziriyorum ama galiba sütüm azaldı bu aralar muhallebiyi biraz sulandırıp biberona koyuyorum arada kalktığında öylede veriyorum
bu arada bizim doktor 9.tetkik ayıdır dedi kan tahlili idrar tahlili ve ultrason yaptırmalısınız dedi bende herhalde bir dahaki hafta yaptırıcam siz yaptırdınız mı ???*

bize söylenmedi yaşına kadar gitmicez canım..

bize söylenmedi yaşına kadar gitmicez canım..

biz geçen hafta gittik maşallah can 11 kilo 350 gram olmuş boy 76,5 dedi herşeyi ilerde biraz dedi demir damlasını 11 damlaya çıkartalım dedi ama yinede tahlil istedi bir arkadaşım var onlardan da istememiş bende yaptırmasam mı diye düşünüyorum bazen biliyosunuz pay almak içinde istiyolar kararsız kaldım yaaaa

birde ben hastaydım annişler geldi valla ilaç gibi geldiler bana onlar bakıyo ben yatıyorum herkes dikkat etsin valla çok zor kurtuluyosun ben biraz daha iyiyim annem yanımda keyfim yerinde:82::82:

birde ben hastaydım annişler geldi valla ilaç gibi geldiler bana onlar bakıyo ben yatıyorum herkes dikkat etsin valla çok zor kurtuluyosun ben biraz daha iyiyim annem yanımda keyfim yerinde:82::82:

gecmıs olsun canım bahanesıyle dınlenıyosun tadını cıkar hastalıgın:) bız de tahlıl yaptırıcaz daha hıc kanına bakılmadı merak edıyorum eger ıyıyse kan damlasının dozunu dusururum en azından.ama benım kızda hastane fobısı basladıgı ıcın yaptıramadık bıraz atlatsın 1 ay sonra fılan yaptırıcam cok acelesı yok

saat 3te ne işin var kıs:)

Herkese merhabaaa..Hasta kuzucuklara çok geçmiş olsunn..1,5 hafta oldu işe başlayalı daha tam düzene otutturamadığım için koşturmaktan canım çıkıyor hafta sonlarını iple çekiyorum.Allah çalışan annelere gatret kuvvet versin zormuş valla.Gerçi evde de çok yoruluyıordum ama gene dinlenme fırsatı bukluyordum:)
Kızlar oğlum daha emeklemiyo herişini dönerekallediyo bu nedenle sürekli sıkılıyor herşeyden.değişiklik istiyor acaba yürüteç alsam mı diyotrum. yararlıdiyen varararlı diyen var.bir de bakıcı üzerinden hiç indirmez diye korkuyorum. sizler ne yaptınız

herkese iyi pazarlar güzel anneler oğlum uyurken bir bakıyım dedim bu gece yine uyku yoktu valla ((

canım bende yürütecin zararlı olduğunu düşünüyorum ama gelgelelim alsam yürüteci çok seveceğini düşünüyorum o yüzden hep büyük oyuncak mağazalarında gözüm takılıyo son anda almaktan vazgeçiyorum benim oğluşumda tutuna tutuna evi geziyo o yüzden benimkide hiç oturmak istemiyo yani yürümesinin eli kulağında

bu arada gerçekten Allah güç kuvvet versin çalışan annelere iş stresi sonrada bebişle ilgilen kocişle ilgilen birde ev ohooo çok zor valla hep planlı olmak zorundaymışsın gibi geliyo bana herşeyin saatli olcak ancak o zaman dinlenirsin herhalde

geçmiş olsun dileklerin için sağol canımm bende tadını çıkarmaya çalışıyorum valla, bebişinde hastane fobisi yenimi başladı çok mu ağlıyo gittiğinizde inşallah atlatırsınız

geçmiş olsun dileklerin için sağol canımm bende tadını çıkarmaya çalışıyorum valla, bebişinde hastane fobisi yenimi başladı çok mu ağlıyo gittiğinizde inşallah atlatırsınız

gecen ateslendı uykusu varken acıle goturduk orda ıgne vurdular soydular arada kulagından atesını olctuler delı oldu bızımkı sınırınden,ordan korku kaldı 1 hafta boyunca altını acınca yada fıtıl sokarken fılan cok agladı yenı yenı atlatıyo.allah dusurmesın acıle

canım bende yürütecin zararlı olduğunu düşünüyorum ama gelgelelim alsam yürüteci çok seveceğini düşünüyorum o yüzden hep büyük oyuncak mağazalarında gözüm takılıyo son anda almaktan vazgeçiyorum benim oğluşumda tutuna tutuna evi geziyo o yüzden benimkide hiç oturmak istemiyo yani yürümesinin eli kulağında

bu arada gerçekten Allah güç kuvvet versin çalışan annelere iş stresi sonrada bebişle ilgilen kocişle ilgilen birde ev ohooo çok zor valla hep planlı olmak zorundaymışsın gibi geliyo bana herşeyin saatli olcak ancak o zaman dinlenirsin herhalde[/QUOTE]

evt cnm ya herşeyi planlamaya çalışıyorsun biri kaysa strese giriyorsun.genellikle annelerimizin çoğu sinir hapı içiyor ya onları anlamaya başladım hayat ne hale getiriyor adamı...valla bençok kararsız kaldım sıkılıyor çünküama emeklemiyor her yere dönüyor.kolaycılığa alışır diye korkuyorum

ah canım benim ah yavrum benim çok geçmiş olsun içim acıdı büyük geçmiş olsun o küçücük yüreciği korku dolmuş gerçekten Allah düşürmesin hastanelere hiç hasta olmasınlar istiyo insan hep o olmasında ben olayım hasta diyorum

evt cnm ya herşeyi planlamaya çalışıyorsun biri kaysa strese giriyorsun.genellikle annelerimizin çoğu sinir hapı içiyor ya onları anlamaya başladım hayat ne hale getiriyor adamı...valla bençok kararsız kaldım sıkılıyor çünküama emeklemiyor her yere dönüyor.kolaycılığa alışır diye korkuyorum[/QUOTE]

gerçekten artık hayat şartları insanları çok zorluyo hep çalışmak çok çalışmak zorundasın günlerimiz böyle akıp gidiyo işte anlamadan

Beus bebege uzuldum. Acilde gercekten hic cocuk psikolojisi dusunulmuyor. Umarim yakin zamanda bu korkusunu atlatir. Opuyorum onu o guzel yanaklarindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…