2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canim merhaba kizimin prenses adasi da dis cikartmis masllah diyelim incilerine..bende uzun zamandir giremedim minik bebegim ateslendi gunlerce doktordu ilacti perisan oldu yavum cok sukur ki artik atesini dusurduk bogazlari iltihaplanmis.bu arada kizima gaz yapmiyacak evde yapabilecegim tarifleri olan arkadaslar varsa yani corba yemek tarzi paylasirlarsa sevinirim ..

arkadaslar bir sorum daha olacak sizlere biz 10.ayi doldurduk geceleri biberon olarak neler kullaniyorsunuz hangi urunleri yardimci olursaniz sevinirim

Canım cok cok gecmıs olsun cok üzüldüm Rabbim şifasını versin. İnşallah hastalık ilerlemez canım kötü düşünme bol bol dua et oku ve netten de bakma bence hergün moralini bozma.Allah yardımcın olsun canım

sağol arcak oğlun meleğime çok benziyor allah bağışlasınanneler bişey sorucam bedirhanı doğduğundan beri gece koynumda yatırıyorum bu benimde çok hoşuma gidiyo ama artık yatağında yatırmak istiyorum bu arada gece yatarken mutlaka bi eli boynumda olucak eli düştüğü an uyanıyor ben bu çocuğu nasıl ayırıcam ya fikri olan varmı

çok geçmiş olsun canım.İyidir umarım şimdi Mina'mız.Ek gıda topiğimiz vardı ama gerilerde mi kaldı noldu hiç bakmadım epeydir.Ben benim Mina' nın çorbalarını falan anlatayım.genelde sebze çorbası veriyorum.haftada 1 tarhana, domatesli şehriye.Sebze çorbalarına evde sebze ne varsa katıyorum.patates pek koymuyorum nişastayı muhallebiden kaşık mamasından alıyor zaten .her çorbaya havuç koyuyorum hem güçlü antioksidan hem de tatlı oluyo.kabak, kırmızı dolmalık biber(haşlandıktan sonra kabuğunu soyuyorum), kereviz,dereotu (yüksek kalsiyum), brokoli, karnıbahar kısacası patlıcan hariç sebze ne varsa koyuyorum.3 4 çeşit sebze oluyo içinde.bulgur ve mercimek ekliyorum.pişmesine yakın az irmik(gazı önlüyor)kuzu inciği haşlayıp buzluğa atmıştım biraz biraz kesip çözüyorum.bir de kemiksuyu tableti yaptım buzluğa ondan da atıyorum içine.böyle çorbalarımız oluyo.ıspanak, kabak falan evde kendime yaptığım yemekleri az tuzlu ve az salçalı yapıyorum çatalla ezip veriyorum miniğe de.gaz sorunu olmaz artık.gece 2 3 saatte bir emmeye kalkıyo benimki ama sütüm yetmiyor artık 1 seferinde aptamil veriyorum.bi de hergün 2 3 çeşit meyve yemiş oluyo.havuç, elma ya da armudun suyunu sıkıyorum armutla havuç ya da elmayla havuç yani.muhalelbisine de nar suyu ya da kiviyi kevgirden geçirerek veriyorum.yoğurduna da cevizi rondodan geçirdim onu ekliyorum.kış boyunca da kahvaltıda ıhlamur veriyorum.böyle işte.papatya çayı gaz yapmaz ve bağırsaklarını yumuşatır.bi de çorbasına 1 2 damla zeytinyağı koyuyorum.dün tarhanayı tereyağında biraz kavurdum haşlanımış ciğerle rondodan geçirdim iğrençti ama yedi zavallı yavrum benim

ben yanımda yatırmaya oldm olası korkuyorum canım ya.uyku hali.beşiği yanımda.filesinden görerek yatıyorum.ayırman zor olur bu durumda.güvende hissesiyodur jkendini.düğmesi falan olmayan giydiğin bir penyenin üzerine yatırmayı dene bi.kokunu alınca uyuycak mı.benimki de emziği düşünce uyanıyo.zor olucak bıraktırmak

benim oğlum da yanımda yatıyor canım odasına git-gel yapmaktan bıkmıştım,çok sık kalkıyor saat başı nerdeyse..oyüzden koyun koyunayız:)gerçekten müthiş bişe nasıl ayırcam bilmiyorım ayırmak istiyomuyum onu da bilmiyorum:))) 1yaşından sonra denicem tekrar uykuları biraz düzene girse...

öncelikle çoook geçmiş olsun Allah şifalar versin..benim kızım da 12 mayıs doğumlu alt 2 incisi çıktı ama sürünmüyor kendi etrafında yuvarlanıyor çookk ağırkanlı babası gibi yaa

canım yaa kıyamam Allah tüm meleklerimize şifa versin acılarını göstermesin

allahım bi ben face işlerini hiç anlamıyorum teknoloji cahiliyim:26:benim oğlanda dişe ve emeklemeye dair hiç bişey yok orta sehpa ve karyolasına tutunup kalkıyor ve hala yüz üstüde dönmüyor nerdeyse onuncu ayını bitirecek aslında doktoruna sormuştum dönmediğini eğer oturup kafasını tutabiliyorsa sorun yok demişti.neyse hiç uğrayan yok buraya bakın bebişlerin yaşına bişey kalmadı nerde heyecan hadi paylaşın kuzucuklar neler yapıyorlar

SELAM ARKADASLAR BENDE BURAYA BAYADIR GIRMIYODUM FACE grubu acılalı unutuyorum burayı
asya haftaya 10 aylık oluyo.5 tane dısı var sanırım 6.gelıyo.emeklemıyo ama gıttı gedecek surunuyo.ve heryere yuvarlanarak gıdıyo.
parcalı seylerı yutamıyo ya ona kafayı taktım bende muzu bıle kucuk dograrsam yıyemıyo ıyıce ezmem gerek.yemekte yemıyo corba yogurt meyve sebzeden nefret edıyo

herkese selamlar biz yoğun bir cumartesi geçiriyoruz sabah misafir vardı sonra ben bir yere gittim akşama yine bana gelicek oğlan yaşadı bugün bu arada 6 tane dişimiz oldu ama çok sıkıntı çekiyo yavrum...

canım öncelikle hoşgeldin bende ilk defa senden duydum böyle bir hastalık olduğunu ve çok üzüldüm konu gözbebeklerimiz olunca insan daha bir etkileniyor çok geçmiş olsun ama anladığım kadarıyla sen çok bilgili çok ilgili ve çok güçlü bir annesin zor bir süreç yaşıyosun canım kuzucuğun için güçlü olmalısın tabi hepimiz dua edicez artık küçük erkekin için benimde bir oğlum var hepimizinkilerede Allahım sağlık ve uzun ömür versin

canım kilosu iyi keyfide iyiyse hiç bakma boşver ne derlerse desinler o insanlar her şekilde konuşurlar nasıl olsa her bebek kilolu olacak diye birşey yok sonuçta sağlıklı olduktan sonra

canım bende face yok bende burdan takip etmeye çalışıyorum ama burası artık kalabalık olmuyo ne yazık ki (((
maşallah dişlerinize biz geçen haftada yeni patlattık 2 tane birden 6 tane oldu artık benim paşamda koltuklara daha doğrusu neresi olursa oraya tutunarak geziyo evi :))parçalı yememesi senin için zor oluyodur umarım en kısa zamanda alıştırırsın canda bu hafta yoğurt yemiyo haftaya yine denicem bakalım biraz tadını unutsun sen bebe biskivüsi falan veriyomusun elmayı eline dilimle versende yemiyomu???

canım ole elıne verırsem koparıyo cıgnemıyo yutmaya calısıyo onuda yutmaıyo bogazına takılıyo o yuzden elıne vermıyorum hıc korkumdan.cok sukur asya yogurt sevıyo.yukarı yanlıs yazmısım.sadece sebze yemıyo.meyverlerı rendelersem yıyo.corbalardan mercımek cobasını ıcemıyo yutamıyomu sevmıyomu anlamadım.bebe bıskuvısı verıyorum canım yıyo onu sukur.

bizde diş olmamasına rağmen maşallah herşeyi yalayıp yutuyor sadece çerez yerken ben çiğneyip veriyorum sert, parçalanmıyor diye onun dışında sebze meyve et türlerini yiyiyor.bizimde malesef henüz diş yok gerçi ben de yaşımda çıkarmışım.kızımın hareketleri gayet iyi tutunup geziyor 1 ay önce sürünme olayından emeklemeye geçti.fakat kızlar dilli olur derler baba diyor net olarak dede ve anneyi tam olarak söyleyemiyor.meyve sebze emzikleri var boğazına kaçmasın diyorsan meyveleri ondan al da ver bence.Allah hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat ve uzun ömürler versin gerisi zamanla oluyor.hoşçakalın

iyi pazarlar herkese can uyurken bir göz atayım dedim akşam misafir vardı uykusu tamamen kaydı çocuğun tabiki fatura bana kesildi bütün akşam uyumadı uyutmadı şimdi babasıyla yattılar biraz birşey çıkmazsa dışarı çıkmayı düşünüyoruz biraz alışveriş yapıcam valla

arkadaşlar yardımınıza çookkk ihtiyacım var bana neler oluyor bilmiyorum 3 yıl bebeğimin olması için yapmadığım kalmadı nihayet Rabbim bana layık gördü ve 12 mayısta dünya tatlısı ve sessizi bi kızım oldu ne hamileliğimde ne bebekliğinde bana hiçbir zorluk yaşatmadı ama şu ek gıdalara geçtikten sonra hayatımız alt üst oldu her annenin sorunu bu biliyorum ama ben artık sabırlı davranamıyorum hırpalamaya başladım bebeğimi sonra oturup deliler gibi ağlıyorum. o yemekten tiksindi ben de yedirmekten ikimiz içinde işkence saatleri gibi geçiyor.yemeyip ağzında bekletiyor yarım saat ve ben artık kendimi kaybediyorum zorla kaşığı tepiştirmye burnunu sıkıp yutmaya çalışmasın bekliyorum sonra kusuyor ve ben hepten kendimi kaybediyorum vurduğum oluyor 4 aydır annemlerdeyim yakında eve döneceğim bu manzarayı eşim görünce haliyle aramızdaki gerginlik kat kat artacak tlfda anlatınca bile kavga ediyoruz gerçi işin bu kısmını düşünmüyorum benim düşündüğüm tekşey herşey bu kadar imkansızken Rabbim bana bi evlat nasip etti ben neden böyle canavar bi anne oldum çıktım nasıl yemek yemeyi sevdirebilirim nasıl sabretmeyi öğrenebilirim (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…