EVET ANNESİ SENİN DELİKANLI BEBEK MUAMELESİ GÖRMEK İSTEMİYOR, EMEKLEMEK ERKEK ADAM İŞİ DEĞİLDİREK YÜRÜYECEK OĞLUŞ.ŞAŞIRTACAK SENİ.BİZ DE DAHA BU AY DİŞ ÇIKARTTIK.HER BEBŞİN AYRI OLUYOR.ŞUAN TÜM ARKADAŞLAR BURADA DEĞİL AMA BİZİM DE VAR DİŞSİZ BEBİŞİMİZ, HEPSİ DE EMEKLEMİYOR.BENİM GÖRÜMCEMİN OĞLANDA DA GÜVERCİN KAFES DENEN Bİ RAHATSIZLIK VAR.GÖĞÜS KAFESİ DIŞARIYA ÇIKINTILI OLACAKMIŞ.O DA İNTERNETTEN ARAŞTIRIYO KİMİSİNİNKİ AŞIRI ŞEKİL BOZUKLUĞU AMA O NETTE GÖRDÜĞÜN RESİMLER ÇOK İLERİ DERECELERİ BU RAHATSIZLIKLARIN.ONLARA SAKIN TAKILMA.BELLİ BELİRSİZ DE ATLATABİLİR BEBEĞİN.İLERİDE UNUTACAKSINIZ BİLE BU GÜNLERİ BELKİ DE.ALLAH KULUNA TAŞIYAMAYACAĞI YÜKÜ VERMEZMİŞ.VE HERŞEY BİR SINAV.HERŞEY İÇİN ŞÜKRET CANIM.BİRLİKTE ATLATICAZ BUGÜNLERİ.
teşekkür ederim anneler iyi dilekleriniz için.benim bütün günüm bu hastalığı araştırmakla geçiyor allahım bazen bazı fotolar görüyorum vücudu yamulmuş insanlar çıldıracak gibi oluyorum ve biliyorumki ben güçlü olmalıyımki bebeğimde güçlü olsun neyse bu aralar bi sulu gözlüyüm biri dokunsa ağlayacam şu an olduğu gibi.konuyu değiştireyim biraz gelçekten daraldım meleğim hala diş çıkarmadı ve emeklemedi varmı mayıs bebeklerinden benim bedo gibi tembel anneler
canim merhaba kizimin prenses adasi da dis cikartmis masllah diyelim incilerine..bende uzun zamandir giremedim minik bebegim ateslendi gunlerce doktordu ilacti perisan oldu yavum cok sukur ki artik atesini dusurduk bogazlari iltihaplanmis.bu arada kizima gaz yapmiyacak evde yapabilecegim tarifleri olan arkadaslar varsa yani corba yemek tarzi paylasirlarsa sevinirim ..
sağol arcak oğlun meleğime çok benziyor allah bağışlasınanneler bişey sorucam bedirhanı doğduğundan beri gece koynumda yatırıyorum bu benimde çok hoşuma gidiyo ama artık yatağında yatırmak istiyorum bu arada gece yatarken mutlaka bi eli boynumda olucak eli düştüğü an uyanıyor ben bu çocuğu nasıl ayırıcam ya fikri olan varmı
sağol arcak oğlun meleğime çok benziyor allah bağışlasınanneler bişey sorucam bedirhanı doğduğundan beri gece koynumda yatırıyorum bu benimde çok hoşuma gidiyo ama artık yatağında yatırmak istiyorum bu arada gece yatarken mutlaka bi eli boynumda olucak eli düştüğü an uyanıyor ben bu çocuğu nasıl ayırıcam ya fikri olan varmı
Herkese merhabaaa..Hasta kuzucuklara çok geçmiş olsunn..1,5 hafta oldu işe başlayalı daha tam düzene otutturamadığım için koşturmaktan canım çıkıyor hafta sonlarını iple çekiyorum.Allah çalışan annelere gatret kuvvet versin zormuş valla.Gerçi evde de çok yoruluyıordum ama gene dinlenme fırsatı bukluyordum:)
Kızlar oğlum daha emeklemiyo herişini dönerekallediyo bu nedenle sürekli sıkılıyor herşeyden.değişiklik istiyor acaba yürüteç alsam mı diyotrum. yararlıdiyen varararlı diyen var.bir de bakıcı üzerinden hiç indirmez diye korkuyorum. sizler ne yaptınız[/Q
ya ben nerdeyse 3 aydır yürüteç kullanıyorum çok eğleniyo kızım ben mi erken davrandım acaba:26:
teşekkür ederim anneler iyi dilekleriniz için.benim bütün günüm bu hastalığı araştırmakla geçiyor allahım bazen bazı fotolar görüyorum vücudu yamulmuş insanlar çıldıracak gibi oluyorum ve biliyorumki ben güçlü olmalıyımki bebeğimde güçlü olsun neyse bu aralar bi sulu gözlüyüm biri dokunsa ağlayacam şu an olduğu gibi.konuyu değiştireyim biraz gelçekten daraldım meleğim hala diş çıkarmadı ve emeklemedi varmı mayıs bebeklerinden benim bedo gibi tembel anneler
gecen ateslendı uykusu varken acıle goturduk orda ıgne vurdular soydular arada kulagından atesını olctuler delı oldu bızımkı sınırınden,ordan korku kaldı 1 hafta boyunca altını acınca yada fıtıl sokarken fılan cok agladı yenı yenı atlatıyo.allah dusurmesın acıle
Kevser senmisin bilmiyom arkadaşlık yolladım kabul et ekliyim mehlika sende facedeki adını verirsen senide ekliim
mrhb,bende mayıs annesiyim 18 mayıs doğulu dünya tatlısı oğlum var hmileliğimin başından beri burayı tkip ediyorum.artık nereye kime anlatacağımı blemiyrum en son burayada yazmak istedim belki en azından etrafında bu hastalığı taşıyıp normal hayatıana devam insanlar biliyorsunuzdur en ufak bi umut bi ışığa igtiyacım var.oğlumun genetik bi hastalığı var nf1 li yazarken bile titriyorum yakıştıramıyorum meleğime tedavisi olmayan bi hastalık şu anda sadece vücudunde kahverengi lekeler var ama büyüdükçe diğer belirtilerinde çıkması söz konusu dilim varmıyor diğer belirtileri yazmayacam zatan şu anda altı ayda çocuk nörolojisine götürüyoruz profün dedeği tek şey dua edinde sadece leke olarak kalsın diyor.ben nasıl dayanacam bilmiyorum bütün herşey gözümde karamış durumda benki haberlerde gördüğüm bi bebek için günlerce ağlardım şimdi benim oğlum meleğim ........arkadaşlar ricam etrafınızda bu lekeleri taşıyan veya bu hastalığı olan insanlar varmı durumları nasıl beni anlayacağınızı umarım ve lütfen her lekeyi doğum lekesi diye ihmal etmeyin allahım kimseye evlat acısı yşatmasın
merhaba ben ilk defa geldim buraya benimde 3 mayıs doğumlu bir oğlum var maşallah çok hareketli allaha şükür sağlıklı ama kilo problemimiz var şuan 8.5 kiloda iştahıda iyi olmasına rağmen kilo almıyo ben fazla kafaya takmıyorum ama etrafımdaki insanlar niye bu kadar zayıf dediklerinde sinir oluyorum kilo alması için neler yapabilirim
SELAM ARKADASLAR BENDE BURAYA BAYADIR GIRMIYODUM FACE grubu acılalı unutuyorum burayı
asya haftaya 10 aylık oluyo.5 tane dısı var sanırım 6.gelıyo.emeklemıyo ama gıttı gedecek surunuyo.ve heryere yuvarlanarak gıdıyo.
parcalı seylerı yutamıyo ya ona kafayı taktım bende muzu bıle kucuk dograrsam yıyemıyo ıyıce ezmem gerek.yemekte yemıyo corba yogurt meyve sebzeden nefret edıyo
canım bende face yok bende burdan takip etmeye çalışıyorum ama burası artık kalabalık olmuyo ne yazık ki(((
maşallah dişlerinize biz geçen haftada yeni patlattık 2 tane birden 6 tane oldu artık benim paşamda koltuklara daha doğrusu neresi olursa oraya tutunarak geziyo evi :))parçalı yememesi senin için zor oluyodur umarım en kısa zamanda alıştırırsın canda bu hafta yoğurt yemiyo haftaya yine denicem bakalım biraz tadını unutsun sen bebe biskivüsi falan veriyomusun elmayı eline dilimle versende yemiyomu???
canım ole elıne verırsem koparıyo cıgnemıyo yutmaya calısıyo onuda yutmaıyo bogazına takılıyo o yuzden elıne vermıyorum hıc korkumdan.cok sukur asya yogurt sevıyo.yukarı yanlıs yazmısım.sadece sebze yemıyo.meyverlerı rendelersem yıyo.corbalardan mercımek cobasını ıcemıyo yutamıyomu sevmıyomu anlamadım.bebe bıskuvısı verıyorum canım yıyo onu sukur.