2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Kilo aldirma calismalarim iyi giderken Kayra kabiz oldu. Neden butun kilo aldirici seyler kabiz yapiyor

selamlarrrr az önce biraz kek verdim nasıl yedi nasıl yedi maşallah üstünede yoğurt verdim şimdi keyiflendi baba baba diye geziniyo koltuk kenarlarında tutturmakta istemiyo kendini özgüveni fazla

evet niye kimse bişey yazmıyor.hadi paylaşalım bebişlerimiz neler yapıyor bu ayda.bizimki daha iki gun once emeklemeye başladı.çok tatlı oldu herşeye tepki veriyor insan ne kadar da mtlu olyor.

mrhb,bende mayıs annesiyim 18 mayıs doğulu dünya tatlısı oğlum var hmileliğimin başından beri burayı tkip ediyorum.artık nereye kime anlatacağımı blemiyrum en son burayada yazmak istedim belki en azından etrafında bu hastalığı taşıyıp normal hayatıana devam insanlar biliyorsunuzdur en ufak bi umut bi ışığa igtiyacım var.oğlumun genetik bi hastalığı var nf1 li yazarken bile titriyorum yakıştıramıyorum meleğime tedavisi olmayan bi hastalık şu anda sadece vücudunde kahverengi lekeler var ama büyüdükçe diğer belirtilerinde çıkması söz konusu dilim varmıyor diğer belirtileri yazmayacam zatan şu anda altı ayda çocuk nörolojisine götürüyoruz profün dedeği tek şey dua edinde sadece leke olarak kalsın diyor.ben nasıl dayanacam bilmiyorum bütün herşey gözümde karamış durumda benki haberlerde gördüğüm bi bebek için günlerce ağlardım şimdi benim oğlum meleğim ........arkadaşlar ricam etrafınızda bu lekeleri taşıyan veya bu hastalığı olan insanlar varmı durumları nasıl beni anlayacağınızı umarım ve lütfen her lekeyi doğum lekesi diye ihmal etmeyin allahım kimseye evlat acısı yşatmasın

canım çok geçmiş olsun nasıl bu teşhisi koydular?benim oğlumun dizinde de küçük kahverengi bi leke var ama hiç sormadık dr.a.. Allah esirgesin dua et arkadaşım,Allah şifa versin ,dermanını versin..

oğlumda yedi sekiztane vardı vardıüç aylıkken isali için doktora götürmüştüm orda doktor syıp bunlar ne zamandan beri var dedi ben doğum lekesi sanıp hiç dikkat etmemştim ilk bi aylıkken çoğalıp büyüdüklaerini farkettiğimi söyledim bizi hemen göz muayenesine gönderdi çünkü gözdede bu lekeler çıkıyor ve sonrası geldi zaten arştırma hastanesinde günlerceküçük bebekle gelgitler ve sonuc aynı tedavisiz bi genetik hastalık aman dikkat edin bebeklerin vücudunda bikaçtanaden fazlaysa bu lekeler hiç ihmal etmeyin insan kendi başına gelmez sanıyor hele söz konusu bebeklerimizse insanın eli ayağı boşalıyor allahımkimselere vermesin

anlyorum bizde henüz 1 tane görmüştüm ama sen ümidini kesme bol bol dua et inş iyileşir ilerlemeden kurtulur kuzucuk,tekrar geçmiş olsun canım

Canım Allah yavrunun şifasını versin, inşallah ilerlemez rahatsızlığı, umudunu yitirme dua et bol bol Rabbim beterinden saklasın.

canım çok geçmiş olsun.hiç bilgim yok bu rahatsızlıkla ilgili ama şimdi netten araştırdım. Bir çok kişide NF bulunmadan café-au-lait lekeleri bulunabilirken, yaşamın ilk beş yılında 5 den fazla café-au-lait lekesi bulunan kişilerin NF olma olasılıkları yüksektir. % ve daha fazla café-au-lait lekesi yenidoğanlarda % 1.8 oranında görülürken, 5 leke veya daha fazla sayıda leke bulunduran çocukların % 25-40 ında , erişkinlerin ise %14'ünde NF bulunur. Koltuk altlarında çillerin bulunması NF1 in belirgin bir belirtisidir.
diyor yani çiller olsa da hastalık olmayabiliyormuş ve yenidoğanda /1.8 oranında görülür diyor bak.inşallah sadece çildir.yoktur bebeğinde birşey.ailede bu hastalığı taşıyan biri var mı?içini ferah tut.güçlü bir annesin sen.bebeğin seninle güçlenecek.sakın salma kendini.sen bebeğine çok iyi bakacaksın.dualarım senin ve bebeğinle.vakit buldukça gel katıl aramıza.bebeğini beraber büyütelim.elimizden gelen bişey varsa tüm arkadaşlar yardımcı olurlar.öptüm güzel bebeğini.sen de öp kokla.sevgiyle büyüt bebeğini.Allah yardımcınız olsun canım.dualarım sizinle

merhaba ben ilk defa geldim buraya benimde 3 mayıs doğumlu bir oğlum var maşallah çok hareketli allaha şükür sağlıklı ama kilo problemimiz var şuan 8.5 kiloda iştahıda iyi olmasına rağmen kilo almıyo ben fazla kafaya takmıyorum ama etrafımdaki insanlar niye bu kadar zayıf dediklerinde sinir oluyorum kilo alması için neler yapabilirim

teşekkür ederim anneler iyi dilekleriniz için.benim bütün günüm bu hastalığı araştırmakla geçiyor allahım bazen bazı fotolar görüyorum vücudu yamulmuş insanlar çıldıracak gibi oluyorum ve biliyorumki ben güçlü olmalıyımki bebeğimde güçlü olsun neyse bu aralar bi sulu gözlüyüm biri dokunsa ağlayacam şu an olduğu gibi.konuyu değiştireyim biraz gelçekten daraldım meleğim hala diş çıkarmadı ve emeklemedi varmı mayıs bebeklerinden benim bedo gibi tembel anneler

canım benim ya kıyamam Rabbim çok büyük ve inşallah senin meleğin iyi olacak bu arada benim kızımda 18 mayıs doğumlu bütün kalbim bebeğinle birlikte genetik bir hastalık demişsin ailenizde başka kimde var onda ne gibi etkileri var? merak ettim

benim bıdık 8.5 aylıkken taytay durmaya, koltuğa tutunup ayağa kalkmaya falan başladı ama daha 2 gün önce emeklemeye başladı:) yere koyunca ağlıyordu:82: koca dötünü anca kaldırdı:88:

bu rahatsızlık ailede hiç kisede yok daha karnımda embriyo halindeyken o genin mutasyonu sonucu oluştu yani sadece onda var bazen kendimi suçlamıyor değilim bütün gün çamaşır suyuyla temizlik yapıyordum yemeğime çok dikkat ettiğim halde yediğim bişeyden mi oldu gibi çok saçma düşüncelere kapılıyorum.ama bazende diyorumki allah beni sınıyor bi sınav bu oğlum ben ve eşim inşallah atlatacaz bunu çok güzel zamanlar yaşayacazözge maşallah bebişe benimkide tutunup kalkmaya başladı karyolasına ama yüz üstü yatırdığım zaman çıldırıyor o yüzden emeklemesini beklemiyorum artık direk yüricez

EVET ANNESİ SENİN DELİKANLI BEBEK MUAMELESİ GÖRMEK İSTEMİYOR, EMEKLEMEK ERKEK ADAM İŞİ DEĞİL DİREK YÜRÜYECEK OĞLUŞ.ŞAŞIRTACAK SENİ.BİZ DE DAHA BU AY DİŞ ÇIKARTTIK.HER BEBŞİN AYRI OLUYOR.ŞUAN TÜM ARKADAŞLAR BURADA DEĞİL AMA BİZİM DE VAR DİŞSİZ BEBİŞİMİZ, HEPSİ DE EMEKLEMİYOR.BENİM GÖRÜMCEMİN OĞLANDA DA GÜVERCİN KAFES DENEN Bİ RAHATSIZLIK VAR.GÖĞÜS KAFESİ DIŞARIYA ÇIKINTILI OLACAKMIŞ.O DA İNTERNETTEN ARAŞTIRIYO KİMİSİNİNKİ AŞIRI ŞEKİL BOZUKLUĞU AMA O NETTE GÖRDÜĞÜN RESİMLER ÇOK İLERİ DERECELERİ BU RAHATSIZLIKLARIN.ONLARA SAKIN TAKILMA.BELLİ BELİRSİZ DE ATLATABİLİR BEBEĞİN.İLERİDE UNUTACAKSINIZ BİLE BU GÜNLERİ BELKİ DE.ALLAH KULUNA TAŞIYAMAYACAĞI YÜKÜ VERMEZMİŞ.VE HERŞEY BİR SINAV.HERŞEY İÇİN ŞÜKRET CANIM.BİRLİKTE ATLATICAZ BUGÜNLERİ.

EVET ANNESİ SENİN DELİKANLI BEBEK MUAMELESİ GÖRMEK İSTEMİYOR, EMEKLEMEK ERKEK ADAM İŞİ DEĞİL DİREK YÜRÜYECEK OĞLUŞ.ŞAŞIRTACAK SENİ.BİZ DE DAHA BU AY DİŞ ÇIKARTTIK.HER BEBŞİN AYRI OLUYOR.ŞUAN TÜM ARKADAŞLAR BURADA DEĞİL AMA BİZİM DE VAR DİŞSİZ BEBİŞİMİZ, HEPSİ DE EMEKLEMİYOR.BENİM GÖRÜMCEMİN OĞLANDA DA GÜVERCİN KAFES DENEN Bİ RAHATSIZLIK VAR.GÖĞÜS KAFESİ DIŞARIYA ÇIKINTILI OLACAKMIŞ.O DA İNTERNETTEN ARAŞTIRIYO KİMİSİNİNKİ AŞIRI ŞEKİL BOZUKLUĞU AMA O NETTE GÖRDÜĞÜN RESİMLER ÇOK İLERİ DERECELERİ BU RAHATSIZLIKLARIN.ONLARA SAKIN TAKILMA.BELLİ BELİRSİZ DE ATLATABİLİR BEBEĞİN.İLERİDE UNUTACAKSINIZ BİLE BU GÜNLERİ BELKİ DE.ALLAH KULUNA TAŞIYAMAYACAĞI YÜKÜ VERMEZMİŞ.VE HERŞEY BİR SINAV.HERŞEY İÇİN ŞÜKRET CANIM.BİRLİKTE ATLATICAZ BUGÜNLERİ. schatzi sağol canım minayıda hep takib ederdim öp fındığıben her şeyini hastalığa bağladım diş çıkarmıyor hastalığındandır emeklemiyor hastalığındadır inian eşim olmasa çıldırırdım o beni frenliyor garibim hangimizle uğraşacağını şaşırdı.görümcenede çok geçmiş olsun canım sakıncası yoksa bebeğinin dış görünüşünü yani göğüs kafesini biraz anlatırmısın çokmu anormal duruyor emekleme ve hareketleri nasıl

görkem benim eşimde güvercin kafes haha ay ne güldüm gerçekten var babasının öyleymiş öyle rahatsız edici değil güvercin diye dalga geçiyorduk biz görümcene söyle gerçekten öyle bir sorun teşkil edecek görüntü olmuyor faceden eşimin resimleri var söylemese anlaşılmaz

Ay benim Mina'mı tanıyor musun sen teyzesi.biz de öperiz güzel oğluşumuzu bişeyi yok aslında sade göğüs kafesinin birleştiği yerde bi çıkıntı var.ergenlik çağında belli oluyormuş.kimisinin çok az olurmuş o da netten bakıyo işte kimisinin çok ağır şekil bozukluğu ama onlar istisna canım.çok ileri dereceleri yani.fazla sık görüldüğünü sanmam.özge de demiş zaten eşinde de varmış bilmesen anlamazsın diyo.her bebek emeklemez canım.dişin falan bahsettiğin rahatsızlıkla hiç ilgisi olmaz.annelik, anlıyorum seni ama yapma böyle canım.bebeğine haksızlık ediyorsun.o çok zeki çok sağlıklı bir bebek.bizim de diş çıkartmamış, emeklemeyen bebişlerimiz var.hiçbirinden geri değil benim oğluşum.sen de kendini çok sıkarsan depresyona girersin allah korusun.bebeğinin sağlıklı güçlü bir anneye ihtiyacı var.benim ismin görkem bu arada çok memnun oldum

cok gecmis olsun canim rabbim insallah saglik sihhat verir ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…