2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

:)hoşbulduk nidah hnm bizim facede grup varmı ardım ama yöneticisi olmayan ve 9 üyeli bi grup var terkedilmiş yani :)

grup var gizli grup aramada çıkmıo.hatta bi kaç grup var ama henüz pek tanımadan kimse alınmıyo,sen yenisin dimi ,hiç görmemiştim

Bebegim nezle oldu yine; geceleri atesi 38e cikiyor oksurugu kotu.
Bir de bugun kilosuna baktirdik 200g vermis zaten zayifti :KK43:

Bebegim nezle oldu yine; geceleri atesi 38e cikiyor oksurugu kotu.
Bir de bugun kilosuna baktirdik 200g vermis zaten zayifti :KK43:

gecmıs olsun canım benımkı de grıpmı nezlemı her neyse. atesı 39un ustundeydı antıbıyotık atesdusurucuyle 38 cıvarınde gezdı 3 gun sımdı normale dondu anca etkı ettı galıba antıbıyotık.ama oksurmeye basladı, esım kecı grıbı salgını varmıs uzun sure oksuruk gecmıyomus kalıyomus fılan dedı bende duymamıstım hıc duyanınız varmı

herkese selamlar çoookk uzun zamandır giremedim hasta bebişlere geçmiş olsun bende çok hastayım grip oldum bebekle gerçekten çok zor oluyo geçicek diye ödüm patlıyo annemler gelicek zaten kolum kanadım kalkmıyo çünkü bu arada doktor kontrolü vardı herşeyi çok iyi dedi çok şükür bu aralar üstü dişleri geliyo herşeyi çok düzensiz valla ne uyku ne yeme kaldı hiçbirşeyden memnun olmuyo ağlamaklı sürekli inşallah çabuk çıkar yaa azcık azcık görünüyo ama uzun sürecek gibi

X