mrb ben de inş 2011 mayıs annesi olacağım benim durumumda olanlara tavsiyeler verebileceğiniz bir topic açar mısınız
gökçen 60lı kılolara dusmussun hayırlı olsundarısı basıma durma devam et bende gelcem:)
canım cuma yarışmalarına girdim tam gaz devam:)) sen nerelerdesin takıl valla verelim pis kilolarııı
canım cuma yarışmalarına girdim tam gaz devam:)) sen nerelerdesin takıl valla verelim pis kilolarııı
ya bebegım dun gece ateslendı ıshal oldu dıs dıye sevıncekken atesı 39bucuga yukseldıyıne antıbıyotık su kıs bı bıteydı sag salım.artık uyumadan yasama yetenegı kazandım dun gece sadece 2 saat uyudum ama hala ayaktayım. allahaskına bebegı gece duzgun uyuyan varmı?
betusss canım çok geçmiş olsun tavan nasıl çöktü yaaiyi atlatmışsınızz.. kuzuma da geçmiş olsun..
takımda yer açılırsa haber ederim,ama sen katılmak isteyenlere yazsana bi gruba dahil ol öle böle verirsin..
selamlar, hepimizde aynı sıkıntılar benim kızda geceleri çok huysuz sürekli canı yanıyormuş gibi ağlayarak uyanıyor bizim henüz üç dişimiz var. aramızda bebişi yürümeye başlayan varmı
ya bu aralar ust uste geldı bızım aksılıkler, gecen gun betulle mutfakta yemek yapıyodum tavan ustumuze cöktü tavanın alcı kaplaması, ben analık içgudusuyle cocugu kaptım ıcerı kacarken bıraz benım ustume geldı bacagım sırtım fılan morardı betul cok korktu tabı yarım saat agladı katıldı, ustune hasta oldu moralı cok bozuk ve gece 5 dakıkada bı aglayarak uyanıyo bende onla ugrasıyom ıste daha tam gaza gelemedım zayıflama konusunda
selamlar, hepimizde aynı sıkıntılar benim kızda geceleri çok huysuz sürekli canı yanıyormuş gibi ağlayarak uyanıyor bizim henüz üç dişimiz var. aramızda bebişi yürümeye başlayan varmı
saol bende anlamadım nasıl coktu olcak sey diil. ya ben face actım nasıl bulcam sizi facede
yürüme değil ama benim oğlan ellerini bırakıp 2-3 adım geliyor bize maşallah diyim cok büyük mutluluk bu gelişimlerini izlemek