2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ya bebegım dun gece ateslendı ıshal oldu dıs dıye sevıncekken atesı 39bucuga yukseldı:KK43: yıne antıbıyotık su kıs bı bıteydı sag salım.artık uyumadan yasama yetenegı kazandım dun gece sadece 2 saat uyudum ama hala ayaktayım. allahaskına bebegı gece duzgun uyuyan varmı?

canım cuma yarışmalarına girdim tam gaz devam:)) sen nerelerdesin takıl valla verelim pis kilolarııı

ya bu aralar ust uste geldı bızım aksılıkler, gecen gun betulle mutfakta yemek yapıyodum tavan ustumuze cöktü tavanın alcı kaplaması, ben analık içgudusuyle cocugu kaptım ıcerı kacarken bıraz benım ustume geldı bacagım sırtım fılan morardı betul cok korktu tabı yarım saat agladı katıldı, ustune hasta oldu moralı cok bozuk ve gece 5 dakıkada bı aglayarak uyanıyo bende onla ugrasıyom ıste daha tam gaza gelemedım zayıflama konusunda

ya bebegım dun gece ateslendı ıshal oldu dıs dıye sevıncekken atesı 39bucuga yukseldı:KK43: yıne antıbıyotık su kıs bı bıteydı sag salım.artık uyumadan yasama yetenegı kazandım dun gece sadece 2 saat uyudum ama hala ayaktayım. allahaskına bebegı gece duzgun uyuyan varmı?

küçükken gayet rahattık geceleri uyuyordu fakat buyudukce düzen değişti geceleri kısa aralıklarla ağlayarak sürekli kalkıyor.uyku diye bişeyyok yani.bu arada bebişine geçmiş olsun. evet bir önce şu kış bitsede rahatlasak.

selma merhaba beni hatırlarmısın bilmem ama ben seni biliyorum canım hoşgeldin.eşinden ayrılmışsın üzüldüm ama böylesi hayırlısı diyorsun öyleyse yapacak bişey yok Allah yardımcın olsun canım bebişi de öpüyorum kocaman olmuştur :KK16:

betusss canım çok geçmiş olsun tavan nasıl çöktü yaa:KK43:iyi atlatmışsınızz.. kuzuma da geçmiş olsun..

takımda yer açılırsa haber ederim,ama sen katılmak isteyenlere yazsana bi gruba dahil ol öle böle verirsin..

selamlar, hepimizde aynı sıkıntılar benim kızda geceleri çok huysuz sürekli canı yanıyormuş gibi ağlayarak uyanıyor bizim henüz üç dişimiz var. aramızda bebişi yürümeye başlayan varmı

Selma'cım sana canı gönülden Rabbim'den sabır evladınla güzel bir gelecek diliyorum bu güzel mübarek günde, kızında iyiymiş şükürler olsun öpüyorum her ikinizinde yanaklarından.

Kandilimizde mübarek olsun arkadaşlar.

Küçükken Annemden Öğrenmiştim, Yerde Ekmek Görünce “Yükseğe Koy, Kuşlar Yer” Derdi.. Sevdiklerimizi Hep Yükseklerde Tuttuk, Hiç Sesleri Yok.. Acaba Kuşlar Mı Yedi..?

Tüm İslam aleminin sevgili Peygamberinin doğum günü kutlu olsun , Mevlid kandili mübarek olsun ,şefaati hayırlara vesile olsun.

betusss canım çok geçmiş olsun tavan nasıl çöktü yaa:KK43:iyi atlatmışsınızz.. kuzuma da geçmiş olsun..

takımda yer açılırsa haber ederim,ama sen katılmak isteyenlere yazsana bi gruba dahil ol öle böle verirsin..

saol bende anlamadım nasıl coktu olcak sey diil. ya ben face actım nasıl bulcam sizi facede

selamlar, hepimizde aynı sıkıntılar benim kızda geceleri çok huysuz sürekli canı yanıyormuş gibi ağlayarak uyanıyor bizim henüz üç dişimiz var. aramızda bebişi yürümeye başlayan varmı

ya bızde diş hiç olmamasına ragmen gecelerı uyumuyo ona gıcık oluyorum hanı diş cıksa diştendır dıcem ama kabartı bile yok:KK43: benımkı emeklemıyo bıle sürünüyo ama koltuk kenarında sıralıyo heralde yasını gecmeden yurumez

ya bu aralar ust uste geldı bızım aksılıkler, gecen gun betulle mutfakta yemek yapıyodum tavan ustumuze cöktü tavanın alcı kaplaması, ben analık içgudusuyle cocugu kaptım ıcerı kacarken bıraz benım ustume geldı bacagım sırtım fılan morardı betul cok korktu tabı yarım saat agladı katıldı, ustune hasta oldu moralı cok bozuk ve gece 5 dakıkada bı aglayarak uyanıyo bende onla ugrasıyom ıste daha tam gaza gelemedım zayıflama konusunda

canım cok gecmiş olsun görünmez kaza işte alah beterinden esirgesin inş cümlemizi

yürüme değil ama benim oğlan ellerini bırakıp 2-3 adım geliyor bize maşallah diyim cok büyük mutluluk bu gelişimlerini izlemek :KK16:

X