2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba canım kızım da bende iyiyiz çok şükür. işten ayrıldım biliyosundur evde de net yoktu zaten sıkıntılarım vardı eşimden ayrıldım. şimdi tekrar işe başladım sen nasılsın çirkin oğlun nasıl

canım hakkınızda hayırlısı olsun bebeğin sana güç verecek

topik ölmüş yahu herkes nerde :KK36:

selma çok hoşgeldin canım.ben çok şaşırdım ve üzüldüm.eşinle sıkıntılar olduğunu bilmiyordum.kayınvalidenle sorunlar vardı.hayırlısı olsun canım.anenne yakın olman iyi olmuş.işin de hayırlı olsun.nafaka alıyor musun?bebişte bi sıkıntı yok değil mi?babayla görüşüyorlar mı?allah yardımcınız olsun canım.

selma çok hoşgeldin canım.ben çok şaşırdım ve üzüldüm.eşinle sıkıntılar olduğunu bilmiyordum.kayınvalidenle sorunlar vardı.hayırlısı olsun canım.anenne yakın olman iyi olmuş.işin de hayırlı olsun.nafaka alıyor musun?bebişte bi sıkıntı yok değil mi?babayla görüşüyorlar mı?allah yardımcınız olsun canım.

merhaba canım üzülücek bişiey yok inan böylesi üçümüz içinde daha iyi oldu. kızım çok iyi şükür, babasına istediğin zaman gel gör dedim aklına estikçe geliyo. nafaka almıyorum talep etmedim zaten resmi olarak boşanmadık henüz 2. duruşma martta bakalım nolucak

Selma Allah yar ve yardımcın olsun. Evladın ve kendin için en doğrusunu senden başka kimse bilemez ve eminim ki en doğru kararı vermişsindir...Bu süreci en sağlıklı ve huzurlu bir şekilde atlatıp en kısa zamanda istediğin gibi bir düzen kurarsın inşallah:KK16:

merhaba canım üzülücek bişiey yok inan böylesi üçümüz içinde daha iyi oldu. kızım çok iyi şükür, babasına istediğin zaman gel gör dedim aklına estikçe geliyo. nafaka almıyorum talep etmedim zaten resmi olarak boşanmadık henüz 2. duruşma martta bakalım nolucak

canim hakkinizda hayirlisi olur insallah.yasayan bilir ve en dogru karar aranizdadir.Allah yardimcin olsun

mrb ben de inş 2011 mayıs annesi olacağım benim durumumda olanlara tavsiyeler verebileceğiniz bir topic açar mısınız

X