Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
topik ölmüş yahu herkes nerde
herkes face taılıyor selmaa
ya benım facem yok kız kardesımın facesınden gırebılırmıyım
merhaba canım kızım da bende iyiyiz çok şükür. işten ayrıldım biliyosundur evde de net yoktu zaten sıkıntılarım vardı eşimden ayrıldım. şimdi tekrar işe başladım sen nasılsın çirkin oğlun nasıl
selammmmmmmmm:80::80:
topik ölmüş yahu herkes nerde
herkese merhaba guzel anneler en sonunda iki disimiz patladi coook sukur:86:
Bu Minalar birlikte diş çıkartıyolar herhalde bizim de bu hafta dişimiz çıktı.altta bir incimiz var :87:
selma çok hoşgeldin canım.ben çok şaşırdım ve üzüldüm.eşinle sıkıntılar olduğunu bilmiyordum.kayınvalidenle sorunlar vardı.hayırlısı olsun canım.anenne yakın olman iyi olmuş.işin de hayırlı olsun.nafaka alıyor musun?bebişte bi sıkıntı yok değil mi?babayla görüşüyorlar mı?allah yardımcınız olsun canım.
saol canım kızım sayesinde ayaktayım zaten.canım hakkınızda hayırlısı olsun bebeğin sana güç verecek
selma yine muhasebede mi çalışıyıorsun?yeni işin hayırlı olsun canım
selam yoktun uzun zamandır
merhaba canım üzülücek bişiey yok inan böylesi üçümüz içinde daha iyi oldu. kızım çok iyi şükür, babasına istediğin zaman gel gör dedim aklına estikçe geliyo. nafaka almıyorum talep etmedim zaten resmi olarak boşanmadık henüz 2. duruşma martta bakalım nolucak