2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar dualarınıza ihtiyacım var,3 gündür fena grip oldum ve birde buna eşlik eden mide bulantısı ve kusma var,geçmek bilmedi bir türlü,sanırım ağır bir grip yaşıyorum.sesim hiç çıkmıyor böyle ergenliğe yeni girmiş erkek çocuğu gibi,trajikomik bir durumdayım bağıramıyorum bile. antibiyotikler neden fayda etmedi anlamadım.

cnm çok geçmiş olsun. sıcak suyun içine bolca bal ve karabiber koyup bir yudum da iç.. işe yaradığını göreceksin

Mayıs anneleri nirelerdsiniz...Çok boş kaldı topikimiz...
Bu arada oğluşum çok hasta komşumuzun kızından bulaştı..Bir anda hiçbir şeyi yokken öksürmeye ve içi hırıldamaya başladı antibiyotik verdi doktor..Aman dışarı çıkmayın ve eve misafir kabul etmeyin. Hasta bebek çok zor insanın içi parçalanıyor

selam kızlarrrr tatlım geçmiş olsun

Hoşgeldin selma nasılsın iyimisin kuzun da iyidir inşallah uzun zamandır sesin soluğun çıkmıyo merak etti kızlar seni sorup duruyolardı inşallah herşey yolundadır kızın iyi olsun da gerisi önemli diğil allahım kuzularımızın sağlığını korusun inşallahhh...

merhaba canım kızım da bende iyiyiz çok şükür. işten ayrıldım biliyosundur evde de net yoktu zaten sıkıntılarım vardı eşimden ayrıldım. şimdi tekrar işe başladım sen nasılsın çirkin oğlun nasıl

Tahmin ettim canım yaa allahım size yardım etsin korusun kollasın inşallah herşeyin hayırlısı allahtan canım böylesi iyi olur inşallah sizin için ...napalım benim çirkin aynı yaramazlıklara devam anasının canına okuyo dişler çıkıyo burun tıkalı gece uyumuyo bildik sorunlar allahım onlara sağlık versin gerisi boş herşeyimiz onlar tek damla gözyaşları içimizi acıtıyo allahım hep güldürsün onları....

hakikaten öyle kızım bana yaşama sebebi oldu. bizim kide aynı 5. dişini çıkarıyo gece çok huysuz sabah zombi gibi işe geliyorum:)

hakikaten öyle kızım bana yaşama sebebi oldu. bizim kide aynı 5. dişini çıkarıyo gece çok huysuz sabah zombi gibi işe geliyorum:)

Maşallahh prensesee 5 diş kolaymı etten kemik çıkıyo ablamın oğlan diş çıkarırken hiiç sıkıntısız çıkardıydı anası rahat oğlan rahat diyoduk bizimki çığırta çığırta çıkarıyo dişleri

bizim kız ilk dişini 4,5 aylık çıkardı ilk dört dişte çok sıkıntı olmadı ama 5. diş anamı ağlattı. bide şimdi çalışıyorum sabaha kadar 40 kere kalkıyo zilli :))

canımm hayırlısı olsun hakkınızda kuzucuk iyi olsun da.özledik vallaa...tokiden ayrıldınmı nerdesin şimdi?

2 resim koy cadının bi ara:)

canımm hayırlısı olsun hakkınızda kuzucuk iyi olsun da.özledik vallaa...tokiden ayrıldınmı nerdesin şimdi?

2 resim koy cadının bi ara:)

kuzucuk iyi çok şükür alıştı ilk ayrıldığımızda baya huysuzdu alışamamıştı yeni eve ama şimdi iyi. tokiden ayrıldım maltepe deyim annemlere yakın ev tuttum kızımla yaşıyorum . işe de başladım kızıma annem bakıyo gündüzleri kızımı özlemek dışında bi sıkıtım yok çok şükür.

Son düzenleme:

mrb benı tanımazsın 4 ay once katılmıstım gruba, gecmıs olsunmu dıyım hayırlısı olsunmu dıyım bılmıyorum, ben de kızım dogduktan sonra o kadar cok yer degıstırdımkı sayamıyorum, 3 kere ev tasıdık onun dısında da defalarca kısa surelıgıne sehır degıstırdık. zavallı yavrucak her seferınde baslarda huysuzluk yaptı sonra zamanla alıstı yenı evıne. en son esımle askerlık yapmaya eskısehıre geldım, artık cocuk dırek uyum sagladı heralde kabullendı gercegı. annen bebegıne baktıgı ıcın cok sanslısın gercekten ben cok arıyorum annemı, ılk defa gordugum kımsemın olmadıgı sehırlerde en cok ıhtıyacım olan kısı annem..

Selma,

Senin ve kizin hakkinda hayirlisi olsun. Artik hayatini duzene koymussun, annen de yardimci cok guzel. Bebisini opuyorum

çocuklar çok zor alışiıyo ne yazık ki ayrılık konusundada hayırlı olsun de:)) böylesi hayırlıydı çünkü. gerçekten annem yakınımda olduğu için çok şanslıyım olmasaydı başkasına emanet edemezdim kızımı
Selma,

Senin ve kizin hakkinda hayirlisi olsun. Artik hayatini duzene koymussun, annen de yardimci cok guzel. Bebisini opuyorum

saol canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…