ben de akşam 8 yada 9 da muhallebi veriyorum.10da biberon maması içip uyuyor.gece de 2 saatte bir kalkıp emiyor.sadece gece emiyor zaten.kesmeye niyetim yok açıkçası.emecekse uyanmaya razıyım.biberonu neden bıraktırmış dr?alıştırma bardağı kullanman açısından mı?benimki içemiyor henüz onu hızlı geliyor.
ahh canim masllah benim kizim da 2 hafta oncesine kadar geceleri anne sutu emiyordu ama bir grip olduk ailecek 2 hafta ilacdan dolayi emzirmedim artik da istemiyor aramiyor bile gerci buna da sukur artik 10.aya girdik nasilsa geceleri aptamil 3 veriyorum onu da yarim yarim veriyorum yani korkuyorum bir defa da 210 cc vermaye ikiye bolerek veriyorum.masallah cok hareketli emekleyerek tum odalarda artik kendi kendine ayaga kalkip tutunuyor bekle bak bu mina lar boyle ayni olur senin fistik da.ama hala disimiz yok iki gundur uykusuz perisaniz ates var burun akiyor disler azcik ucu gorunmus 2 alt dis bakalim bekliyoruz canim
ahh canim masllah benim kizim da 2 hafta oncesine kadar geceleri anne sutu emiyordu ama bir grip olduk ailecek 2 hafta ilacdan dolayi emzirmedim artik da istemiyor aramiyor bile gerci buna da sukur artik 10.aya girdik nasilsa geceleri aptamil 3 veriyorum onu da yarim yarim veriyorum yani korkuyorum bir defa da 210 cc vermaye ikiye bolerek veriyorum.masallah cok hareketli emekleyerek tum odalarda artik kendi kendine ayaga kalkip tutunuyor bekle bak bu mina lar boyle ayni olur senin fistik da.ama hala disimiz yok iki gundur uykusuz perisaniz ates var burun akiyor disler azcik ucu gorunmus 2 alt dis bakalim bekliyoruz canim
Alıştırma bardağına geçmek istiyor doktor da benimkinin pk niyeti yok canım. Bende çok üstüne gitmiyorum prof.dr. sabiha paktuna bebeklerin 1 yaşına kadar emme isteiği olduğunu söylemişti bir tv programında ben de oradan hareketle beni emmiyor bari biberonu emsin diyorum...tabi bu işin trajı komik yanı. erken bıraktığı için çok üzülüyorum.Bu aada bir an durdum ay dedim 3 ay sonra bizim bebikler 1 yaşına basıyorlar ne çabuk geçti değil mi günler...tabi ben bu aralar çok duygusalım 9 günüm kaldı işe başlamaya her baktığımda gözlerim doluyor. efkarlandım gene gidip bir kuzumu öpeyim
Oyyy ne kadar şanslısın bugüne kadarbebeğinleymişsin.Ücretsiz izin mi aldın?Benimki 6 aylıktı bıraktığımda.Annem bakıyor.Kim bakacak seninkine?
şuan okadar yoruldum ki aylardır işe 11,12 hatta 1 de gelen iş arkadaşımı ve buna sessiz kalan herkesi Allah' a havale ediyorum.Çok sinir oluyorum artık.Haramdan da korkmuyo insanlar
selam kızlar
bizimkinin dişleri son 1 ay içinde ard arda çıktı şu anda 7 diş oldu:) utanmasa 20ye tamamlıcak:))
maşallah tüm kuzulara,..
bizde de uyku yok mahvoluyorum uykusuzluktan ya saat başı ayakta ,geri uykuya da hemen dalamıyo,düzene girse artık(
evet canım ücretsiz izin aldı. bakıcı bulduk o bakacak 2 ay önce başladı. tüm imkanlarımızı zorladık yeter ki iyi bir insan bulalım diye çok şükür iyi bir kadıncağız. Maalesef her iki taraftanda fayda yok bizetek derdim en güzel zamanlarında bırakıp gitmek. Neyse allah sağlık versin de bebeklerimize gerisi önemli değil ne yapalım onların geleceği için çalışıyoruz.
evet canım ücretsiz izin aldı. bakıcı bulduk o bakacak 2 ay önce başladı. tüm imkanlarımızı zorladık yeter ki iyi bir insan bulalım diye çok şükür iyi bir kadıncağız. Maalesef her iki taraftanda fayda yok bizetek derdim en güzel zamanlarında bırakıp gitmek. Neyse allah sağlık versin de bebeklerimize gerisi önemli değil ne yapalım onların geleceği için çalışıyoruz.
canım sen yine şanlısın bebeğinle bu kadar vakit geçirmişsin ben oğlum tam 3 aylık olduğunda işe başamak zorunda kaldım.
Ben de 26 Nisan'a kadar ucretszi izin aldim, annem 3 ayligina bakmaya gelecek. sonra ne yapacagima hala karar vermedim. Eylul'de ise donsem mi donmesem mi bilemiyorum
Eğer benim işim bırakıp sonradan başlayabileceğim bir iş olsaydı gözümü kırpmaz basardım istifayı ama maalesef bankacıyım ve bizim bankanın da böyle bir uygulaması yok. Biz bakıcı tuttuk aallah şükür şimdilik iyi gidiyor ama hayat bu ne olacağı belli olmaz. Kuzularımız önce allaha emanet:97:
Haklisin, ben ogretmen oldugum icin ise donme ihtimalim cok buyuk. Yine de hayat sartlari iste maalesef bu zamanda biz annelerin hem ev hem is hem de cocuklari halletmemiz bekleniyor. Guya 21.yuzyilda kadin erkek esitligi olmasi gerekirken.
Allah hepimize sabır versin canım ya acayip stres bastı beniii.gerildim iyice günler de fişek kadar hızlı akıyor namıssızlar:18:
Kesinlikle kadınlar inanılmaz bir yük altında ve her geçen gün daha da artıor sorumluluklar:18:
canım Allah yardımcımız olsun başladıktan sonra alışılıyo o düzene merak etme sadece ilk haftalar zorlanırsın