2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Alıştırma bardağına geçmek istiyor doktor da benimkinin pk niyeti yok canım. Bende çok üstüne gitmiyorum prof.dr. sabiha paktuna bebeklerin 1 yaşına kadar emme isteiği olduğunu söylemişti bir tv programında ben de oradan hareketle beni emmiyor bari biberonu emsin diyorum...tabi bu işin trajı komik yanı. erken bıraktığı için çok üzülüyorum.Bu aada bir an durdum ay dedim 3 ay sonra bizim bebikler 1 yaşına basıyorlar ne çabuk geçti değil mi günler...tabi ben bu aralar çok duygusalım 9 günüm kaldı işe başlamaya her baktığımda gözlerim doluyor. efkarlandım gene gidip bir kuzumu öpeyim

olsun cnm üzülme sen sütünü sağıp ver. benim oğluş 6 ayın sonunda bıraktı. Keşke bırakmasa senin ki ama ara ara dene belki yeniden ister

Valla aynı bu Mina'lar Benim Mina'm da 6.5 aylık emekledi.Şuan koşturarak emekliyoruz.Çekmeceleri açıp kurcalıyoruz, koltuğa tutunup koltuk boyunca yürüyoruz, sürekli ayakta durmak istiyoruz, tutunup kalkıyoruz, hatta koltuklara tırmanıyoruz (benim koltuğum kademeli, iki basamak gibi kullanıp tırmanıyor ve beni çok korkutuyor) veeeee bizim de hala dişimiz yok Gerçi dişimiz yok ama hapur küpür pilav yiyoruz ama benim fıstığım en fazla 100lük aptamil içebiliyor.210 içtiğini hayal bile edemiyorum 2 saatte 1 besleniyor belki ondandır diye düşünüyorum.210luğu verdiğinde kaç saat sonra tekrar içiyor? yerinde durmuyor.çok hareketli kuzum.bi de artık resmen çocuk oldu, çocuklarla oyun oynuyor

Oyyy ne kadar şanslısın bugüne kadarbebeğinleymişsin.Ücretsiz izin mi aldın?Benimki 6 aylıktı bıraktığımda.Annem bakıyor.Kim bakacak seninkine?

şuan okadar yoruldum ki aylardır işe 11,12 hatta 1 de gelen iş arkadaşımı ve buna sessiz kalan herkesi Allah' a havale ediyorum.Çok sinir oluyorum artık.Haramdan da korkmuyo insanlar

Oyyy ne kadar şanslısın bugüne kadarbebeğinleymişsin.Ücretsiz izin mi aldın?Benimki 6 aylıktı bıraktığımda.Annem bakıyor.Kim bakacak seninkine?

evet canım ücretsiz izin aldı. bakıcı bulduk o bakacak 2 ay önce başladı. tüm imkanlarımızı zorladık yeter ki iyi bir insan bulalım diye çok şükür iyi bir kadıncağız. Maalesef her iki taraftanda fayda yok bizetek derdim en güzel zamanlarında bırakıp gitmek. Neyse allah sağlık versin de bebeklerimize gerisi önemli değil ne yapalım onların geleceği için çalışıyoruz.

şuan okadar yoruldum ki aylardır işe 11,12 hatta 1 de gelen iş arkadaşımı ve buna sessiz kalan herkesi Allah' a havale ediyorum.Çok sinir oluyorum artık.Haramdan da korkmuyo insanlar

Allah sabır versin Arkadaşına da vicdanlı olmayı nasip etsin...Ne insanlar var ya başkasının yaptığı iş üstünden geçinip tıkır tıkır maaşlarını alıyorlar cık cık cık

ay masallah ya 7 dısmı supeer ya bızımkınde bı tane bıle yok hatta kabartı bıle yok ama uykusuzluk son haddınde dıs cıkarırken napıcak artık bılmıyorum heralde apartmanı uykusuz bırakır. bı daha dogurcak olursam hamılelıgım boyunca uyucam tavuk gıbı erken yatcam bunda gece 3lerde yatıyodum sıpa da aynı ben, tıpınde bana zerre benzerık yok ama butun sacma huylarımı almıs

selam bayanlaarr uzun zamandır giremiyodum onbeş tatil sessizliği çökmüş heryere galiba beyaz oğlumla günler geçip gidiyo oğluşum 6. hastalıktan sonra emmeyi bıraktı annesinin memesinin görevi bitti artık kendi ekmeğini kazanıcak beyazım artık rahatlıkla ayağa kalkıyo kenarlardan sıralıyo azar azar ....emeklemez derken annesini utandırdı ayağa kalktıktan sonra emeklemeye başladı allahım hepsine sağlık versin inşallah ....bu arada altta üç diş bide beyazlık üsttede iki şişlik bekliyoruz hepsi birden gelmeye çalışıyo geceler boyuuu dennsss ediyoz ilknurumun dediği gibi uykularımız düzensiz sanırım ağrıdan uyumuyo....

canım sen yine şanlısın bebeğinle bu kadar vakit geçirmişsin ben oğlum tam 3 aylık olduğunda işe başamak zorunda kaldım.

canım sen yine şanlısın bebeğinle bu kadar vakit geçirmişsin ben oğlum tam 3 aylık olduğunda işe başamak zorunda kaldım.

Ben de 26 Nisan'a kadar ucretszi izin aldim, annem 3 ayligina bakmaya gelecek. sonra ne yapacagima hala karar vermedim. Eylul'de ise donsem mi donmesem mi bilemiyorum

Allah hepimize sabır versin canım ya acayip stres bastı beniii.gerildim iyice günler de fişek kadar hızlı akıyor namıssızlar:18:

Ben de 26 Nisan'a kadar ucretszi izin aldim, annem 3 ayligina bakmaya gelecek. sonra ne yapacagima hala karar vermedim. Eylul'de ise donsem mi donmesem mi bilemiyorum

Eğer benim işim bırakıp sonradan başlayabileceğim bir iş olsaydı gözümü kırpmaz basardım istifayı ama maalesef bankacıyım ve bizim bankanın da böyle bir uygulaması yok. Biz bakıcı tuttuk aallah şükür şimdilik iyi gidiyor ama hayat bu ne olacağı belli olmaz. Kuzularımız önce allaha emanet:97:

Haklisin, ben ogretmen oldugum icin ise donme ihtimalim cok buyuk. Yine de hayat sartlari iste maalesef bu zamanda biz annelerin hem ev hem is hem de cocuklari halletmemiz bekleniyor. Guya 21.yuzyilda kadin erkek esitligi olmasi gerekirken.

Haklisin, ben ogretmen oldugum icin ise donme ihtimalim cok buyuk. Yine de hayat sartlari iste maalesef bu zamanda biz annelerin hem ev hem is hem de cocuklari halletmemiz bekleniyor. Guya 21.yuzyilda kadin erkek esitligi olmasi gerekirken.

Kesinlikle kadınlar inanılmaz bir yük altında ve her geçen gün daha da artıor sorumluluklar:18:

Allah hepimize sabır versin canım ya acayip stres bastı beniii.gerildim iyice günler de fişek kadar hızlı akıyor namıssızlar:18:

canım Allah yardımcımız olsun başladıktan sonra alışılıyo o düzene merak etme sadece ilk haftalar zorlanırsın

canım Allah yardımcımız olsun başladıktan sonra alışılıyo o düzene merak etme sadece ilk haftalar zorlanırsın

İnşallah cnm ya aşlasam da bitse artık demeye başladım. Yüzüne bakamıyorum gözlerim doluyor ne zormuş yawww:2:

Hımmm kimsecükler yok,neyse ben de oğluşumun yanına gidip sallamaya başlayım eli kulağındadır uyanır şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…