- 24 Şubat 2009
- 457
- 2
Dun ne olur olmaz diye test yaptim ama negatif cikti. Biz Kayra icin 4 sene ugrastik sonra da tup bebek yontemi ile oldu. Boyle kolay hamile kalabilseydim keske; cok sevinirdim :)
canım artık ben testlere takılmıyorum,çünkü ayına göre ileri olunca, ayıyla ilgili kıyasalama ve mükemmeliyetçilik anlayışı olmaya başladı,belki bilmeden bebeğimi mutsuz edecektim,hep iyiyi daha iyiyi yapmalıyım,beni daha çok severler diye düşünmeye başlıyacaktı oğlum belkide.oysa özgüveni olan insan hata yapmayan insan değildir,hatada yapar yanlıştan dönmesinide bilir.belkide özel olduğunu hissetirerek egosunu şişmesine sepeb olacak ve hiç birşeyden tatmin olmayan bir birey olacaktı.ha şaşırtmıyormu yine şaşırtıyor ama aldırmıyorum artık,ayrıca diğer anneleri ve bebekleri istemedende olsa üzdüğümü farkettim.şimdi kendi işlemlerime başladım,işimle ilgili.hayatın tepe noktasında değil yan yana bizimle birlikte büyüyüp gidecek artık.sonuçta hepimiz ilkez anne oluyoruz değilmi:) ...yanlış ve doğru arasında gidip geleceğiz yaşam içinde,hayırlı cumalar....
selamlar dişleriniz hayırlı olsun bizimde 2 tane aynı anda çıktı alttan şimdi üstler çıkıcak galiba ancak az önce uyutabildim huzursuzdu
selam kızlar
bizimkinin dişleri son 1 ay içinde ard arda çıktı şu anda 7 diş oldu:) utanmasa 20ye tamamlıcak:))
maşallah tüm kuzulara,..
bizde de uyku yok mahvoluyorum uykusuzluktan ya saat başı ayakta ,geri uykuya da hemen dalamıyo,düzene girse artık(
selam kızlar
bizimkinin dişleri son 1 ay içinde ard arda çıktı şu anda 7 diş oldu:) utanmasa 20ye tamamlıcak:))
maşallah tüm kuzulara,..
bizde de uyku yok mahvoluyorum uykusuzluktan ya saat başı ayakta ,geri uykuya da hemen dalamıyo,düzene girse artık(
iyi haftasonları aman ne soğuk böyle hava yaaaa ama yinede biz oğlumla gezmeye gittik orda mamalar yedik evimize geldik az önce şimdi babasıyla yerde oyun oynuyolar bu akşam yine uyku yoktu 5 te kalktı 7*30 da uyudu 8.30 da kalktı bugünde az uyudu bu akşamda yine uykusuz olur herhalde
sağolun kızlar inş hepimiz sağ slim atlatırız bu diş dönemini de:) gerçi asıl azı dişleri zormuşşş..
benim oğlan biberon mamalarını hiç içmiyo ya,emiyo ama yetiyomu bilmiyorum emdiği de.gece sürekli meme ağzında zaten 2 fırt çekip tekrar uyuyo:) doktor bu konuda bişe demedi bize,bende emdiği kadar emsin diyorum napim uykusuz zombi gibi gezsek de herşey onlar için:)
Arkadaşlar bebiklerinizin gece beslenmesini kestiniz mi?doktor bşize kesin ve artık biberon vermeyin dedi ama oğlum gece acıkıyormama vermeyince de ağlıyor...
ben de akşam 8 yada 9 da muhallebi veriyorum.10da biberon maması içip uyuyor.gece de 2 saatte bir kalkıp emiyor.sadece gece emiyor zaten.kesmeye niyetim yok açıkçası.emecekse uyanmaya razıyım.biberonu neden bıraktırmış dr?alıştırma bardağı kullanman açısından mı?benimki içemiyor henüz onu hızlı geliyor.
aslında gece emmeyi bıraktırmak iyi olur daha güzel uyurlar ama bunu nasıl yapacağım bilmiyorum
iyi pazarlar bugün dışarı çıkmadık valla tam gün evdeydik ailece birgün geçirdik çok eğlendik ama üçümüz oyun oynadık can uyuyunca kocişimle film seyrettik delig gibi patates kızarttım bayadır kızartma yapmıyodum birde köfte yaptım yedik içtik şimdi can uyudu kocişinde maçı başlıcak bende bir bakıyım dedim anlıyacağınız bizim için keyifi bir gün oldu :))))
ben zaten emziriyorum canım akşam dokuz gibi muhallebi veriyorum sonra her kalktığında emziriyorum valla