2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Dun ne olur olmaz diye test yaptim ama negatif cikti. Biz Kayra icin 4 sene ugrastik sonra da tup bebek yontemi ile oldu. Boyle kolay hamile kalabilseydim keske; cok sevinirdim :)

canım sen yine bir doktora danış derim ay test falan yaptım deyince bende korktum şimdilik dikkat etmemiz lazım valla (

valla canım bende testlere hiç takılmıyorum her bebeğin kendine özgü bir gelişimi algılaması ilerlemesi var hiçte aceleci davranmıyorum zaten zamanı gelince yapıyo o istediğini o yüzden bakıyorum bir oyun öğretmeye çalışıyorum hiç oralı olmuyorsa tamam diyorum bunun için daha erken geçen ay aldığımız müzikli oyuncaktan korkarken şimdi en sevdiği oyuncak toplar sıçradıkça onları yerine koyuyo şimdi çocuk büyütmek gerçektem önce sevgi sonra emek ve sabır gerektiriyo bence ben akışına bırakıyorum tamamen

selamlar dişleriniz hayırlı olsun bizimde 2 tane aynı anda çıktı alttan şimdi üstler çıkıcak galiba ancak az önce uyutabildim huzursuzdu

ayy inşallah bian önce patlatır. üst dişler daha zormuş korkuyorym ben bunları çıkarrken canımıza okudu

iyi haftasonları aman ne soğuk böyle hava yaaaa ama yinede biz oğlumla gezmeye gittik orda mamalar yedik evimize geldik az önce şimdi babasıyla yerde oyun oynuyolar bu akşam yine uyku yoktu 5 te kalktı 7*30 da uyudu 8.30 da kalktı bugünde az uyudu bu akşamda yine uykusuz olur herhalde

selam kızlar
bizimkinin dişleri son 1 ay içinde ard arda çıktı şu anda 7 diş oldu:) utanmasa 20ye tamamlıcak:))

maşallah tüm kuzulara,..

bizde de uyku yok mahvoluyorum uykusuzluktan ya saat başı ayakta ,geri uykuya da hemen dalamıyo,düzene girse artık(

maşallah bebişine ne güzel diş olayını en kısa zamanda tamamlıcaksınız o zaman :)))
uykusuzluk için Allahtan eşim çok yardım ediyor o kurtarıcım benim

bizimde dişlerimiz 4e yükseldi bu sefer ateş yaptı uyku problemi şuan beni yormuyor ücretsiz izindeydim 2.dönem başlayacağım o zaman yandım işte birde sabahçıyım umarım dayanıklı olurum uykusuz kalınca insan aklını toplayıp ders anlatamıyor

maşallahh sübhanallah kuzuya:)aman bir an önce çıksında onlarda bizde rahat edelim nidah...uykusuzluktan gözlerim ağrıyor artık babasıyla dönüşümlü bakmaya başladık.

gündüz uykusunu tam alamayınca benim ki hepten uyumuyor...

Arkadaşlar bebiklerinizin gece beslenmesini kestiniz mi?doktor bşize kesin ve artık biberon vermeyin dedi ama oğlum gece acıkıyormama vermeyince de ağlıyor...

sağolun kızlar inş hepimiz sağ slim atlatırız bu diş dönemini de:) gerçi asıl azı dişleri zormuşşş..

benim oğlan biberon mamalarını hiç içmiyo ya,emiyo ama yetiyomu bilmiyorum emdiği de.gece sürekli meme ağzında zaten 2 fırt çekip tekrar uyuyo:) doktor bu konuda bişe demedi bize,bende emdiği kadar emsin diyorum napim uykusuz zombi gibi gezsek de herşey onlar için:)

bnm oğlum 6 ayın sonunda bıraktı maalesef..ek godaların tadı daha hoşuna gitti sanırımben 1 yaşına kadar devam edeyim diyorum.

aslında gece emmeyi bıraktırmak iyi olur daha güzel uyurlar ama bunu nasıl yapacağım bilmiyorum

iyi pazarlar bugün dışarı çıkmadık valla tam gün evdeydik ailece birgün geçirdik çok eğlendik ama üçümüz oyun oynadık can uyuyunca kocişimle film seyrettik delig gibi patates kızarttım bayadır kızartma yapmıyodum birde köfte yaptım yedik içtik şimdi can uyudu kocişinde maçı başlıcak bende bir bakıyım dedim anlıyacağınız bizim için keyifi bir gün oldu :))))

Arkadaşlar bebiklerinizin gece beslenmesini kestiniz mi?doktor bşize kesin ve artık biberon vermeyin dedi ama oğlum gece acıkıyormama vermeyince de ağlıyor...

ben zaten emziriyorum canım akşam dokuz gibi muhallebi veriyorum sonra her kalktığında emziriyorum valla

ben de akşam 8 yada 9 da muhallebi veriyorum.10da biberon maması içip uyuyor.gece de 2 saatte bir kalkıp emiyor.sadece gece emiyor zaten.kesmeye niyetim yok açıkçası.emecekse uyanmaya razıyım.biberonu neden bıraktırmış dr?alıştırma bardağı kullanman açısından mı?benimki içemiyor henüz onu hızlı geliyor.

ahh canim masllah benim kizim da 2 hafta oncesine kadar geceleri anne sutu emiyordu ama bir grip olduk ailecek 2 hafta ilacdan dolayi emzirmedim artik da istemiyor aramiyor bile gerci buna da sukur artik 10.aya girdik nasilsa geceleri aptamil 3 veriyorum onu da yarim yarim veriyorum yani korkuyorum bir defa da 210 cc vermaye ikiye bolerek veriyorum.masallah cok hareketli emekleyerek tum odalarda artik kendi kendine ayaga kalkip tutunuyor bekle bak bu mina lar boyle ayni olur senin fistik da.ama hala disimiz yok iki gundur uykusuz perisaniz ates var burun akiyor disler azcik ucu gorunmus 2 alt dis bakalim bekliyoruz canim

aslında gece emmeyi bıraktırmak iyi olur daha güzel uyurlar ama bunu nasıl yapacağım bilmiyorum

cnm boşver ya bıraktırma sen ben o kadar üzülüyorum ki anne sütü alamadığına hem kış ayı grip ayı antibiyotiklerini anne sütünden alıyorlar.

maşallah allah bozmasın canım. Valla oğlum olunca daha bir aile olduğumuzu anladım onlar olmadan önce başkaydı şimdi bambaşka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…