2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de karmakarışık yapıyorum çorbasını ne bulduysam koydum çorbası oluyor. Patates, havuç, kereviz, pırasa, yeşil, kırmızı mercimek, aşurelik buğday, pirinç, kıyma, soğan, sarmısak:)))

Ben de herseyi karistirip veriyorum ama kivamini koyulttum. Biraz da puturlu vermeye calisiyorum. cunku Kayracik muhallebi kivami yemekleri istiyor ben de yavastan alissin istiyorum.

Gecen Irmik+bal kabagi hasladim sonra uzerine biraz pekmez doktum. Severek yiyor tabi bu tam muhallebi kivami oluyor.

günaydınnnnnnn

cANIM başladım güya ama tartı bozuldu ya tam başlayamadım önümüzdeki pazartesi inş kesin başlıcam:))) kk daki 70-79 kilodakiler zayıflıyo topicine takılıyom arzuyla beraber başka türlü olmıcak zayıflamam lazım hiç bi kıyafetim olmuyo ömrümde ilkkez 70li rakamları görmek de koyuyoo(

Günaydın herkeseeee uykusuz kaçıncı gecem hatırlamıyorum artıkbenim oğlumda pütürlü şeyleri pek sevmiyor ama yavaş yavaş başlıyorum yoksa herşeyi blender dan geçirip yemek isteyecek. Bu arada doktor tam tahıllı ekmek koy kahvaltısına dedi ben de yumurta/peynir pekmez tam tahıllı bir dilim ekmek 3 tane eti cicibebe ve iki kaşık mama yapıp yediriyorum ama tam tahıllı ekmeği pek sevmedi kerata ...siz neler koyuyorsunuz kahvaltıya

a bende gelıyım o zaman o topice

Size bir sorum olacakti;

Ilk defa gecen ay adet oldum ama bu ay adet olmadim, sizce normal mi? Dogumdan sonra hemen adet duzene girmez sanirim, oyle degil mi?

canım ben doğumumun 4.ayında ilk adetimi gördüm ve her ay düzenli görmeye başladım yani tekrar 2011 annesi olmayasın

iyi akşamlar kociş yok evde oğlanıda uyuttum bende keyif yapıyorum bugün gezmeye gittik herkes bayıldı valla oğluma hiç yabancıda seçmiyo herkesin sevgilisi oldu

canım öncelikle inşallah bebeğinin uykusu umarım en kısa sürede düzene girer benimkininde :))bu arada ben kahvaltı için bazen hero...nin kahvaltı saatini alıyorum bazen normal ekmek peynir yumurta pekmez daha sonra püresini yedirmek için kayısı kaynatıyorum onun suyunu koyuyorum arada cicibebe yani ben dönüşümlü olarak veriyorum işte

flor damlasını doktor bize de verdi ama diş hekimi artık eskide kaldı o damlalar şimdi herşeyden flor alıyor dedi ben de vermedim bilemiyorum bi kaç kişiye daha sormak lazım

inş. hepimizi bebekleri mışıl mşıl uyur

inşalah canım ya. Gr.i allah sağlık versin de tek uyumasın ne yapayım. Benimki de hero baby nin kahvaltı saatini çok seviyor.dediğin gibi dönüşüml vermek daha iyi çünkü hep aynı taddan sıkılıyorlar

iyi akşamlar kociş yok evde oğlanıda uyuttum bende keyif yapıyorum bugün gezmeye gittik herkes bayıldı valla oğluma hiç yabancıda seçmiyo herkesin sevgilisi oldu

maşallah oğluşunabenim ki de hiç yabancı seçmiyor herkese gülücükler atıyor. haluki bu aylarda yabancılara ağlarlar diyor ama gören benimkinin akrabası zanneder yabancıları o derece yani

canım ben doğumumun 4.ayında ilk adetimi gördüm ve her ay düzenli görmeye başladım yani tekrar 2011 annesi olmayasın

Dun ne olur olmaz diye test yaptim ama negatif cikti. Biz Kayra icin 4 sene ugrastik sonra da tup bebek yontemi ile oldu. Boyle kolay hamile kalabilseydim keske; cok sevinirdim :)

Yaptım ve 21 çıktı. Oğlum 8 aylık. Ben hepsi c çıksın istiyorum sanırım çok aceleciyim:))

canım artık ben testlere takılmıyorum,çünkü ayına göre ileri olunca, ayıyla ilgili kıyasalama ve mükemmeliyetçilik anlayışı olmaya başladı,belki bilmeden bebeğimi mutsuz edecektim,hep iyiyi daha iyiyi yapmalıyım,beni daha çok severler diye düşünmeye başlıyacaktı oğlum belkide.oysa özgüveni olan insan hata yapmayan insan değildir,hatada yapar yanlıştan dönmesinide bilir.belkide özel olduğunu hissetirerek egosunu şişmesine sepeb olacak ve hiç birşeyden tatmin olmayan bir birey olacaktı.ha şaşırtmıyormu yine şaşırtıyor ama aldırmıyorum artık,ayrıca diğer anneleri ve bebekleri istemedende olsa üzdüğümü farkettim.şimdi kendi işlemlerime başladım,işimle ilgili.hayatın tepe noktasında değil yan yana bizimle birlikte büyüyüp gidecek artık.sonuçta hepimiz ilkez anne oluyoruz değilmi:) ...yanlış ve doğru arasında gidip geleceğiz yaşam içinde,hayırlı cumalar....

oğlum için diş hekimine sormuştuk flor verelim mi diye bize onun takibinin çok zor olduğunu test yaparak flor fazlalığı olup olmadığına bakmak lazım dedi ayrıca sudan yeterince alıyordur dedi

ben geldim kızlar nasılsınız. ?
bakamadım baya bi süre şöyle bi göz gezidrdim
mayıs annesi olduğumu unuttum haziran annelerine takıldım :))
benim kızımın dişleri çıktı sonunda. ikinciside geçen gün patladı :S ama çok mızmız.
3 gecedir ağlıyo sürekli yarım yaaamalak uyuyoruz dengemiz şaştı.
10da uyuyan çocuk gece 1de uyumaya başladı canım sıkkın :S bende bitkinim
gündüz haha hihi modunda:S sizdede varmı böyle değişiklikler

selamlar dişleriniz hayırlı olsun bizimde 2 tane aynı anda çıktı alttan şimdi üstler çıkıcak galiba ancak az önce uyutabildim huzursuzdu

maşallah oğluşunabenim ki de hiç yabancı seçmiyor herkese gülücükler atıyor. haluki bu aylarda yabancılara ağlarlar diyor ama gören benimkinin akrabası zanneder yabancıları o derece yani

sağol canım seninde maşallah bebişine çok sıcak kanlı daha küçükken ağlıyodu ama büyüdükçe açıldı benimki en çokta bayanları seviyo kucaklarından inmiyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…