valla üstüste çok yazdım ama oğlan uyurken yazayım dedim bugün yeşil mercimek çorbası yaptım içine bulgur pirinç soğan sarımsak attım eh işte biraz biraz içti ben valla herşeyin çorbasını yapıyorum karıştırıyorum veriyorum :)))
slm kızlar ınternet bozuktu gıremıyodum bı suredır masallah bebıslere nazar degmesın. bızde dun doktora gıttık 9 kılo 72 cm olmusuz. dıs yok emekleme tam anlamıyla yok doktor daha erken dedı. dıs ıcın flor damlası verdı kullananınız varmı acaba
bızımkı de alısverıs merkezlerınde uyanıkken kesınlıkle arabasında durmuyo.bızde uykusu gelınce arabayla bıraz dolanıyoruz ve muzık acıyoruz tabıkı, caddelere bakınırken pat dıye dusuverıyo kafası uyuyakalıyo hemen arabayı parkedıp bebısı arabasına koyup yemek yemeye yada dolasmaya kosuyoruz:) kendı arabasında kesınlıkle uykuya dalamıyo kucak ıstıyo ve muzıksız de hıc uyuyamıyo en koyu nınnı soylıcez
bu arada gokcen dıyetemı basladın bende plates setı aldım baslıcam da gaza gelmek ıcın bıseyler beklıyorum sen kılo verdınmı gaza gelıyım verdıysen:)
ben ihlamura hazirliyorum peynir yumurta pekmez bebek ekmegi cici bebenin
günaydınnnnnnn
cANIM başladım güya ama tartı bozuldu ya tam başlayamadım önümüzdeki pazartesi inş kesin başlıcam:))) kk daki 70-79 kilodakiler zayıflıyo topicine takılıyom arzuyla beraber başka türlü olmıcak zayıflamam lazım hiç bi kıyafetim olmuyo ömrümde ilkkez 70li rakamları görmek de koyuyoo(
Size bir sorum olacakti;
Ilk defa gecen ay adet oldum ama bu ay adet olmadim, sizce normal mi? Dogumdan sonra hemen adet duzene girmez sanirim, oyle degil mi?
Günaydın herkeseeee uykusuz kaçıncı gecem hatırlamıyorum artıkbenim oğlumda pütürlü şeyleri pek sevmiyor ama yavaş yavaş başlıyorum yoksa herşeyi blender dan geçirip yemek isteyecek. Bu arada doktor tam tahıllı ekmek koy kahvaltısına dedi ben de yumurta/peynir pekmez tam tahıllı bir dilim ekmek 3 tane eti cicibebe ve iki kaşık mama yapıp yediriyorum ama tam tahıllı ekmeği pek sevmedi kerata ...siz neler koyuyorsunuz kahvaltıya
flor damlasını doktor bize de verdi ama diş hekimi artık eskide kaldı o damlalar şimdi herşeyden flor alıyor dedi ben de vermedim bilemiyorum bi kaç kişiye daha sormak lazımslm kızlar ınternet bozuktu gıremıyodum bı suredır masallah bebıslere nazar degmesın. bızde dun doktora gıttık 9 kılo 72 cm olmusuz. dıs yok emekleme tam anlamıyla yok doktor daha erken dedı. dıs ıcın flor damlası verdı kullananınız varmı acaba
bızımkı de alısverıs merkezlerınde uyanıkken kesınlıkle arabasında durmuyo.bızde uykusu gelınce arabayla bıraz dolanıyoruz ve muzık acıyoruz tabıkı, caddelere bakınırken pat dıye dusuverıyo kafası uyuyakalıyo hemen arabayı parkedıp bebısı arabasına koyup yemek yemeye yada dolasmaya kosuyoruz:) kendı arabasında kesınlıkle uykuya dalamıyo kucak ıstıyo ve muzıksız de hıc uyuyamıyo en koyu nınnı soylıcez
bu arada gokcen dıyetemı basladın bende plates setı aldım baslıcam da gaza gelmek ıcın bıseyler beklıyorum sen kılo verdınmı gaza gelıyım verdıysen:)
inş. hepimizi bebekleri mışıl mşıl uyurcanım öncelikle inşallah bebeğinin uykusu umarım en kısa sürede düzene girer benimkininde :))bu arada ben kahvaltı için bazen hero...nin kahvaltı saatini alıyorum bazen normal ekmek peynir yumurta pekmez daha sonra püresini yedirmek için kayısı kaynatıyorum onun suyunu koyuyorum arada cicibebe yani ben dönüşümlü olarak veriyorum işte
canım öncelikle inşallah bebeğinin uykusu umarım en kısa sürede düzene girer benimkininde :))bu arada ben kahvaltı için bazen hero...nin kahvaltı saatini alıyorum bazen normal ekmek peynir yumurta pekmez daha sonra püresini yedirmek için kayısı kaynatıyorum onun suyunu koyuyorum arada cicibebe yani ben dönüşümlü olarak veriyorum işte
iyi akşamlar kociş yok evde oğlanıda uyuttum bende keyif yapıyorum bugün gezmeye gittik herkes bayıldı valla oğluma hiç yabancıda seçmiyo herkesin sevgilisi oldu
canım ben doğumumun 4.ayında ilk adetimi gördüm ve her ay düzenli görmeye başladım yani tekrar 2011 annesi olmayasın
Yaptım ve 21 çıktı. Oğlum 8 aylık. Ben hepsi c çıksın istiyorum sanırım çok aceleciyim:))
ben geldim kızlar nasılsınız. ?
bakamadım baya bi süre şöyle bi göz gezidrdim
mayıs annesi olduğumu unuttum haziran annelerine takıldım :))
benim kızımın dişleri çıktı sonunda. ikinciside geçen gün patladı :S ama çok mızmız.
3 gecedir ağlıyo sürekli yarım yaaamalak uyuyoruz dengemiz şaştı.
10da uyuyan çocuk gece 1de uyumaya başladı canım sıkkın :S bende bitkinim
gündüz haha hihi modunda:S sizdede varmı böyle değişiklikler
maşallah oğluşunabenim ki de hiç yabancı seçmiyor herkese gülücükler atıyor. haluki bu aylarda yabancılara ağlarlar diyor ama gören benimkinin akrabası zanneder yabancıları o derece yani