2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

nidah benim oğlum artık yenidoğan bebek oto koltuklarına sığmıyor ama dojtoru da diğeri için daha erken d,yor sen oturan koltuklara mı koyuyorsun yoksa yatar pozisyonda mı koyuyorsun?

nidah benim oğlum artık yenidoğan bebek oto koltuklarına sığmıyor ama dojtoru da diğeri için daha erken d,yor sen oturan koltuklara mı koyuyorsun yoksa yatar pozisyonda mı koyuyorsun?

vala canım 9-30 kilolukmu nedir bizimki emiri oturur pozisyonda koyuyorum,öbürlerine artık sığmıyolar tabi.niye erken olsun ki,bence zamanı.. ama bizim paşa pek oturmak istemiyo o da ayrı konu,koltuğunda başlayan yolculuk kucakta bitiyo

bizim ki de 9-20 mi öyle birşey. doktoru kafsını tam tutamaz dedi. ama bizim ki oturduğu yerde gayet iyi tutuyor e diğerinş de sığmıyor artık ne yapıcam bilemedim:26:

tutuyoar artık kafalarını falan güzelce oturuyolar ama bilemedim:) olmazsa hafif yatay kullanırsın koltuğu kademeleri oluyo...

tutuyoar artık kafalarını falan güzelce oturuyolar ama bilemedim:) olmazsa hafif yatay kullanırsın koltuğu kademeleri oluyo...

evet bir bakayım kademesi var mı diye...çok sağol nidah teşekkür ederim.

canım öncelikle Allah sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip etsin

ben kanguru kullanmadım hiç almayıda düşünmedim aslında bebek pek rahat etmiyomuş hissi veriyo bana ama sen bilirsin tabi bebek arabasını biz travel sistem aldık pusetini arabada 5-6 ay kullandım şimdi oğliş 9 aylık oluyo tabi araba koltuğu aldık ben bebek arabasının pusetini evdede kullandım iyi oldu memnundum ama benim oğlum 4 aydan sonra içinde durmadığı için mama sandalyesine geçiş yaptık yani kısacası puset arabaya takılanlardan alsanız daha iyi olur derim ben

Aslinda sivi tuketimini azaltmadim ama beni emmesine dikkat ediyim. Sivi gidalar tuketiyor ama su cok icmiyor. Sizinkiler cok su iciyor mu?
yediği her şeyin ardından vermek gerekiyormuş ben çok dikkat etmiyorum ama ne zmn su versem çok susamış oluyor

SELAM KIZLAR.herkes iyidir umarım.bebişlerimiz de iyi.p.tesi günlerini hiç sevmiyorum.kuzumla uyanmak uykudan şişmiş japon gözlerini öpmek istiyorum.sıcacık uyanıyo kuzum koklayamıyorum

Ben de artik her yemekten sonra su veriyorum ama her zaman icmiyor. Zamanla sever diye umuyorum, cunku ben cok su icerim.

Yaptım ve 21 çıktı. Oğlum 8 aylık. Ben hepsi c çıksın istiyorum sanırım çok aceleciyim:))

herkese mehaba hergun byuyoruz kazalarimiz yaramazliklarimizda pek tabi artiyor arkadaslar bende arkasi yatan baston puset almak istiyorum bana oneriniz var mi acep bir de araba koltugu malum buyudu ve eskisine sigmiyor ama ben yatar pozisyon araba koldugu istiyorum onerilerinizi bekliyorum

Comfy spring almayı düşünüyorum ben hem baston hem de büyük bir puset.170 civarı fiyatı da çok iyi geldi bana.quinny zapp, maxima, brevi falan bikaç markayla aynı model ama en uygun fiyatlısı bu.katlanıp taşıma çantasına koyuluyor

slm kızlar ınternet bozuktu gıremıyodum bı suredır masallah bebıslere nazar degmesın. bızde dun doktora gıttık 9 kılo 72 cm olmusuz. dıs yok emekleme tam anlamıyla yok doktor daha erken dedı. dıs ıcın flor damlası verdı kullananınız varmı acaba
bızımkı de alısverıs merkezlerınde uyanıkken kesınlıkle arabasında durmuyo.bızde uykusu gelınce arabayla bıraz dolanıyoruz ve muzık acıyoruz tabıkı, caddelere bakınırken pat dıye dusuverıyo kafası uyuyakalıyo hemen arabayı parkedıp bebısı arabasına koyup yemek yemeye yada dolasmaya kosuyoruz:) kendı arabasında kesınlıkle uykuya dalamıyo kucak ıstıyo ve muzıksız de hıc uyuyamıyo en koyu nınnı soylıcez
bu arada gokcen dıyetemı basladın bende plates setı aldım baslıcam da gaza gelmek ıcın bıseyler beklıyorum sen kılo verdınmı gaza gelıyım verdıysen:)

Masallah Betul bebise.

Ben ingiltere'de yasadigim icin kurallar cok siki, oto koltugundan almam mumkun degil. TRye gelince de almiyorum. Allah korusun bir kaza olursa kendimi asla affetmem. Ve dogdugundan beri aglasa da almadigim icin simdi sorun yasamiyoruz. Ilk zamanlarda agladiginda, arabayi kenara cekip emziriyordum sonra devam ediyorduk.
Kendi arabasinda ilk baslarda sorun yasadik, agliyordu, carsida gezemiyorduk, simdi cok daha iyi. Artik etrafa bakmaktan zevk aliyor, buyudukce tabi :)

Size bir sorum olacakti;

Ilk defa gecen ay adet oldum ama bu ay adet olmadim, sizce normal mi? Dogumdan sonra hemen adet duzene girmez sanirim, oyle degil mi?

herkese iyi akşamlar yine kimsecikler yok yemek yedik oğlanı uyuttum bir bakıyım dedim günler ne çabuk geçiyo valla anlamıyorum bugün ilk defa yoğurdunu çok severek yedi can ben kefirle mayalıyorum içine bebe bisküvisi attım birkaç tane yedi pek sevmiyodu ara verdim 1 hafta özlemiş herhalde

Size bir sorum olacakti;

Ilk defa gecen ay adet oldum ama bu ay adet olmadim, sizce normal mi? Dogumdan sonra hemen adet duzene girmez sanirim, oyle degil mi?

canım bencede hemen düzene girmeyebilir ama sen yinede istersen bir doktoruna sor yinede emin olursun

canım ne güzel alıştırmışsın sen bebişini arabasına bizimki hiç durmak istemiyo sadece eline elma falan veriyorum onunla biraz oyalanıyo geçen gün oyuncak falan astım banamısın demedi valla alışması lazım en kısa zamanda kollarımız kopuyo yaa

valla üstüste çok yazdım ama oğlan uyurken yazayım dedim bugün yeşil mercimek çorbası yaptım içine bulgur pirinç soğan sarımsak attım eh işte biraz biraz içti ben valla herşeyin çorbasını yapıyorum karıştırıyorum veriyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…