ben kullanmıyorum ama senın bebek yastıkla uyuduysa hemen denemelıyım bende:) ne tehlıkesı olabılırkı yuzustu yatmıyosa hele hıcbı tehlıkesı olmaz bence. ben yuzustu yatırdıgım ıcın kullanmıyorum yastık
canım benim de komşum söylemişti eskiden yaparlarmış hemen geçer dedi ben de yapıyım bari öksürüyolarcanım çok geçmiş olsun Allah hayırlı şifalar versin, benim oğlumda bronşit olmuştu sana bi tavsiyede bulunmak istiyorum, gerçek süzme balını bebeğinin göğsüne sür ve üzerine havlu kapa özellikle gece yatarken yaparsan inan çok faydası oluyor. Ben oğluma yapmadığım kalmamıştı bizimde bronşitimiz vardı dr. lar bitki çayını bebekler için pek tavsiye etmiyorlar ama inan bu balı dene biliyorumki dua edeceksin. tekrar geçmiş olsun öpüyorum bebişini
geçmiş olsun canımsalgın varmış kızlar benim kuzu da bronşiolit oldu.biran önce atlatırlar inş ...
hayır biz daha başlamadık acaba o yüzden mi uyudu ilk denemen mi bugünslm,kızlar yastık kullanmaya başladınızmı,gecede on kez kalkan oğluşuma şu mikrofiber yastıklardan almıştım doğmadan önce ,yaba atırdım,misler gibi uyudu,acaba yastık olmayınca uyuyamıyorlarmı,uykudaki tehlilkelerden korktuğum için sürekli yanına gidiyorum,acaba kullanan varmı?
maşallah size ev yemekleri kesmez artık hamburger falan ister iyi yapıyosun şaka bi yana alışması güzel yutmaya alışsınbu arada hasta bebeklere cok uzuldum ama salgın var kacmamız zor galıba. benımkıde burun akıntısı grıp baslangıcı oyle devam edıyoruz ama ben fena kaptım antıbıyotıkle atlatıyorum malesef
kabız ıcın benım önerım portakal kesınlıkle cok etkılı hatta yarım portakaldan fazla yerse ıshal oluyo.ben artık meyva puresı yedıremıyorum cunku buyudu ya hanım meyvaları ayrı ayrı bızım gıbı yıyo, portakalı ıkıye boluyoruz resmen somuruyo yarısını bıtırıyo muzu emıyo elmayı armudu kemırıyo ve bunları dişsiz damaklarıyla yapıyo:) özel yemek fılan da yapmıyorum cunku artık yemıyo bızım corbalarımızdan yemeklerımızde yıyo. kahvaltıda da peynır ekmek domates yumurta yıyo tam bır kucukhanım:) hatta bugun benım kofte ekmegıme saldırdı yanına da ayran ıctı yakında babasıyla ıskembecıye gıder dıye korkuyorum.
canım benim de komşum söylemişti eskiden yaparlarmış hemen geçer dedi ben de yapıyım bari öksürüyolar
geçmiş olsun canım
hayır biz daha başlamadık acaba o yüzden mi uyudu ilk denemen mi bugün
maşallah size ev yemekleri kesmez artık hamburger falan ister iyi yapıyosun şaka bi yana alışması güzel yutmaya alışsın
hehe masallahbu arada hasta bebeklere cok uzuldum ama salgın var kacmamız zor galıba. benımkıde burun akıntısı grıp baslangıcı oyle devam edıyoruz ama ben fena kaptım antıbıyotıkle atlatıyorum malesef
kabız ıcın benım önerım portakal kesınlıkle cok etkılı hatta yarım portakaldan fazla yerse ıshal oluyo.ben artık meyva puresı yedıremıyorum cunku buyudu ya hanım meyvaları ayrı ayrı bızım gıbı yıyo, portakalı ıkıye boluyoruz resmen somuruyo yarısını bıtırıyo muzu emıyo elmayı armudu kemırıyo ve bunları dişsiz damaklarıyla yapıyo:) özel yemek fılan da yapmıyorum cunku artık yemıyo bızım corbalarımızdan yemeklerımızde yıyo. kahvaltıda da peynır ekmek domates yumurta yıyo tam bır kucukhanım:) hatta bugun benım kofte ekmegıme saldırdı yanına da ayran ıctı yakında babasıyla ıskembecıye gıder dıye korkuyorum.
slm,kızlar yastık kullanmaya başladınızmı,gecede on kez kalkan oğluşuma şu mikrofiber yastıklardan almıştım doğmadan önce ,yatırdım,misler gibi uyudu,acaba yastık olmayınca uyuyamıyorlarmı,uykudaki tehlilkelerden korktuğum için sürekli yanına gidiyorum,acaba kullanan varmı?
hehe masallahbenim kızımda benle kahvaltı yapıyo sabah. ama disleri olmadıı icin eline bisi veremiyorum bi cıksada rahat etsek..
ben ilk zamanlar yastk hep kullandım cok minikti mecburen rahat yatsın diye koyuyordum evde kendimiz pamuktan yapmıstık cok rahatsz etmiyodu. ama bikac ay öncesine kadar.. kendini yastıga gömmeye basladı bi sabah esim yastıga gömülmüs halde buldu cok korktumsonrada koymadım yastık. reflüsü var aslında ayrlamam lazım ama turluyo resmen yatakta yastık kaaar etmio anlicanız :))))
suan dümdüz yatıyo yatakta. biraz daha büyüsün belki koyarım:
angelina jolie sarımsak çayı diyetiyle 3 haftada 11 kilo vermiş.afrikalı yerlilerden öğrenmiş çayı.deniycem bakalım.3 kilom kaldı benim.1 hafta deniyim bakalım işe yarıycak mı:94:
haha görkem fıstık gibisin ihtiyacın yok ayol ageline halt etmiş
Bize haksızlık oluyo görkem :)şükret haline o kadar olcak doğum yaptın yani hiçbişeyde gözükmüyo ayrıca biz napalım
canım ben zaten kilolu hamile kaldım boyum 170 bıraz kurtarıyo ama ben memnun deılım halımden 70 ile hamıe kaldım 84 le dogum yaptım en son 73 tüm nasıl oldu bilmiyom 2 kılo daha almısım snaırım artık emzırme azaldığı ıcın kılolar gelıyo benımde 10 kılo vermem lazım