- 24 Şubat 2009
- 457
- 2
canım eşinle kavuşmusunuz,allah mutluluğunuz daim etsin,bıcırığı görünce sevinçten uçmuştur,bizim babamız her akşam daha kapıdan girer girmez oğlum diye koşuyor,kıskanıyorum diye sor bana:) geçen gün bebeğim dedi, efendim dedim,canım ben bebeğime söyledim dedi,öylemi dedim daha önce bebeğim diye bana söylerdin ne oldu bizim pabuç dama atıldı galiba dedim ,canım sende bebeğimsin ama şimdi oğluma dedim dedi.
haftanın ilk günü ama kimsecikler yok artık kimse gelmiyo galiba nasılsınız bebişler nasıl benim kız dün çekyattan düştü(malum hala evimize gidemedik çekyatta yatıyoz) uyuyodum ağlamasına uyandım ama bişeyi yoktu hatta akşama kadar çook sakindi 5 tede balık yedirdim çok az 8 de arı mama yaptım biberonla -verdim yarısını içti ağzından çekmemle avucumun içine geri doldurdu mamayı ama öyle sıcaktıki çıkardığı mama sanki kaynar verdim şaşırdımyarımsaat içinde 4 defa kusunca devletin aciline götürdük dedeyle yakındiye bide orda kustu iğne yapıp yarımsaat bekletip gönderdiler düşmekten olcağını zannetmiyom dedi dr çok şükür kusmadı daha işte böyle okadar zor oluyo ki kocadan uzak kızlar valla kocalarınızın kıymetini bilin ne zormuş anam
allah yardımcın olsun canım senın bebek gece ıı uyumuyodu galıba dımı nasıl yapcaksın uykusuzmu gıdıceksın ıse
kızllar işe başlamama 27 gün kaldı ama ben çok tedirginim. Gerçi 1 aydır bakıcı ile birlikteyiz iyi bir kadıncağız ama ben nasıl bırakacağım bilmiyorum. İşe başlayan anneler zorlandınız mı nasıl atlattınız ilk günleri?
ay canım inşallah kolaycacık geçirirsiniz bu zorlu dönemi sen bu 27 günün tadını çıkarmaya çalış ben çalışmıyorum evdeyim ama çalışsaydım gerçekten çok zorlanırdım Allah kolaylık versin canım
teşekkür ederim canım evet söyledim dr bayatmıydı diye sordu aten ama balık tazeydiçok geçmiş olsun canım.bayat balık süt ürünüyle zehirler ya öyle bişey olmasın.söyledin mi dr balık verdğini?uyutmasaydın bir süre.iyidir umarım
teşekkür ederimgözün aydın allah birdahaayırmasın biz kızımın doğumuna bir ay kala memuriyete geçtik ve taşınma işleri başladı tekrar tayinimiz çıkınca istanbula aldırmaya çalıştık okul için bu arada bizde ayrı düştükgecmıs olsun canım ya bende annemdeyım ve benım kızım da burda cekyattan dusmustu ılk geldıgımızde,cok agladı ama bısey olmadı korkmana gerek yok kusması da dusmesıyle alakalı dııldır benımkı de bıgun cok kusuyo bı gun hıc kusmuyo kafalarına gore ıste. benım de esım askere gıtmıstı 18 gun ayrı kaldık geldı sımdı cok sukur darısı basına.. sen neden ayrısın esınden?
sağol canım evet ogün akşama kadar kısa kol du soyunmak istiyo diye soymuş bizimkiler evde yoktum annem üşütmüştür dedi zilliye giyinince bihaller oluyocnm çok geçmiş olsun. Allah ir an evvel kavuşturur inşallah sizi.Merak etme bence de koltuktan düşme nedeniyle değildir de belki üşütmüştür.
maşallah canım yaa konuşmaya başlamış bebişler bizim ki sadece baba diyo bikerede abi dedi abisinin uzun uğraşları sonucu. bidahada demedi
kızlar bugün çok sevinçliyim,yatak odasını düzeltiyordum,oğluşumda çekmecelere tutunup kalkıyordu,lakin kalkarken kapanabilir eli sıkışabilir diye ismiyle o kadar uyarmışımki 2-3 kez kendi isimini tekrarladı,ben şok oldum ,biliyorum büyük bir olay değil bir gün bıdır bıdır konuşup başımızın etini yiyecekler ama nasıl tekrar etti anlamadım.maşaallah oğluşuma.anne baba mama diyordu ama ilkkez ismini söyledi.:)
ya bilmiyorum iğneden sonra düzeldi keyfi çok iyiydi kusacağı zaman halsiz mızmız oldu sadecegeçmiş olsun canım,kusması yedikleriyle alakalı olabilir diye düşüyorum,bir şey olmasın kuzulara,bu arada yeni bir seneyle bir yaşta yaşlandık.ben allahım bebişlerimizi anneli babalı büyüt,ne bizi onlardan nede onları bizden ayır diye dua ediyorum hergün.
çipura yedirdim ama küçük parça babamda ağır gelir demişti daha önce hamsi mezgit barbunya yedirdim bişey olmamıştı demekki farklı her bünye ya ona ağır gelmiş olabilirçok geçmiş olsun, bebeklerimize sanırım balık ağır geliyor aynı şey benimde başıma geldi annem balığın ağır gelebileceğini söyledi hatta dr. muz dahi eğer diğer gıdalarla karışırsa ağır gelir dedi
oyyyyy aferim benim kuzuma maşallah
kızlar bugün çok sevinçliyim,yatak odasını düzeltiyordum,oğluşumda çekmecelere tutunup kalkıyordu,lakin kalkarken kapanabilir eli sıkışabilir diye ismiyle o kadar uyarmışımki 2-3 kez kendi isimini tekrarladı,ben şok oldum ,biliyorum büyük bir olay değil bir gün bıdır bıdır konuşup başımızın etini yiyecekler ama nasıl tekrar etti anlamadım.maşaallah oğluşuma.anne baba mama diyordu ama ilkkez ismini söyledi.:)
iyi aksamlar arkadaslar kizim cok huysuz bu aralar giemiyorum dilerim herkes iyidir
herkese merhaba kizim oldukca kokulu kusuyor 1 haftadir perisan ates var oksuruk var ve agzindan salyalar geliyor arti ishalimizde var eller surekli agizda usttuk mu desem dismi geliyor desem anlayamadik sizin bebislerde belirti nasilsi dis cikratirken
herkese merhaba kizim oldukca kokulu kusuyor 1 haftadir perisan ates var oksuruk var ve agzindan salyalar geliyor arti ishalimizde var eller surekli agizda usttuk mu desem dismi geliyor desem anlayamadik sizin bebislerde belirti nasilsi dis cikratirken
kızlar merhaba..ben aranıza yenı katıldım.