2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bizde aynı şey oldu valla bende cana hep aşkım diyorum geçenlerde yine oğluma aşkım derken efendim dedi eşimde sana değill ben cana diyorum dedim zaten bana eskisi kadar söylemiyosun diyor aaaa dedim olurmu sen büyük aşkım o en büyük aşkımmm

çok geçmiş olsun, bebeklerimize sanırım balık ağır geliyor aynı şey benimde başıma geldi annem balığın ağır gelebileceğini söyledi hatta dr. muz dahi eğer diğer gıdalarla karışırsa ağır gelir dedi

allah yardımcın olsun canım senın bebek gece ıı uyumuyodu galıba dımı nasıl yapcaksın uykusuzmu gıdıceksın ıse

evet cnm ya dün gece iki saatlik uykuyla durdum. Bir türlü düzelmedi bnm oğlumun uykuları hele bir de şimdi üst dişleri çıkıyor ne yapıcam bilmiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

ay canım inşallah kolaycacık geçirirsiniz bu zorlu dönemi sen bu 27 günün tadını çıkarmaya çalış ben çalışmıyorum evdeyim ama çalışsaydım gerçekten çok zorlanırdım Allah kolaylık versin canım

benim oğlumunda üst dişleri geliyo geceleri tabiki bizimde çok kötü kaç kere emziriyorum inanın hatırlamıyorum

çok zor düşünmesi bile canım. Allah oğluma sağlık versin ne yapayım alışıcam ama ilk başlar çok zor olacak ondan kopmak şimdiy kadar taş çatlasın en fazla iki saat ayrı kaldık:2:

doktorumuz paranox fitil ile dentinox diş eti jeli verdi. Biraz olsun rahatlatıyor arkadaşlar aklınızda bulunsun.

çok geçmiş olsun canım.bayat balık süt ürünüyle zehirler ya öyle bişey olmasın.söyledin mi dr balık verdğini?uyutmasaydın bir süre.iyidir umarım
teşekkür ederim canım evet söyledim dr bayatmıydı diye sordu aten ama balık tazeydi
teşekkür ederimgözün aydın allah birdahaayırmasın biz kızımın doğumuna bir ay kala memuriyete geçtik ve taşınma işleri başladı tekrar tayinimiz çıkınca istanbula aldırmaya çalıştık okul için bu arada bizde ayrı düştük
cnm çok geçmiş olsun. Allah ir an evvel kavuşturur inşallah sizi.Merak etme bence de koltuktan düşme nedeniyle değildir de belki üşütmüştür.
sağol canım evet ogün akşama kadar kısa kol du soyunmak istiyo diye soymuş bizimkiler evde yoktum annem üşütmüştür dedi zilliye giyinince bihaller oluyo
maşallah canım yaa konuşmaya başlamış bebişler bizim ki sadece baba diyo bikerede abi dedi abisinin uzun uğraşları sonucu. bidahada demedi
ya bilmiyorum iğneden sonra düzeldi keyfi çok iyiydi kusacağı zaman halsiz mızmız oldu sadece
çipura yedirdim ama küçük parça babamda ağır gelir demişti daha önce hamsi mezgit barbunya yedirdim bişey olmamıştı demekki farklı her bünye ya ona ağır gelmiş olabilir

iyi aksamlar arkadaslar kizim cok huysuz bu aralar giemiyorum dilerim herkes iyidir

oyyyyy aferim benim kuzuma maşallah
iyi aksamlar arkadaslar kizim cok huysuz bu aralar giemiyorum dilerim herkes iyidir

senin Minan da mı huysuz.oyyyy bu minalar minalar:76:

slm mıllet masallah herkesın bebısıne emekleyen dıs cıkaran konusan teyze dıyebılen bebısler varmıs benımkınde yok oyle marıfetler de bugun ogrene ogrene burnunu puskurtmeyı orgendı:) nezle olmus burnu akıyodu babası bıkac kere banyoya goturup burnundakılerı cıkartmaya calıstı bu arada ogrenmıs, burnuna pecete goturunce sumkuruyo koca adamlar gıbı:) alem kızım benım

Herkese günaydınnnnn...Mothercare de %50 ye varan indirim varmış kızlar...3 lü tulum setleri 40 mio ya düşmüş 56 mioydu.

herkese merhaba kizim oldukca kokulu kusuyor 1 haftadir perisan ates var oksuruk var ve agzindan salyalar geliyor arti ishalimizde var eller surekli agizda usttuk mu desem dismi geliyor desem anlayamadik sizin bebislerde belirti nasilsi dis cikratirken

canım çok geçmiş olsun, hepimizde aynı sıkıntılar var ama özellikle ishal için bence dr. götür. benim kızında oldu ve ben dişten deyip 2 gün öyle çektikten sonra götürdüm fakat tahlilleri beklemeden kızıma serum verdiler vücutda su kaybı olmuş serum takılıyken tahliller yapıldı bebekler çok fazla su tükenmedikleri için ishalde çok su kaybı oluyor bence dr. götür sen ve kızımında dişten olan ishaldi aman derim

canım mutlaka doktora götür enfeksiyon kapmış olabilir benim oğlumda da aynısı olmuştu serum veriyorlar ama tedavisi ilaçla olmuyor enfeksiyon kaptıysa kendi kendine geçiyor ishali durdurmak için de sadece reflor vermişti doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…