2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

iyi günler annişler şimdiden hayırlı bayramlar küçümenlerimizle yine bayram ziyaretleri yapıcaz benim annemler şehir dışında annemlere gidicem o yüzden içim içime sığmıyo ama yarın uzun birgün olacak eşimin akrabalarını falan gezicez bebişin düzeni bozulcak tabiki umarım uslu uslu durur ben kendime henüz bayram için bişeyler almadım ama eğer bugün çıkabilirsek dışarı bir elbsise bakıcam benden bu kadar şimdilik çok öpüyorum kızlarrrr

canım zaten önce emziriyorum hemen ayağıma alıyorum zaten uyku sersemi olduğundan ninmi söylüyorum uyuyo valla canım zor oluyo ha bire kalkıp odasına gitmek ama öyle alıştırmaya çalışıyorum sende birkaç kez dene istersen

selam canım...biz bu bayramı çekirdek ailemizle kutlayacağız..yani eşim kızım ve ben..aileler uzakta bu bayram gitmemmeye karar verdik...kızımın bütün düzeni değişiyor..bikaç arkadaş dışında pek gelen gidenimizde olmaz..bi parça temizlik yaptımtatlı şekerpare yaptım...gel canım birlikte yiyelim..börek yapıcam birde..bayramlıkta almadım...sevdiğim bi elbisem var onu giyeceğim..ben de durumlar pek içiaçıcı değil yanii

ben aranıza yeni katıldım.herkese merhaba[/QUO

hoşgeldin canım..

ya oğluşum doğana kadar bayramlarda kılık kıyafet derdine düşerdim ama o bi oldu kendimi unuttum olsada olur olmasada olur modundayım.acaba benmi böyleyim sadece çokmu boşverdim kendimi diye düşünür oldum:44:

kızlar bir arkadaşımın başına gelenleri yazmadan geçemedim.eskiden üye olduğum bir site arkadaşım kayınvalidesi ile ilgili yazılar yazmıştı.okuyan ve kızı çekemeyen bir arkadaş telefonla arayıp haber vermiş,evde curcuna kopmuş,arkadaşım beddua ediyordu.aman kızlar yüzyüze konuştuğunuz veya çok güvendiğiniz arkadaşlar dışında özeli paylaşırken dikkat edin....

ayyy çok kötü olmuş ya yok yere olay çıkmış ama gerçekten bazı şeyleri paylaşırkende dikkatli davranmak gerekiyo

iyi geceler herkese kimsecikler yok ama :))
kocişuyudu bebiş uyudu ee ben neden duruyorum bilmiyorum ama uykum kaçtı bayram ya nedense içimden bir heyecan geliyo galiba nede olsa aileler beraber güzel güzel yemekler sohbetler iyide olsa kötüde olsa yinede Allah ailesiz bırakmasın kimseyi bende gidicem anneme belkide onun heyecanıdır bu

Son düzenleme:
acıkcası ben kadır tugcuya güvenemiyorum hic.bazı fikirleri mantıklı gelsede katıldıklarımın 5 katı kadar katılmadıklarım oluyor.mantıgım almıyor.kendisini aykırı bir kisilige sahip olarak adlandırabiliyorum sadece.inanan kisilerin de sadece kendilerinin inanmak istedigi fikirlere sahip bir insan diye dr tugcuyu savunduklarını düsünüyorum.

herkesebebişleriyle eşleriyle sevdikleriyle geçirecekleri şeker tadında MUTLU HUZURLU BAYRAMLAR dilerimmmm

yavrularımızla geçireceğimiz bu ilk kurban bayramımızın hepimize sağlık ve mutluluk getirmesini diliyorum...nice bayramlara..öpüldünüz

ilk günaydın benden olsunnn günaydınlarrrrr
inşallah güzel bir bayram geçiriyosunuzdur bebişlerle biz annemlerdeyiz can kucaktan kucağa geziyo hava çok güzel keyifli bir gün dileğiyle güzller:)

bu arada site değişmiş alışmaya çalışıyorum ama yazıyorum sanki yazmamış gibi oluyo

Son düzenleme:
ben de bi bakayım dedim baya değişmiş uğraştım biraz...renkler de çok açık olmuş...

hanımlar merhaba.
Biz ek gıdaya başlayalı 10 gün oldu.
3 gündür kakayı yapamıyordu,bugün 3 seferde zorlanarak ceviz büyüklüğünde kaka yaptı.
Yani kabız oldu kızım.
yaparkende ıkındı ağladı vs.
Ek gıdadan,oturmaya başladığından olabiliyormuş.
Sizin bebeklerde olan varmı?
Suyu artırdım.sabun verdim alttan,sonuçta çıkardı.
ek gıdadan şüpheleniyorum.
Konusu da geçmemiş.
bekleyelim bakalım....

benimde başıma geldi ama dr götürdüm canım..şurupla düzenen girdi şükür..istersen zeytin yağıda içirebilirsin yemeklerinede kat..belki faydası olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…