2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Çok ayıııııp :87: Ah gökçen yer değiştirelim ben evde kuzumla uykusuz olayım sen bırak işe git.Ayaklarım totoma vura vura eve koşuyorum çıkışta.Anenler çalışmamalı ama kredi de olmamalı ya da babalara zam yapılmalı En Büyük TÜRKİYE

vicdan yaptım bak şimci:)) canım benim ALlah kolaylık versin zor ya çalışan anne olmak zor..
keşke ülkemizde öle bişi olsa yurtdışında bebekler için heray paramı ödeniyomuş ne. kebap olurdu valla:)

vicdan yaptım bak şimci:)) canım benim ALlah kolaylık versin zor ya çalışan anne olmak zor..
keşke ülkemizde öle bişi olsa yurtdışında bebekler için heray paramı ödeniyomuş ne. kebap olurdu valla:)

Kemal Sunal'ın bi filmi vardı ya aynı soyadlı çocukları toplayıp Almanya'y götürüyodu para almak için.:KK60:

014.JPG

böyle pembe kurabiyeler yapıcam canım.Şeker hamuruyla.Ablamın eltisi özel tasarımlar yapıyo Evcilik Oyunu'nda Tuğçe'yi o giydiriyodu.Neyse işte o da kına keseleri hazırlıycak gelenlere dağıtmak için.Kuzuma da bindallı arıyorum şimdi çarşıdan geldim.Annesi babası yaşayan 2 kişi kınasını yakıyo.Kollarına hediye olarak tülbent bağlıyosun işte şarkılar söylenerek normal kına gecesindeki gibi kına yakılıyo.Sonra akşam da babasının cebine elini sokup para aldırıyosun.Hem helal baba parası yesin hem de babaya bereket olsun diye.İster okumalı ister eğlenceli yapıyosun.Konu komşuyu arkadaşları falan çağırıcam.Eklerim resimlerini Minnoşumun.
çok güzel olacağı belli inş resimleri bekliyorumm

şimdiden ellerine sağlık, çok güzel bir 6 ay kınası olacağa benziyor, yakışır prenseslere :)

Sağol canım.Bakalım nasıl olucak.Çok heveslendim.İnşallah güzel olur.Bi de kayınvalidem ne gerek var diyip duruyo onun için de güzel olsun istiyorum.Bebek mevlüdüme de kınaya da gerek yok yapma dedi.Hele bebek mevlüdümüevine yerleşirsin 6 7 ay sonra kışa ev mevlüdü okutursun o da okunmuş olur dedi.zaten dinimizde mevlüt yok dedi ama ev mevlüdüne onay veriyo bebeğime mevlüde gerek yok diyo.Kızının sünnet mevlüdünü de özenle yaptılar.Eşim de evime de okuturum mevlüt çocuğuma da dedi

görkim ya yeni okudum yazdıklarını bak eşinde farkında olanların canım kimse için eşinle kötü olma yine o seni düşünür tatlım bende şeymaya atılıyorum git canım ama minayı koy araya durmuyo huzursuz de babası dayanamaz kuzusuna eve geldiğindede mesela ertesi gün çok huzursuz düzeni değişti falan de arada mesafe olsun hep sen niye yapıyosun bebeğim var çalışıyorum ilgilenimiyorum deyi çekil kenara canım bana görümcem geldi kahvaltıdan aora bulaşıktı çamaşırdı evdi 3 saat kızımdan ayrı kaldım hafta sonu aynı evin içinde burnumd tüttü düşün kimse kızından kıymetli değil benim kayınvalidemde geldi seninki lütfedip ohça getirdi benimki bomboş canım geldi neymiş onların tarafı getirmiş lafta bu dedim onların getirceğinemi kaldı benim yavrum alırım ben kuzumun eksiğini allah kimseye muhtaç etmesin canım çalışıyoruz olarada muhtaç değiliz düşündükçe şükrediyorum iiyki atanmışım onların eline bakmıyorum düşünsene demek çalışmasam milletin getirdiklerini beklcektim demek anacım yaptı yorganını ki örgülerini hevesle doğumdan önceg gezerke bile almak istiyodu annecim neyse bend eiçimi boşalttımmm

Sağol canım.Bakalım nasıl olucak.Çok heveslendim.İnşallah güzel olur.Bi de kayınvalidem ne gerek var diyip duruyo onun için de güzel olsun istiyorum.Bebek mevlüdüme de kınaya da gerek yok yapma dedi.Hele bebek mevlüdümüevine yerleşirsin 6 7 ay sonra kışa ev mevlüdü okutursun o da okunmuş olur dedi.zaten dinimizde mevlüt yok dedi ama ev mevlüdüne onay veriyo bebeğime mevlüde gerek yok diyo.Kızının sünnet mevlüdünü de özenle yaptılar.Eşim de evime de okuturum mevlüt çocuğuma da dedi

inşallah her şey çok güzel olur, yolunda gider.. kayınvalidene de iyi bir ders olur, herşeyi yapacak olan sensin ona ne oluyorsa ... biz bebek mevlüdünü 40ında yapmıştık, ama kız olsaydı ben de 6 ay kınası isterdim açıkcası... fotoları da bekliyoruz :)

görkim ya yeni okudum yazdıklarını bak eşinde farkında olanların canım kimse için eşinle kötü olma yine o seni düşünür tatlım bende şeymaya atılıyorum git canım ama minayı koy araya durmuyo huzursuz de babası dayanamaz kuzusuna eve geldiğindede mesela ertesi gün çok huzursuz düzeni değişti falan de arada mesafe olsun hep sen niye yapıyosun bebeğim var çalışıyorum ilgilenimiyorum deyi çekil kenara canım bana görümcem geldi kahvaltıdan aora bulaşıktı çamaşırdı evdi 3 saat kızımdan ayrı kaldım hafta sonu aynı evin içinde burnumd tüttü düşün kimse kızından kıymetli değil benim kayınvalidemde geldi seninki lütfedip ohça getirdi benimki bomboş canım geldi neymiş onların tarafı getirmiş lafta bu dedim onların getirceğinemi kaldı benim yavrum alırım ben kuzumun eksiğini allah kimseye muhtaç etmesin canım çalışıyoruz olarada muhtaç değiliz düşündükçe şükrediyorum iiyki atanmışım onların eline bakmıyorum düşünsene demek çalışmasam milletin getirdiklerini beklcektim demek anacım yaptı yorganını ki örgülerini hevesle doğumdan önceg gezerke bile almak istiyodu annecim neyse bend eiçimi boşalttımmm
Yok Tuğbacım ya sürekli laf sokuyolar.Cevap veremediğim için de artık kendime çok zarar veriyorum.gitmiycem bayramda gideriz.Telefon açmam gereken zamanda bile 2 3 gün öncesinden kalbim sıkışmaya başlıyo arıycam diye.En azından bi süre kendimi toplayana kadar uzak kalıyım.

inşallah her şey çok güzel olur, yolunda gider.. kayınvalidene de iyi bir ders olur, herşeyi yapacak olan sensin ona ne oluyorsa ... biz bebek mevlüdünü 40ında yapmıştık, ama kız olsaydı ben de 6 ay kınası isterdim açıkcası... fotoları da bekliyoruz :)

Bayram sonra eklerim canım resimleri.Konu açarım.Kurabiyeleri inşallah becerebilirim de diş buğdayı kurabiyelerini de yaparız:13:

Günaydın kızlar.Bayram tatilinin sonunda pazar günü Mina'ya 6 ay kınası yapıcaz.Onun hazırlıklarına verdim kendimi dünden beri.KAfamı öyle dağıtıyorum.Dün stresten bi mide ağrısı girdi mahvoldum akşam.Allah'tan ablam vardı bebeğe baktı ben yattım.Eşimin hafta tatili.Annem hastaneye gidip gelicek.Şimdi babasıyla evde kahvaltı yapıyo kuzum.Bana balkondan el salladılar

selam canım inşallah istediğin gibi bir kına yaparsın prensesine herşeyi yap valla arkadaşım kızına diş buğdayı yaptı süperdi herşeyi düşünmüştü çok güzel bir anı olur hem canım şimdiden tebrikler mina'ya:81:

görkemcim 6 ay kınasını ne kadar güzel düşünmüşsün..eminim herşey çok güzel olacak...biz yapmayacağız sanırım...ya ama çok özendim bişeyler yapsam mı acaba bende...bugün işyerime gittim..ücretsiz izinden dönmek için dilekçemi verdim..bi dünya koşturmaca..kızımdan 4 saat ayrı kaldım..o bile çok kötüydü yaaa...napıcam ben:KK5:
bence de erkeklere 2 kat zam yapsınlar bizde evimizde çocuk bakalım...
geçen gün bi yazı okumuştum..kızlar için okuyorlar yükseklisans yapıyorlar hatta doktora yapıp sonra işi bırakıp ev kadını oluyorlar diye eleştiriyordu...versin devlet bana 6 ay izin bebek olduktan sonra şartları daha yaşanır daha uygun yapsın bizde hem çalışalım hem çocuğumuza bakalım...sinir oldum öyle yazan adama:KK47:

cidden ya, minicik bebekleri evde bırakıp sabahın köründe işe gidiyoruz :KK43: işte de yoruluyorum eve dönünce hiç enerjim takatim kalmıyor çocukla gönlümce ilgilenmeye..[/QUO

valla size hak vememek mümkün değil çalışmayan anneler olarak daha şanslıyız heralde ama yinede bebişe verdiğin sevgi daha önemli bence o kısacık zamanda en güzel şekilde ifade ediyosan sevgini bebeğine geçiyodur o mutluluk diye düşünüyorum ben

görkemcim 6 ay kınasını ne kadar güzel düşünmüşsün..eminim herşey çok güzel olacak...biz yapmayacağız sanırım...ya ama çok özendim bişeyler yapsam mı acaba bende...bugün işyerime gittim..ücretsiz izinden dönmek için dilekçemi verdim..bi dünya koşturmaca..kızımdan 4 saat ayrı kaldım..o bile çok kötüydü yaaa...napıcam ben:KK5:
bence de erkeklere 2 kat zam yapsınlar bizde evimizde çocuk bakalım...
geçen gün bi yazı okumuştum..kızlar için okuyorlar yükseklisans yapıyorlar hatta doktora yapıp sonra işi bırakıp ev kadını oluyorlar diye eleştiriyordu...versin devlet bana 6 ay izin bebek olduktan sonra şartları daha yaşanır daha uygun yapsın bizde hem çalışalım hem çocuğumuza bakalım...sinir oldum öyle yazan adama:KK47:

merhaba canım senin için tabi zor olcaktır gerçekten bazen fazka uyuduğunda bile özlüyoruz değil mi?inşallah en kolay şekilde atlatırsın bu zor zamanı canım

izinden mi vazgeçtin canım ben mi yanlış anladım?ben de yeni ücretsiz izne ayrıldım 4 kasımdan itibaren 8 ay...

izinden mi vazgeçtin canım ben mi yanlış anladım?ben de yeni ücretsiz izne ayrıldım 4 kasımdan itibaren 8 ay...

yok canım..ben doğumdan sonra 1 ay rapor aldım..2 aydırda ücretsiz izindeyim..ama dönmem gerekiyor artık..maddi sebeplerden dolayı..eşim kendi işini kurma aşamasında ve henüz maddi olarak pek bi kazancı yok..böyle işte..bayram sonu başlıyorum:KK5:

ben 5.5 ay idare ettim daha yeni aldım ücretsiz izin bir hafta oldu rapor şansın yokmuydu daha fazla uzatamadın mı? kim bakacak doğaya şimdi?

ben 5.5 ay idare ettim daha yeni aldım ücretsiz izin bir hafta oldu rapor şansın yokmuydu daha fazla uzatamadın mı? kim bakacak doğaya şimdi?

çalıştığım hastanede uzun süreli raporlara problem çıkarıyorlar...ben de işi yokuşa sürmek istemedim açıkçası...bayramsonu kayınvalidem gelecek..annemle sıra sıra eylül 2011 e kadar idare edecekler..sonra çalıştığım yerdeki kreşe vereceğim..çok yakın ..gün içinde gidip onu dolaşabileceğim böylelikle...

X