2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

gece oldu ben anca gırebılıyorum ya gorkem cok uzuldum ve sınır oldum ben yazdıklarını okuyunca hersey tamam da torununun yanında dıger torunu ovmelerı katlanılcak gıbı dııl.anneyle kayınvalıdeyle aynı sehırde oturmanın avantajı da var dezavantajıda. bız ıkı taraftan da uzaktayız kafamız rahat ama cok yalnızız sıkılınca hasta olunca yarım saatlıgıne bıle yardım etcek kımse olmuyo ama kaynana dırdırı cekmektense boylesı daha ii sanırım. yalnız ben suna ınanıyorum esını karıstırmadan kaynanayı kendın ıdare etmen lazım alttan aldıkca tepene bınıyolar.esıne hıc sıkayet etmeyıp ben onları sevıyorum fılan dıyıp kaynanaya gıttıgın zaman fılan kendı bıldıgını oku oyle her ıse fılan da atlama bebegı bahane et zırt pırt emzır altını ustunu degıstır bol bol kac ortamdan:) ben evlendıgımden berı kendı dogrularımdan hıc tavız vermedım mesela komsularını cagırdı yenı evlendıgımızde maksat benı gostercek susleyıp, cıkmadım mısafırlerının yanına cok bozuldu esıme fılan sıkayet ettı ama ben boyleyım yapamam dedım sus bebegı gıbı oturamam oyle dedım delı gıbı suzcek karılar benı bende gulumsıcem onlara aslaa! o zaman baya bı gerıldık ama onu atlatınca artık kabullendı o da bu kızın da kendıne ozgu bı hayatı var zorlamıyım dıye.ama bunu yaparken esıme sureklı ben annenı cok sevıyorum ama ben boyleyım dıye acıklamalar yaptım arada esımın gordugu yerde kaynanama jestler yaptım esım aradan cekıldı. sımdı rahatım bana ıstemedıgım bıseyı kesınlıkle yaptıramıyolar.tabı aynı sehırde yasamamamızın da etkısı vardır sonucta en ıyısı de kaynana en kotusu de kaynana amaan bu konu konus konus bıtmez ozelte adamı anasıyla karısının arasında bırakmamak lazım cunku kımse annesının haksız oldugunu kabullenmek ıstemez sonucta kabak yıne bızım basımıza patlar.allah herkese sabır versın bayram gelıyo hepımız ıllakı bı kaynana vukuatı yasıcaz bende 9 gun kaynanamdayım bayramda:KK43:

Günaydın kızlar.Bayram tatilinin sonunda pazar günü Mina'ya 6 ay kınası yapıcaz.Onun hazırlıklarına verdim kendimi dünden beri.KAfamı öyle dağıtıyorum.Dün stresten bi mide ağrısı girdi mahvoldum akşam.Allah'tan ablam vardı bebeğe baktı ben yattım.Eşimin hafta tatili.Annem hastaneye gidip gelicek.Şimdi babasıyla evde kahvaltı yapıyo kuzum.Bana balkondan el salladılar

günaydınnnnn
elimde kalacak bu emir bi gün:)) kötü anne cani anne diye de haber yapcaklar.
ne diye uyumazsın be oğlum ya hayyyyyy zıkkımmmmmmmmm:)))))))

gitmek lazim tabi nilufer :)

sonunda denk geldik :) gerçekten değişikliğe ihtiyacım var, ablam da senerlerdir hiç bir yere gitmez ben doğum yapalı 2. yurtdışı tatiline gidiyor, bayramda mısıra gidecek siz de gelin diyor, yok dedim biz bayramda sarpla evde mısır yiyeceğiz :p

Günaydın kızlar.Bayram tatilinin sonunda pazar günü Mina'ya 6 ay kınası yapıcaz.Onun hazırlıklarına verdim kendimi dünden beri.KAfamı öyle dağıtıyorum.Dün stresten bi mide ağrısı girdi mahvoldum akşam.Allah'tan ablam vardı bebeğe baktı ben yattım.Eşimin hafta tatili.Annem hastaneye gidip gelicek.Şimdi babasıyla evde kahvaltı yapıyo kuzum.Bana balkondan el salladılar

gerçekten kayınvaliden bir acayipmiş ama bak böyle de sağlığın bozuluyor :KK43: hem kzın hem kendin için takmamaya çalış...

günaydınnnnn
elimde kalacak bu emir bi gün:)) kötü anne cani anne diye de haber yapcaklar.
ne diye uyumazsın be oğlum ya hayyyyyy zıkkımmmmmmmmm:)))))))

Çok ayıııııp :87: Ah gökçen yer değiştirelim ben evde kuzumla uykusuz olayım sen bırak işe git.Ayaklarım totoma vura vura eve koşuyorum çıkışta.Anenler çalışmamalı ama kredi de olmamalı ya da babalara zam yapılmalı En Büyük TÜRKİYE

cidden ya, minicik bebekleri evde bırakıp sabahın köründe işe gidiyoruz :KK43: işte de yoruluyorum eve dönünce hiç enerjim takatim kalmıyor çocukla gönlümce ilgilenmeye...

sorma nilufer benim esim de beni biyerlere goturmeye calisiyor ama can siz, eglenelim diyeymis :) oldu canim daha bu bebisi nasil birakayim 1 hafta haha alem bu erkekler de

sorma nilufer benim esim de beni biyerlere goturmeye calisiyor ama can siz, eglenelim diyeymis :) oldu canim daha bu bebisi nasil birakayim 1 hafta haha alem bu erkekler de

:)) hem de 1 hafta :p valla çok alemler.. benim eşim de öyle evde oturuken hadi gezmeye gidelim diyor, evden o kadar teferruatlı çıkıyoruz ki üşeniyorum.. termos hazırla, mama hazırla, çanta hazırla.. onluk bir şey yok tabi, o sadece bebek arabası sürüyor dışarıda :)

görki anlatırsın caponum kınasını nasıl hazırlık yapcan benim annem kararsız gelip gelmeyeceği belli değil onsuz yapacam mecbur mevlüt şekerleri oluyo ya onlardan tutcanmı görkim

görki anlatırsın caponum kınasını nasıl hazırlık yapcan benim annem kararsız gelip gelmeyeceği belli değil onsuz yapacam mecbur mevlüt şekerleri oluyo ya onlardan tutcanmı görkim

014.JPG

böyle pembe kurabiyeler yapıcam canım.Şeker hamuruyla.Ablamın eltisi özel tasarımlar yapıyo Evcilik Oyunu'nda Tuğçe'yi o giydiriyodu.Neyse işte o da kına keseleri hazırlıycak gelenlere dağıtmak için.Kuzuma da bindallı arıyorum şimdi çarşıdan geldim.Annesi babası yaşayan 2 kişi kınasını yakıyo.Kollarına hediye olarak tülbent bağlıyosun işte şarkılar söylenerek normal kına gecesindeki gibi kına yakılıyo.Sonra akşam da babasının cebine elini sokup para aldırıyosun.Hem helal baba parası yesin hem de babaya bereket olsun diye.İster okumalı ister eğlenceli yapıyosun.Konu komşuyu arkadaşları falan çağırıcam.Eklerim resimlerini Minnoşumun.

X