2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar burdanda sorayım prımanın aktıf bebek kullanıyorum ama 3 kucuk 4 noda buyuk gelıyo.prımanın dıger cesıtlerınde uyuo yna premıun care falan kullnan varsa onlarda orta boyu varmı boyut olarak

RELAX
BEN primanın 7-18 olanı kullanıyorum ama bacakları sıkıyo biraz iz yapıyo bu paket bitsin 9/20 alıcaz

iyi geceler kızlar,terkedilmiş bir topic buldum,ıssız kasabamı desem ,ıssız topic daha doğru herhalde,biz diş sıkıntısından dolayı uyuyamıyoruz,illa annesi babası yanında uyuyacak annesini emecek,süt dişleri olsa şimdiye kadar çıkardı,köpek dişleri olunca çok zorluyor yavrumu,elimle dokundumda iyice gelmiş sona doğru,bebişim umarım daha fazla sıkıntı yaşamadan atlatır bu dönemi.

günaydın kızlar. pamukçuk için dün dr.a gittik o da karbonatlı suyla sil dedi ve bi ilaç verdi damla. tavsiyeler için sağolunn..

bide gün içinde oturtun bol bol dedi artık desteksiz oturması lazımmış. :)

bide bugünlerde ishaliz galba çok kaka yapıyo gün içinde..

kızlar burdanda sorayım prımanın aktıf bebek kullanıyorum ama 3 kucuk 4 noda buyuk gelıyo.prımanın dıger cesıtlerınde uyuo yna premıun care falan kullnan varsa onlarda orta boyu varmı boyut olarak
bende 4 kullanıyorum canım 3 sıkıyodu artık 4 daha iiyii
önce alt dişler çıkmıyomu canım seni çıktımı alt önler erken başlamış ozman
oturtulabiliyomu gökçen benim doktorun sıavları varmış gidemiceeeem bu hafta byramdan sonraya kaldı babası eline alıp oturtup havada tutyo ama ben destekle oturtuyom o bile az

Geçmiş olsun canım.Mina desteksiz oturuyor.Doktor 8 aylık desteksiz oturur gelişimi çok iyi dedi.Kilomuz fazla değil 7600 ama gelişimi iyi minnoşumun.ben fazla oturtmuyorum ama.omurgaya baskı yapmasın diye.Ara ara oturtuyorum.

benimkinin spiralden olduğunu sanmıyorum canım.Öyle böyle değil bayılıcak gibi oluyodum.kemiğimden giriyodu sanki.adet günümü de yoğunluğumu da çok arttırdı benim.

Herkese günaydıııın Mina'ya elmalı tahıllı mama almıştım değişik tatlar da alsın diye.Ama sevmedi.Çorbayı daha çok seviyo benim kızım.Severek yiyo maşallah.Günün çorbası kıyma, karnıbahar, brokoli, brüksel lahanası, pırasa, havuç, pirinç, irmik

Tubiiiiiiiiiii sabahları buraya gelmezdin sen hayırdır :82: Öyküm nasıl
bakayım dedim canımm iş yoktu öyküm yarı yaşında teyzesi bugün dünden beri kakasını yapamayıo kabız oldu sıkıla sıkkıla azcık yaptı kaskatı oda zeinyağı içirdim babaanneyede armut ver dedim meyve olarak muz yedirmiştim o yaptı sanırım
görkim çorbaya kıymayı nasıl katıyosun bende başlıcam artık çorbaya

kızlar bu çorba kaçç saat bekleyebilir şimdi bizim sıpa uyuyo çorbay yapsam öğlen içirsem olurmu? uyanıkken bişe yapmam mümkün olmuyo. yani meyve gibi hemen mi vermeliyimmm

görkem maş. minaya. bizimki destekle oturuyor kendi naşına 10sn falan dayanıyo:) tugba doktor bacaklarını hafif açtı o şekilde oturttu böyle oturtun kasları gelişsin falan dedi. ayakta çok basıtrmayın ama oturmaya alıştırın dedi.

Başla canım.Ek gıdalara geç başlamak sindirim enzimlerinin gelişmemesine sebep oluyomuş.ama emmeyi de bıraktırmayalım yaaa :81:
1 tatlı kaşığı kıymayı önce çok az yağla kavuruyorum.Sonra sebzesini atıp kapağı kapalı haşlıyorum.Önce havuç ve patataesle başla canım.Sonra sebzeleri ekliyoruz.2 günde 1 tazeliyorum çorbasını.Pişirdiğim gün ve ertesi gün yiyo yani.soğan sarımsak koyulmuyomuş şimdi ama 1 2 ay sonra sarımsak koyucam ben.Piştikten sonra da saf zeytinyağı koyuyorum 1 tatlı kaşığı kadar.Tuz hiç koymuyorum.Tereyağı da koyabilirsin ama ben kahvaltısında tereyağı koyduğum için çorbada zeytinyağı veriyorum.Aslında kıymadansa parça et daha iyiymiş.Kuşbaşı koyduğumda önce onu haşlıyorum sonra sebzesini atıyorum.Haftaya falan ciğer de verebilirsin benimki ciğer sevmedi ama içtik neyse ki.Tavuğa balığa başlamadım ben 8. ayda vericem onları

kızlar bu çorba kaçç saat bekleyebilir şimdi bizim sıpa uyuyo çorbay yapsam öğlen içirsem olurmu? uyanıkken bişe yapmam mümkün olmuyo. yani meyve gibi hemen mi vermeliyimmm

Yok Gökçencim çorbaya bişey olmaz.ama vermeden önce sıcak suya kasesini oturtup ılıştırıyorum ben.Bi de ilk zaman çok koyu veriyodum sebze püresi gibiydi.zorluyodu çocuğu.Artık daha sulu yapıyorum.Et, ciğer veriyo musun

Ben dün kahvaltısında kek, siyah üzüm, elma, havuç, peynir, tereyağ, yumurtayı blendırdan geçirip verdim.Pekmezini de biberona sulandırdım şerbet gibi üstüne içti.Çorbasına da kahvaltısına da aklıma ne gelirse atıyorum.yesin herşeyi

görkim ben kahvaltıda az az vermyi düşünüyorum hani herşeyin tadını bilsin diye akalım becerebilcekmiyim

çorba duruyo yani iyi sevinim akşamdan yaparım bende kızıma elimle apmak istiyorum babaanneside yapar ama olsun ben ilgilenmek istiyorum

çorba duruyo yani iyi sevinim akşamdan yaparım bende kızıma elimle apmak istiyorum babaanneside yapar ama olsun ben ilgilenmek istiyorum

görkim ben kahvaltıda az az vermyi düşünüyorum hani herşeyin tadını bilsin diye akalım becerebilcekmiyim

ayrı ayrı veriyim mi diyosun tubişim 9. ayda peyniri ekmeği falan ayrı vermek gerekiyomuş tatlara ayrı alışsın diye.Şuan hepsini bulamaç yapıp mama gibi veriliyo.Ben de Mina'ya annem baktığı halde yiyceklerini akşamdan masanın üstüne hazırlayıp çıkıyorum.Hem o gün ne yediğini biliyorum hem biraz olsun içim rahatlıyo kendim hazırlayınca.Bi de nekadar olsa değişik oluyo.Ben kahvaltısında meyve püresi de ekliyorum emsela annem olmaz diyo.Ama ben ekliyorum niye olmasın ki.
Bu arada demin unuttum yamayı canım.Öyküm'ü güzel bebeğimi kutlarım.Canım benim.Analı babalı büyüsün.Darısı yaşını kutlamaya 6 ay kınası yapıcak mısın Tubiş.Ben ya bayram tatilinde ya da bi sonraki hafta yapıcam

corbaya bisey olmaz gokcen, ben iki gunluk yapiyorum hatta, yarisini verip yarisini ertesi gune kadar dolapta sakliyorum :)

halası gelmişti bayramda burda olur diyodum ama yarın gidiyo bende bayramda düşünüyodum eşimin halsıda gelcekti bayramda bakalım ne zaman yaparımşu an belli değil canım annemde gelebilir bayramdan sonra oda olsun istiyorum
saol canım amin
kahvaltıyı nasıl veriyosun blendırdan geçirmek iyi değil diyolar katıya alışsın diye verdiklerini yaz bakı tereyağınıda mı bulamaça katıyosun sabah verip emzirip öylemi çıkıyosun evdebn canımm

merhaba kızlar....ben daha hiç çorba vermedim Doğa ya..bugün vereyim diyorum..evde de bişey yok doğrudüzgün..balkabağım var...ondan irmikli çorba yapayım diyorum..balkabağını haşlıcam sonra içine irmik koycam di mi?irmik hemen pişer mi acabane kadar pişircem bilemedim

Katı da yiyo benimki ama kek verdiğim zaman tam ezilmiyo ya onun için 2 gündür blendırdan geçirdim daha rahat yedi.Ama annem şimdi evde geçirmiyo sanırım Benim doktorun verdiği menüye göre 1 meyve püresi, 90cc biberon maması, 1 tatlı kaşığı pekmez,yarım kibrit kutusu akşamdan suya yatırılıp tuzu alınmış peynir, 1 yumurta sarısı,cicibebe (Mina 9 tane yiyo), 1 çay kaşığı tereyağı hepsini mama gibi bulamaç yapıyosun.Ama ben biberon maması vermiyorum.Onun yerine keki de cicibebeyi de papatya çayıyla eziyorum.Cicibebe meyve suyuyla bile eziliyo.Meyve suyuyla da ezebilirsin hepsini. 2 3 gün kek veriyorum 2 gün cicibebe sonra yine kek.Ben mama hiç vermiyorum sayılır sadece dışarıdayken.ilk kez de tahıllı kaşık maması aldım 2 3 günde 1 veriyim diye ama pek sevmedi kuzum.Eferim ona. Ben elimden geldiğince kendim yapıcam herşeyini.Bi de bu ay kahvaltılarına reçel koymaya başlıycam.Karadut falan.Ekmekle de verebilirsin kahvaltısını ekmek de b vitaminiymiş.Mamaların kutularında bisürü vitamin mineral falan yazıyo cazip geliyo ama bunlar hep meyvede sebzede olan şeyler zaten.
Sabah 7de emzrip çıkıyorum 830 gibi annem kahvaltısını veriyo

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…