- 24 Şubat 2009
- 457
- 2
kızlar burdanda sorayım prımanın aktıf bebek kullanıyorum ama 3 kucuk 4 noda buyuk gelıyo.prımanın dıger cesıtlerınde uyuo yna premıun care falan kullnan varsa onlarda orta boyu varmı boyut olarak
bende 4 kullanıyorum canım 3 sıkıyodu artık 4 daha iiyiikızlar burdanda sorayım prımanın aktıf bebek kullanıyorum ama 3 kucuk 4 noda buyuk gelıyo.prımanın dıger cesıtlerınde uyuo yna premıun care falan kullnan varsa onlarda orta boyu varmı boyut olarak
önce alt dişler çıkmıyomu canım seni çıktımı alt önler erken başlamış ozmaniyi geceler kızlar,terkedilmiş bir topic buldum,ıssız kasabamı desem ,ıssız topic daha doğru herhalde,biz diş sıkıntısından dolayı uyuyamıyoruz,illa annesi babası yanında uyuyacak annesini emecek,süt dişleri olsa şimdiye kadar çıkardı,köpek dişleri olunca çok zorluyor yavrumu,elimle dokundumda iyice gelmiş sona doğru,bebişim umarım daha fazla sıkıntı yaşamadan atlatır bu dönemi.
oturtulabiliyomu gökçen benim doktorun sıavları varmış gidemiceeeem bu hafta byramdan sonraya kaldı babası eline alıp oturtup havada tutyo ama ben destekle oturtuyom o bile azgünaydın kızlar. pamukçuk için dün dr.a gittik o da karbonatlı suyla sil dedi ve bi ilaç verdi damla. tavsiyeler için sağolunn..
bide gün içinde oturtun bol bol dedi artık desteksiz oturması lazımmış. :)
bide bugünlerde ishaliz galba çok kaka yapıyo gün içinde..
Geçmiş olsun canım.Mina desteksiz oturuyor.Doktor 8 aylık desteksiz oturur gelişimi çok iyi dedi.Kilomuz fazla değil 7600 ama gelişimi iyi minnoşumun.ben fazla oturtmuyorum ama.omurgaya baskı yapmasın diye.Ara ara oturtuyorum.günaydın kızlar. pamukçuk için dün dr.a gittik o da karbonatlı suyla sil dedi ve bi ilaç verdi damla. tavsiyeler için sağolunn..
bide gün içinde oturtun bol bol dedi artık desteksiz oturması lazımmış. :)
bide bugünlerde ishaliz galba çok kaka yapıyo gün içinde..
bende spırl taktırdım 2 hafta once ama 2 haftadır sutum azalmadı eskısıyle aynı mıktarda ama daha adet olmadım adet olunca degıscegını sanmıyorum ya dedıgın gıbı sıvı az tukettıgındendır merak ettım ben sagsam ne kadar cıkar acaba. bıde ek gıda onemlı ben 4bucuk aylıkken mama vermıstım 3 gun hemde baya cok vermıstım bebis te bayılarak yemıstı sonra sutumun azaldıgını farkettım ve kestım mamayı tekrar arttı sımdı artık baslıyorum mamaya bıde yogurt verıyorum o kadar.
bu arada spıral ara ara kanama yapıyo bende vede hafıf agrı bazen. senın sıdddetlı agrıların oluyodu dımı spıraldenmı acaba
bakayım dedim canımm iş yoktu öyküm yarı yaşında teyzesi bugün dünden beri kakasını yapamayıo kabız oldu sıkıla sıkkıla azcık yaptı kaskatı oda zeinyağı içirdim babaanneyede armut ver dedim meyve olarak muz yedirmiştim o yaptı sanırımTubiiiiiiiiiii sabahları buraya gelmezdin sen hayırdır :82: Öyküm nasıl
bakayım dedim canımm iş yoktu öyküm yarı yaşında teyzesi bugün dünden beri kakasını yapamayıo kabız oldu sıkıla sıkkıla azcık yaptı kaskatı oda zeinyağı içirdim babaanneyede armut ver dedim meyve olarak muz yedirmiştim o yaptı sanırım
görkim çorbaya kıymayı nasıl katıyosun bende başlıcam artık çorbaya
kızlar bu çorba kaçç saat bekleyebilir şimdi bizim sıpa uyuyo çorbay yapsam öğlen içirsem olurmu? uyanıkken bişe yapmam mümkün olmuyo. yani meyve gibi hemen mi vermeliyimmm
görkim ben kahvaltıda az az vermyi düşünüyorum hani herşeyin tadını bilsin diye akalım becerebilcekmiyimBen dün kahvaltısında kek, siyah üzüm, elma, havuç, peynir, tereyağ, yumurtayı blendırdan geçirip verdim.Pekmezini de biberona sulandırdım şerbet gibi üstüne içti.Çorbasına da kahvaltısına da aklıma ne gelirse atıyorum.yesin herşeyi
çorba duruyo yani iyi sevinim akşamdan yaparım bende kızıma elimle apmak istiyorum babaanneside yapar ama olsun ben ilgilenmek istiyorum
görkim ben kahvaltıda az az vermyi düşünüyorum hani herşeyin tadını bilsin diye akalım becerebilcekmiyim
halası gelmişti bayramda burda olur diyodum ama yarın gidiyo bende bayramda düşünüyodum eşimin halsıda gelcekti bayramda bakalım ne zaman yaparımşu an belli değil canım annemde gelebilir bayramdan sonra oda olsun istiyorumayrı ayrı veriyim mi diyosun tubişim 9. ayda peyniri ekmeği falan ayrı vermek gerekiyomuş tatlara ayrı alışsın diye.Şuan hepsini bulamaç yapıp mama gibi veriliyo.Ben de Mina'ya annem baktığı halde yiyceklerini akşamdan masanın üstüne hazırlayıp çıkıyorum.Hem o gün ne yediğini biliyorum hem biraz olsun içim rahatlıyo kendim hazırlayınca.Bi de nekadar olsa değişik oluyo.Ben kahvaltısında meyve püresi de ekliyorum emsela annem olmaz diyo.Ama ben ekliyorum niye olmasın ki.
Bu arada demin unuttum yamayı canım.Öyküm'ü güzel bebeğimi kutlarım.Canım benim.Analı babalı büyüsün.Darısı yaşını kutlamaya6 ay kınası yapıcak mısın Tubiş.Ben ya bayram tatilinde ya da bi sonraki hafta yapıcam
halası gelmişti bayramda burda olur diyodum ama yarın gidiyo bende bayramda düşünüyodum eşimin halsıda gelcekti bayramda bakalım ne zaman yaparımşu an belli değil canım annemde gelebilir bayramdan sonra oda olsun istiyorum
saol canım amin
kahvaltıyı nasıl veriyosun blendırdan geçirmek iyi değil diyolar katıya alışsın diye verdiklerini yaz bakı tereyağınıda mı bulamaça katıyosun sabah verip emzirip öylemi çıkıyosun evdebn canımm