- 24 Şubat 2009
- 457
- 2
selam kızlar yoğurdu hergün mü mayalamamız gerekli ben 2 kilodan yoğurt mayaladım ee yarın yeni mi mayalamam gerekli???
bu arada ben şu anda hala arabayla bir yere giderken pusetini kullanıyorum ama artık zorlanmaya başladı içinde durmak istemiyo siz oto koltuğu aldınız mı araştırmaya başladık artık eğer aldıysanız memnunmusunuz bu arada benim tontonum kalktı eline bayat ekmek verdim onu kemiriyo
kavanoza mayalandıgını duymuştum sanırım ben öyle yapıcam..bizde bu ayın 15 inde baslıyoruz inş ek gıdalara
[/url][/IMG]
bak cnm benımkı bu
valla kızlar mayalamak sorun değil de ben danone aldım mayaladım hiç tutmuyor sonra açık süt aldım onu da sürekli bulmak zor oluyor markete isim yazdırıyoruz 3 4 gün sonrasına bile dolu oluyor çok temiz güzel süt o yüzden kalmıyor mecburen biraz fazla alıyoruz
siz hangi markadan mayalıyorsunuz??
gurbet_elde bende içine pekmez koyuyorum ,elma püresi verdiğim zamanda pekmez koyuyorum bir çay kaşığı dut pekmezi
aslında biz 18inde 6. aya giriyoruz ama ben elma püresi yoğurt veriyorum drumuz bakalım ne diyecek mandalina suyu veriyorum çay bardağına koyup bardaktan bir güzel içiyor dişleri de tık tık vuruyor:)
bu ek gıda işi çok zor güzel besleyememekten çok korkuyorum
selam hanımlarr
nermin ben kullanmıyorum almıcam heralde yürüteç.
bugün sebze çorbası verdim kuzuma patates havuç aze fasulye biraz pirinç ve soğan:)
nazlanarak yedik biraz:)
sabah meyve püresini de yemedi sıpam.hergün ayrı telden esiyo:)
bi de galba pamukçuk olmuş ağzında beyaz şeylr gördüm
örümcek kullanıyomusunuz kızlar
selamlar tekrar benim kociş eve geldi biraz dışarı çıktık yemek yedik bebeğe bişeyler bakıyım dedim ama ama heryer çok kalabalık ya bebek hiç sevmedi bayram geliyo diye herhalde. can biraz kabız oldu hiç su içiremiyorum bardakla denedim azıcık içiyo ama çok içmiyo bana bir yol gösterirmisiniz suyu nasıl veriyim
heheheheh:)))
bizimki daha oturamıyo yaaa destekle oturtuyoz hala ama ayakta durmaya bayılıyo bıde dededede demeye başladı dunde bı baktıkkkı gel gel dıyınce hop atlayıverıyo kucağımıza çok tatlı yaaa