2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selam kızlar yoğurdu hergün mü mayalamamız gerekli ben 2 kilodan yoğurt mayaladım ee yarın yeni mi mayalamam gerekli???

canım ben hani ufak sütler oluyo ya 200l olanlar bir kerede mayalıyorum kavanoza zaten 2 günde bitiyo ben yoğurdun içine bazen pekmez koyuyorum bazen bisküvi bazen meyve ama mutlaka gün aşırı mayalıyorum ben

cnm ben çok uzun zamandır oto koltuğu kullanıyorum benımkı stork çok menunum hem çok hafif hemde kullanışlı tavsiye ederım

kavanoza mayalandıgını duymuştum sanırım ben öyle yapıcam..bizde bu ayın 15 inde baslıyoruz inş ek gıdalara

cnm ben küçük kavanozlar varya onda mayalıyom ağzınıda kapatıyom ıkı gunde bıtırıyo işte hadi hayırlısı sızın içinde:))))

[/url][/IMG]

[/url][/IMG]
bak cnm benımkı bu

Son düzenleme:
bende baktım şimdi internetten storka gerçektende kullanışlı bir şeye benziyo

okı cnm ben kaçtım bewbişte uyandı haydın görüşürükkkkkkkkkk

valla kızlar mayalamak sorun değil de ben danone aldım mayaladım hiç tutmuyor sonra açık süt aldım onu da sürekli bulmak zor oluyor markete isim yazdırıyoruz 3 4 gün sonrasına bile dolu oluyor çok temiz güzel süt o yüzden kalmıyor mecburen biraz fazla alıyoruz
siz hangi markadan mayalıyorsunuz??
gurbet_elde bende içine pekmez koyuyorum ,elma püresi verdiğim zamanda pekmez koyuyorum bir çay kaşığı dut pekmezi

aslında biz 18inde 6. aya giriyoruz ama ben elma püresi yoğurt veriyorum drumuz bakalım ne diyecek mandalina suyu veriyorum çay bardağına koyup bardaktan bir güzel içiyor dişleri de tık tık vuruyor:)
bu ek gıda işi çok zor güzel besleyememekten çok korkuyorum

ozgekrd canım ben pınar alıyorum ben en iyi onda tutturuyorum çok yağlı galiba ondan

masallah ya dısı cıktımı bebısının ne zaman cıktı yanı ne kadar sıkıntı cektı cıkarken cok tatlı olmustur sımdı o:)
ya evet ek gıda ısı cok zor aslında mıllet hıc ozel bısey hazırlamıyo bebeklerıne 4bucuk aylık olunca kendı yemeklerının sularından tattırıyololar 6 aylık olup ta sut azalınca ne yıyolarsa ondan yedırıyolar saatlı fılan da dııl. oyle bebekler de ınadına cok saglıklı olur.
benımkı de 16sında 6 aylık olcak 3 haftadır da yogurt verıyorum sadece. bundan sonra naparım bılmıyorum bı sure hazırlarım ozel bıseyler heralde ama ne zamana kadar kac aylık olana kadar yapıcaz acaba. bızım yemeklerımızden yese ne guzel olurdu:) gecen komsuya gıtmıstım kek vardı ben yerken betulun de agzına verıyım bıraz dedım cok begendı nerdeyse yarım dılım kek yedı:) bende cok mutlu oldum aynı seyı yedıgımız ıcın:)

selam hanımlarr
nermin ben kullanmıyorum almıcam heralde yürüteç.

bugün sebze çorbası verdim kuzuma patates havuç aze fasulye biraz pirinç ve soğan:)
nazlanarak yedik biraz:)

sabah meyve püresini de yemedi sıpam.hergün ayrı telden esiyo:)

bi de galba pamukçuk olmuş ağzında beyaz şeylr gördüm

ohh yarasın kuzuya bende muallaktayım cnm ya günde bi yarım saat oyalasa örümcek onu..acayip güzel olcak..

pamukcuga dut pekmezimi iyi gelirdi cnm tam hatırlamıyorum

selamlar tekrar benim kociş eve geldi biraz dışarı çıktık yemek yedik bebeğe bişeyler bakıyım dedim ama ama heryer çok kalabalık ya bebek hiç sevmedi bayram geliyo diye herhalde. can biraz kabız oldu hiç su içiremiyorum bardakla denedim azıcık içiyo ama çok içmiyo bana bir yol gösterirmisiniz suyu nasıl veriyim

slm kızlar nasılsınız bakayım,bugün oğlumu kapalı lunaparka götürdük,fincanın içine koyduk döndü döndü,çok sevdi teyzeleri.ışıklı ve sesli oyuncakları görünce kendinden geçti kuzum,ayaklarını hızlı hızlı bıdır bıdır vuruyor.bu arada şişme hacıyatmazlara bayıldık,8 tl dediler daha uygun bir yerden satın alalım dedik.birde teyzeleri sallanan oyuncak atlar çok hoşumuza gitti,biz daha önceden gittiğimizde bu kadar eğlenmemiştik.kızlar bu arada havalı hokeyde eşinizle oynayabilirsiniz,bebişi bahane edip.bowling oynamıştık eşimle daha önce ,bilgisayardaki kadar başarılı olamıyorum o ayrı ama çok eğlenceli oluyor kızlar.

canım su dışında fazla sıvı gıda verdiğinden içmiyor olabilirmi acaba?

gokcen pamukcuk ıcın tulbentı karbonatlı suya batırıp dılını sılınce gecıyo dıye bılıyorum yıgenıme yapmıstık bız.
gurbet elde benım kızım da su ıcmıyo hıcbı sekılde anne sutunden karsılıyodur dıye dusunuyorum bende baya denedım atıyo ıcmıyo bosver ıstedıgı zaman ıcıcek nasıl olsa

masallah:) annesi bu arada dedenizin ağzı kulaklarındadır sanırım,ne tatlı diller dökerler şimdi kuzuya.:90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…