2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

saol zeynepcimm anneciğimn adı:(( gökçen öğlen baktım babası yürütmeye çalışıyo bir kızdı sanki marotonda koşturdum diyo hahahahhhhhh yasakmış dedim bir daha olmasın :)))))

tesekkür ederiz darısı size ınsallah

evet mehtap ıykı kızım var yoksa cok daha zor olurdu askerlık
gokcen face acıcam da bu cumartesıden ıtıbaren ınternetım olmıcak 2 ay fılan, uzun donem olursa askerlık bende esımle gıdıcem ınsallah uzun cıkarr gıttıgımız yerde baglarız ınternet o zaman acıcam face kesın:) yanı hıc nıyetım yoktu ama sızın yuzunuzden acıcam:)

saol zeynepcimm anneciğimn adı:(( gökçen öğlen baktım babası yürütmeye çalışıyo bir kızdı sanki marotonda koşturdum diyo hahahahhhhhh yasakmış dedim bir daha olmasın :)))))

tugba da benım ıkıncı adım:) ya betul de adım atmaya meraklı ayakta durunca bı sırıtıyokı kendını bısey zannedıyo o zaman heralde yavrum:) oturunca da cok komık saga sola yıkılıp duruyo cok guluyorum:)

masallah dogaya uzun sure oturabılıyomu baya rahatlamıssındır oturunca

artık oturarak oynuyor oyuncaklarıyla...ben arkasına ve yanlarına yine de yastık koyuyorum..ama dayanmıyor...düşerse tutsun diye çevresini destekliyorum yani..bazen devriliyor oyuncağa uzanırken falan:))

kızlar ya sadece emziren kaldı mı hiç ek gıdaya başlamayan?
ben nasıl geçecemi bilemiyorum emziriyoorum sonra da kızım tok oluyo bişey yemiyo..emzirmesem süt birikmesi oluyo nasıl yapmalıyım sizce???

ben nasıl geçecemi bilemiyorum emziriyoorum sonra da kızım tok oluyo bişey yemiyo..emzirmesem süt birikmesi oluyo nasıl yapmalıyım sizce???

bende sadece 120 cc yogurt verıyorum gunde kalan zamanlarda emzırıyorum bı ogun daha ek gıda versem sut bırıkıyo yanı rahatsız etcek kadar dııl ama sut varken sut ıcsın dıyıp ek bısey yedırmıyorum sutun ustune yemıyo cunku.6 aylık kontrolde doktora gıttıgımızde sorucam ben nasıl yapalım dıye asıl olan anne sutu sonucta azar azar basladınmı tatırmaya herseyı acken tattır sonra emzır boylelıkle alısmıs olur ek gıdaya da bence sutun oldugu surece doymasını emzırerek sagla ne guzel sutun hala bol herkes sutum azaldı dıye uzuluyo masallah nazar degmesın. ben meyva fılan versem bayılarak yıyo da vermıyorum sut varken ıcebıldıgı kadar ıcsın dıye

Duru çok şükür sabah 7 gibi uyanıp akşam 8de uyuyo gece zaten az emiyo gündüzde fırsat bulamıyorum kısa geliyo sanki:13::93:

yelda bızde dün aldık chıcco poly mama sandalyesi bugun gelecek bakalım Can alıştı mı nasıl işe yarıyor mu cok merak edıyorum

valla alisti arzucum cok da seviyor, sadece baglama kemerleri biraz sert, boynunu kirmizi yapti birkac kez ben de arabasinin kemerlerinin yumusak seylerini takiyorum.

soyle yaptim ben arkadasim, ogle ogununde basladim sebzeyle, ilk gunler 2-3 kasik basla oglen kacta emiyorsa 1 mi, sonra emzir. hergun biraz artir sebzeyi ayni saat olsun, pesinden yine emzir. boyle boyle miktar artacak ve doyacak duruma gelecek. sonra emzirme pesinden. biraz su verebilirsin.
o ogunde biriken sutu ben sagiyorum, emme saatinde yaninda degil isteysem onu veriyorlar. ama hep yanindaysan gun icinde su gibi verebilirsin artan sutunu.

Ben anca geldim herkes gitmiş ( Benim kuzum Doğa da 3 gün sonra 6 ayını tamamlamış olucak 3 haftadır mama sandalyesinde oturuyoruz Yüksek olduğu için çok hoşuna gitti. Masaya yukarıdan bakabiliyor. Vee artık desteksiz oturuyor 1 haftadır falan tabii oyuncaklara uzanmaya çalışırken devriliyo ve kıkır kıkır gülüyoo.. yemek konusuna gelince artık ona ayrı yemek yapmamaya çalışıyorum bayılıyo sofrada bizim yediklerimizden yemeye. herşeyin tadına baktırıyorum. sabah minik lokmalarla peynir ekmek pekmez falan yiyo öğlen yoğurt çorbası ya da tarhana ya da domates çorbasını sevdi. ama ona özel pişirmedim sadece tuz atmadım 1 tencere yaptım o da bizimle yedi :)) yarın da tel şehriyeyi deniycem bakalım ....

canım benimde aynı sorunum var,sütüm yetiyor,ek verdiğimde birikme yaşıyorum.acaba yeterli miktarda anne sütü verenler ne miktarda ek gıda vermeli,besleyelim derken obeziteye neden olmayalımda.arkadaşlar ne güzel çorba yapıyor,bir iki kaşık vermek için bu çorbalar yapılmaz,nasıl olacak bu iş ya anlamadım.

iyi geceler nasılsınız güzel anneler tatlı bebişler nasıl artık kocaman oldular netimizi kapattık uzun zamandır girmedik ama sizi çok özledik bizim tekrar tayinimiz çıktı karabüğe istanbula aldırmaya çalışacağız inşl olur taşınacağımız için annemlerin yanına geldikşimdilik burdayız bizim iki gün önce 6. ayımız bitti desteksiz oturmaya başladı ama çok uzun oturamıyor şuan çok hasta kızım bir aydır kulakları iltihaplı geçmedi pazartesi dr götürdük ikinciye antibiyotik kullanıyoruz 8 600 kg 65 cm iki aydır hiç uzamadı dr artıkherşeyi yer dedi ben de herşeyi vermeye çalışıyorum arada hazır mama veriyorum onlarıda severek yiyor siz bebeklere neler veriyosunuz nasıl yemekler hazırlıyorsunuz bir arkadaş kek veriyomuş nasıl bizim yediğimiz keklerdenmi acaba bide bebekler oturunca önüne çıngırak harici netür oyuncak koyuyosunuz bizim kız hala emeklemedi ama sürekli ayağa kalkmak istiyo yere yatırıyorum yüz üstü falan hiç istemiyo yürütec kullanan varmı ben oturtmayı düşüğnüyorum ağlumda 5.5 aylık kullanmıştım yürüteçmi yoksa hoppalamı alsam dişimizde hala çıkmadı çok huzursuzluk yapıyo üstler kople şişti ama altta hiç bişey yok hem kulak hem diş mahfetti yavrumu bizden bukadar çok uzun oldu ama kaç ayın birikimi kusura bakmayın

cok gecmı solsun canım bız de dün altı aylık olduk ek gıdaya 1,5 aydır devam edıyoruz artırdık baya yanı öğün olarak yemeye başladı.gece sadece emzırıyorum sabah ta emzırıp işe gelıyorum ablam acıkınca sabah sagdıgım sutu verıyor ondan sonra oglen corb aveya meyve püresi yiyor sonra 3 veya 4 gıbı tekrar benım sütümden veriyor aksam gelınce de ben muhallebı yapıyorum aslında tam düzenlı degıl yın eyogunluk anne sutu bızde ama mesela 2 haftadır sadece haftasonu evd eoldugum ıcın kahvaltı verdım yedı bebe ekmegı,peynır,pekmez ılkınde dıgerınde muz ve dıgerınde de yumurta sarısı ekledım yanı alıstırma donemı olarak gectı artık daha duzenlı oluır sanırım boyle ıste bızım

Günaydın.Sinirden ağlıycam.sabah sabah iyice moralim bozuldu.Kayınvalideyle kayınpeder yazlıktan dönmüşler 2 gün önce.benim haberim yok.Aramıyorum zaten.Eşim de söylememiş.Mina'yı en son 45 günlükken gördüler.Şimdi dönüşte kapımızın önünden geçip uğramadan geçmişler.Eşim de akşam annemlere gidelim kalalım diyo.Çocuğa çok meraklı olsalardı görmek için uğrarlardı kalmam ben çocuk dışarda huzursuz oluyo dedim.Atıştık biraz

Geçmiş olsun canım.Keki ben veriyorum bebeğime.Sade ya da meyveli kek pişiriyorum.Kahvaltısında meyve suyu ya da papatya çayıyla eziyorum.Yumurta, peynir, pekmez, tereyağı, meyve püresi ekliyorum.3 gün falan kekle kahvaltı yapıyoruz sonra 2 gün cicibebeyle.Benimki de şimdilik çıngıraklarla ve müzikli aynalı falan hayvancıklar var ya onlarla oynuyo.Yürüteç aldım ben ama henüz kullanmıyorum.Benim kızım da geçen ayki bıyuyla aynı çıktı 66cm ama 1 kilo almış.Doktor geçen ay yanlış ölçmüşüzdür böyle kilo alan bi çocuğun boyu uzamaması imkansız dedi.Seninkini de yanlış ölçüyolardır bence

Günaydın görkemim üzülme canım yaaa çok zor biliyorum ama napıcan o da eşinin ailesi sevmesen de istemesende git en azından...kalmamak için bi bahane bulursun yaa bişeyini unuttum de uyutamam de hafif hasta rahat edemez de sen bilirsin işini cnm üzme kendiniiii.... bak seni güldürelim acıcık ....

canım belki onlarda yorundular rahatsız etmek istemediler veya büyükler işte küçüklerden beklyo olabilirler kalmayabilirsin ama git bencede sonuçta kayınvaliden eşinlede sakinleşince tekrar konuş tatlımm onun ailesi sonuçta görmek ister öptümm seni canını sıkma tatlımmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…