- 24 Şubat 2009
- 457
- 2
slm kızlar nasılsınız bakayım,bugün oğlumu kapalı lunaparka götürdük,fincanın içine koyduk döndü döndü,çok sevdi teyzeleri.ışıklı ve sesli oyuncakları görünce kendinden geçti kuzum,ayaklarını hızlı hızlı bıdır bıdır vuruyor.bu arada şişme hacıyatmazlara bayıldık,8 tl dediler daha uygun bir yerden satın alalım dedik.birde teyzeleri sallanan oyuncak atlar çok hoşumuza gitti,biz daha önceden gittiğimizde bu kadar eğlenmemiştik.kızlar bu arada havalı hokeyde eşinizle oynayabilirsiniz,bebişi bahane edip.bowling oynamıştık eşimle daha önce ,bilgisayardaki kadar başarılı olamıyorum o ayrı ama çok eğlenceli oluyor kızlar.
gokcen pamukcuk ıcın tulbentı karbonatlı suya batırıp dılını sılınce gecıyo dıye bılıyorum yıgenıme yapmıstık bız.
gurbet elde benım kızım da su ıcmıyo hıcbı sekılde anne sutunden karsılıyodur dıye dusunuyorum bende baya denedım atıyo ıcmıyo bosver ıstedıgı zaman ıcıcek nasıl olsa
selamlar tekrar benim kociş eve geldi biraz dışarı çıktık yemek yedik bebeğe bişeyler bakıyım dedim ama ama heryer çok kalabalık ya bebek hiç sevmedi bayram geliyo diye herhalde. can biraz kabız oldu hiç su içiremiyorum bardakla denedim azıcık içiyo ama çok içmiyo bana bir yol gösterirmisiniz suyu nasıl veriyim
kızlar merhaba.6.ayda biberon başlıkları değişiyor mu?birde emzikler,kaç numara almak gerekiyor?
Kızlaaaaar acil canım çok sıkıldı.Sütüm çok azaldı.60 - 80 ml az sağdım şimdi.Adetliyim acaba o etkiler mi bitiyo mu yoksa sütler.Napcam yaaaa.Çok moralim bozuldu.Bebeğimle aramda bi bağ gibi geldi birden.1 yaşından sonra emzirmem çok çirkin görünüyo diyodum ama yok yaaa :18:
Kızlaaaaar acil canım çok sıkıldı.Sütüm çok azaldı.60 - 80 ml az sağdım şimdi.Adetliyim acaba o etkiler mi bitiyo mu yoksa sütler.Napcam yaaaa.Çok moralim bozuldu.Bebeğimle aramda bi bağ gibi geldi birden.1 yaşından sonra emzirmem çok çirkin görünüyo diyodum ama yok yaaa :18:
kızlar merhaba.6.ayda biberon başlıkları değişiyor mu?birde emzikler,kaç numara almak gerekiyor?
Doğru diyosun ben günde 4 litre su içiyodum şimdi en fazla 1canım benım sütüm de ilk zamanlara göre azaldı baya özellikle ek gıdaya gectıgımden berı bırde benım oglan gece cok sık kalkmaya basladı nerdeyse emerek uyuyor ayrılınca uyuyor modunda ondan mı bılmıyorum sabah da süt bırıkmedıghı ıcın sagamıyorum eskıden gece bırını verıp dıgerını bekletıyorudum sımdı onu yapamıyorum belkıd eondan aslında eskısı gıbı gunduz de sık emıyor ama sonucta bunlar ek gıdaya er ya da gec gecıcektı bızım sütlerde halıyle azalıyor.
Bırde kışın da etkısı var eskıden daha cok su sıvı tüketiyorduk sımdı zorlsamda o kadar içilmiyor o da etkılıyo rsütü komposto fılan yap kendıne
canım kac saatlık bırıkmıs sut 80 ml cıktı? aslında emerken sagdıgından daha fazla sut ıcıyo sen emzırdıgın surece bıtmez sutun bebek te emmek ıstedıgı surece.bende 1 yasından fazla emzırmem cırkın gorunuyo dıyodum ama oyle dıılmıs ınsan ıstemıyo bu bagın kopmasını.ayrıca 80 ml cok az dııl canını sıkma bız ne kadar sut verıyoruz hıc bılmıyorum ama bebek kucukken ememıyoken ben sagardım en fazla 90 cıkardı kı o zaman sadece sutle beslenıyolardı sımdı ek gıda da alıyo sut doyurmak ıcın dııl artık 80ml yeter ona yeterkı bırakmak ıstemesın
Doğru diyosun ben günde 4 litre su içiyodum şimdi en fazla 1süt tamamen bitince bütün gün ne yiycekler onun tasası sardı.allah hepimize tüm bebişlerre bol sütler versin
6 saat üzerine sağdım.Önceki sağdıklarımdan 80 ml az çıktı.Yarı yarıya azalmış sütüm :95: of ciddi ciddi canımı çok sıktı bu durum.Geçicidir umarım.Bi de şuan adetliyim o da etkiler mi ki?Spiralden sonra çok şiddetlendi.O yaptıysa çok pişman olurum yaaa :84:
kızlar burdanda sorayım prımanın aktıf bebek kullanıyorum ama 3 kucuk 4 noda buyuk gelıyo.prımanın dıger cesıtlerınde uyuo yna premıun care falan kullnan varsa onlarda orta boyu varmı boyut olarak