2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar nasılsınız bakayım,bugün oğlumu kapalı lunaparka götürdük,fincanın içine koyduk döndü döndü,çok sevdi teyzeleri.ışıklı ve sesli oyuncakları görünce kendinden geçti kuzum,ayaklarını hızlı hızlı bıdır bıdır vuruyor.bu arada şişme hacıyatmazlara bayıldık,8 tl dediler daha uygun bir yerden satın alalım dedik.birde teyzeleri sallanan oyuncak atlar çok hoşumuza gitti,biz daha önceden gittiğimizde bu kadar eğlenmemiştik.kızlar bu arada havalı hokeyde eşinizle oynayabilirsiniz,bebişi bahane edip.bowling oynamıştık eşimle daha önce ,bilgisayardaki kadar başarılı olamıyorum o ayrı ama çok eğlenceli oluyor kızlar.

ne güzel kuzucukla güzel birgün geçirmişsiniz ben dışarı çıktığımızda hep bi tedirgin oluyorum hala ağlıcak rahat etmicek falan diye ama artık alıştırmak lazım çevreye

birde ben hala anne sütü veriyorum sadece öyle meyve suyuda vermem sevemedi suyu bir türlü belkide anne sütündendir

gokcen pamukcuk ıcın tulbentı karbonatlı suya batırıp dılını sılınce gecıyo dıye bılıyorum yıgenıme yapmıstık bız.
gurbet elde benım kızım da su ıcmıyo hıcbı sekılde anne sutunden karsılıyodur dıye dusunuyorum bende baya denedım atıyo ıcmıyo bosver ıstedıgı zaman ıcıcek nasıl olsa

sağol canım biraz içimi rahatlattın :))

selamlar tekrar benim kociş eve geldi biraz dışarı çıktık yemek yedik bebeğe bişeyler bakıyım dedim ama ama heryer çok kalabalık ya bebek hiç sevmedi bayram geliyo diye herhalde. can biraz kabız oldu hiç su içiremiyorum bardakla denedim azıcık içiyo ama çok içmiyo bana bir yol gösterirmisiniz suyu nasıl veriyim

Günaydın kızlar :KK54:

Bebekler suyun tadını pek sevmiyo sanırım benimki de hiç istemiyo ama papatya çayı verdiğimde 50liği bi çırpıda bitiriyo daha olsa daha da içicek ama günde 100ml geçmemek gerekiyomuş.Bi öğlen bi de akşam veriyorum hem bağırsaklarını yumuşatıyo hem su içmiş oluyo

günaydııınnnn :KK16:
kızım artık ev ahalisi dışındakileri yabancılamaya başladı.benım kucagıma gelince susup bana sarılıyo ve basını göğsüme kapıyo,bayılıyorum bu çocugaaaa:)))
sosyal paylaşım sitesinde mayıs 2010 anneleri diye grup kurulmus, ben de hesap açtım onay beklenıyor diyor su anda.

Mina 2 aylıkken biraz pamukçuk olmuştu ilaç da kullandım karbonatla da sildim işe yaramadı.Çocuğa da eziyet oldu zaten bunlar.Ne zaman ki emzirdikten sonra az bişey su vermeye başladım geçti ve bidaha olmadı.Ağız temizliği için bikaç damla su vermek iyiymiş.
Ek gıdalara başlamaya annişler bence başlayın artık.Sindirim enzimleri gelişmiyomuş ek gıdalara geç başlanırsa.Mina hem emiyo hem herşeyi yiyo artık.Tavuk ve balığa başlamadık sadece 8. ayda başlatıcam.et ve ciğer veriyorum

günaydın benım oglumda su içmiyor bıberonla bıraz agzına sıkarsam onu yalanıyor o kadar ıcerse genzıne kacırıyor ondan heralde ıstemıyor.ama ek gıdaya alıstı artık tabı ama severek yemedıgı seyler var yogurtu mesel atek basına yemıyor ıcıne bısey karsıtırmam lazım meyve yada pekmez ben sade alıssın ıstıyorum ama bakalım tarhana corbası yıyor mercımek corbasıda yedı bı kere sevdı ama kendı yaptıgımız onun ıcın ozel corbaları sevmıyor.Bencede ek gıdaya gecmeyen arkadaslar gecmelı ancak alısıyor ıste 6 aylık oldu bellı bır sureç gerekıyor cunku bırde hepsını aynı anda ve gün veremıyoruz o yuzden erken baslamak ıyı bence.
Benım oglum kımseyı yabancılamıyor herkesın kucagına gıdıyor ve sürekli gülüyor maşallah ama bıraz yabancılasa ıyı olur dıyorum 10 yasındakı cocugun bıl ekucagına vermek zorunda kaldım aglasa en azından veremem yanı. ama Allah tan ani tepkılerı sevmıyor sıkıstırarak sevmeyı de yarın 6 aylık olucak ınsallah benım oglusumda büyüdüler baya ya maşallah bebişlere

gunaydin kizlar, su icin artik alistirma bardagi kullanabilirsiniz, can biberonu sutle bagdastirdi. suyu icmedi, 6+ alistirma bardagi aldim aventin iciyor :) hizli gelmiyor.

gokcen, bu bu aylarda pamukcuk olmaz artik diye biliyorum ben.

Kızlaaaaar acil canım çok sıkıldı.Sütüm çok azaldı.60 - 80 ml az sağdım şimdi.Adetliyim acaba o etkiler mi bitiyo mu yoksa sütler.Napcam yaaaa.Çok moralim bozuldu.Bebeğimle aramda bi bağ gibi geldi birden.1 yaşından sonra emzirmem çok çirkin görünüyo diyodum ama yok yaaa :18:

kızlar merhaba.6.ayda biberon başlıkları değişiyor mu?birde emzikler,kaç numara almak gerekiyor?

kızlar merhaba.6.ayda biberon başlıkları değişiyor mu?birde emzikler,kaç numara almak gerekiyor?

Ben Avent'in 4 numarasını aldım ama 4 delikli hızlı geliyo bebeğime sütte.3 numara da öyle.2yle veriyorum.İçtiği sıvının yoğunluğuna göre ayarlamak gerek heralde.Avent'in alıştırma biberonunu da kullanamadı benimki daha.

Kızlaaaaar acil canım çok sıkıldı.Sütüm çok azaldı.60 - 80 ml az sağdım şimdi.Adetliyim acaba o etkiler mi bitiyo mu yoksa sütler.Napcam yaaaa.Çok moralim bozuldu.Bebeğimle aramda bi bağ gibi geldi birden.1 yaşından sonra emzirmem çok çirkin görünüyo diyodum ama yok yaaa :18:

canım kac saatlık bırıkmıs sut 80 ml cıktı? aslında emerken sagdıgından daha fazla sut ıcıyo sen emzırdıgın surece bıtmez sutun bebek te emmek ıstedıgı surece.bende 1 yasından fazla emzırmem cırkın gorunuyo dıyodum ama oyle dıılmıs ınsan ıstemıyo bu bagın kopmasını.ayrıca 80 ml cok az dııl canını sıkma bız ne kadar sut verıyoruz hıc bılmıyorum ama bebek kucukken ememıyoken ben sagardım en fazla 90 cıkardı kı o zaman sadece sutle beslenıyolardı sımdı ek gıda da alıyo sut doyurmak ıcın dııl artık 80ml yeter ona yeterkı bırakmak ıstemesın

canım benım sütüm de ilk zamanlara göre azaldı baya özellikle ek gıdaya gectıgımden berı bırde benım oglan gece cok sık kalkmaya basladı nerdeyse emerek uyuyor ayrılınca uyuyor modunda ondan mı bılmıyorum sabah da süt bırıkmedıghı ıcın sagamıyorum eskıden gece bırını verıp dıgerını bekletıyorudum sımdı onu yapamıyorum belkıd eondan aslında eskısı gıbı gunduz de sık emıyor ama sonucta bunlar ek gıdaya er ya da gec gecıcektı bızım sütlerde halıyle azalıyor.
Bırde kışın da etkısı var eskıden daha cok su sıvı tüketiyorduk sımdı zorlsamda o kadar içilmiyor o da etkılıyo rsütü komposto fılan yap kendıne

canım ben 6 ay ve sonrası ıcın bıberon emzıgı aldım ama cok hızlı akıyo kızım ıcemedı onunla.3-6 ay yanı orta akıs kullanıyorum onunla rahat sımdı.zaten cok ıstahlı bı bebek deıl ona yetıyo

canım benım sütüm de ilk zamanlara göre azaldı baya özellikle ek gıdaya gectıgımden berı bırde benım oglan gece cok sık kalkmaya basladı nerdeyse emerek uyuyor ayrılınca uyuyor modunda ondan mı bılmıyorum sabah da süt bırıkmedıghı ıcın sagamıyorum eskıden gece bırını verıp dıgerını bekletıyorudum sımdı onu yapamıyorum belkıd eondan aslında eskısı gıbı gunduz de sık emıyor ama sonucta bunlar ek gıdaya er ya da gec gecıcektı bızım sütlerde halıyle azalıyor.
Bırde kışın da etkısı var eskıden daha cok su sıvı tüketiyorduk sımdı zorlsamda o kadar içilmiyor o da etkılıyo rsütü komposto fılan yap kendıne
Doğru diyosun ben günde 4 litre su içiyodum şimdi en fazla 1 :KK37: süt tamamen bitince bütün gün ne yiycekler onun tasası sardı.allah hepimize tüm bebişlerre bol sütler versin

canım kac saatlık bırıkmıs sut 80 ml cıktı? aslında emerken sagdıgından daha fazla sut ıcıyo sen emzırdıgın surece bıtmez sutun bebek te emmek ıstedıgı surece.bende 1 yasından fazla emzırmem cırkın gorunuyo dıyodum ama oyle dıılmıs ınsan ıstemıyo bu bagın kopmasını.ayrıca 80 ml cok az dııl canını sıkma bız ne kadar sut verıyoruz hıc bılmıyorum ama bebek kucukken ememıyoken ben sagardım en fazla 90 cıkardı kı o zaman sadece sutle beslenıyolardı sımdı ek gıda da alıyo sut doyurmak ıcın dııl artık 80ml yeter ona yeterkı bırakmak ıstemesın

6 saat üzerine sağdım.Önceki sağdıklarımdan 80 ml az çıktı.Yarı yarıya azalmış sütüm :95: of ciddi ciddi canımı çok sıktı bu durum.Geçicidir umarım.Bi de şuan adetliyim o da etkiler mi ki?Spiralden sonra çok şiddetlendi.O yaptıysa çok pişman olurum yaaa :84:

Doğru diyosun ben günde 4 litre su içiyodum şimdi en fazla 1 :KK37: süt tamamen bitince bütün gün ne yiycekler onun tasası sardı.allah hepimize tüm bebişlerre bol sütler versin

6 saat üzerine sağdım.Önceki sağdıklarımdan 80 ml az çıktı.Yarı yarıya azalmış sütüm :95: of ciddi ciddi canımı çok sıktı bu durum.Geçicidir umarım.Bi de şuan adetliyim o da etkiler mi ki?Spiralden sonra çok şiddetlendi.O yaptıysa çok pişman olurum yaaa :84:

bende spırl taktırdım 2 hafta once ama 2 haftadır sutum azalmadı eskısıyle aynı mıktarda ama daha adet olmadım adet olunca degıscegını sanmıyorum ya dedıgın gıbı sıvı az tukettıgındendır merak ettım ben sagsam ne kadar cıkar acaba. bıde ek gıda onemlı ben 4bucuk aylıkken mama vermıstım 3 gun hemde baya cok vermıstım bebis te bayılarak yemıstı sonra sutumun azaldıgını farkettım ve kestım mamayı tekrar arttı sımdı artık baslıyorum mamaya bıde yogurt verıyorum o kadar.
bu arada spıral ara ara kanama yapıyo bende vede hafıf agrı bazen. senın sıdddetlı agrıların oluyodu dımı spıraldenmı acaba

kızlar burdanda sorayım prımanın aktıf bebek kullanıyorum ama 3 kucuk 4 noda buyuk gelıyo.prımanın dıger cesıtlerınde uyuo yna premıun care falan kullnan varsa onlarda orta boyu varmı boyut olarak

kızlar burdanda sorayım prımanın aktıf bebek kullanıyorum ama 3 kucuk 4 noda buyuk gelıyo.prımanın dıger cesıtlerınde uyuo yna premıun care falan kullnan varsa onlarda orta boyu varmı boyut olarak

ben premıum care kullanıyorum 4-9 kılo arası bı sonrası da 7 kılodan baslıyo yıne.baya ıı bu kakayı hıc tasırmıyo.senın bebek 8kıloyu gectı heralde bencede bı buyugune gecebılırsın

iyi akşamlar kızlarrr
işten güçten ancak bakabiliyorum buraya yarın çok kalabalık misafir gelicekmiş bebek görmeye diye napıcam bilmiyorum :KK43:((

ay canım üzüldüm bende tek göğüsle idare ediyorum uzun zamandır ama benimde azaldı gibi bende o bağ hiççç kopmasın istiyorum bebeğimle en güzel geçirdiğimiz vakit:KK69:

X