- 24 Şubat 2009
- 457
- 2
kızlar bu demir damlası ve kan damlası beni de çoook düşündürüyor.12 yaşından sonra böbrek üstü bezleri demir salgılyormuş ve çeşitli rahatsızlıklar meydana geliyormuş.rabbim o kadar güzel yaratmış ki dışardan bir şey vermek gereksiz diye düşünüyorum.çok kararsızım...
benim doktor da ferro sanol verdi 8 damla, cocugum 3 gun kustu verdikten sonra, aradim soyledim verme demek ki alamayan bir bebek, yemesi de bozulur dedi, zaten bu aylarda verilen tedbir amacliymis, 2 ay sonra test yapacakmis eksiklik olursa bakacak duruma.
zaman bulmuşken anlatayım size geçen akşam akrabalardan birileri geldi kadın zaten yarışçı bide çok çenebaz onunda benim oğlandan büyük bebeği var ay bir konuştu bir konuştu herşeyime laf yetiştirdi ama ağzından oğluşuma bir maşallah çıkmadı onun yerine baştan aşağı herşeyimle ilgili yorum yaptı ben gerçekten böyle insanlara dayanamıyorum eğer akıl vermek istiyorsan tabi ver ama konuşma şeklin seçtiğin kelimeler ve en önemlisi tavrın çok önemli değil mi ??
nermim bukalemunun 3.yavrusunun adını yazda kopya çekim face yazayım doğru cevabı
herkes face giriyo galiba bende yok ne yazık ki
takvimden baktımda 14 ü bayramdan önceki son pazar alışveriş falan yapılır..ama 27 sinde ayarlarsak tuğba ve görkemde(schatzi) gelicek bi aksilik olmazsa...tek duam kaynanamın ozaman kadar gitmesi...hımm ben çarktan başka biyer bilmiyorumkiiçeşme meydanını bilemedim yani..benim eşim nispet cafe de çalışıyo..orayada gidebiliriz uyarsa..irtibat halinde olalımda..bu arada ben şeyma
canım bizimki çoktandır odayı turluyo,kanepe örtülerini yere asılıyor,çekmece düğmelerini asılıp açmaya çalışıyor,kollarının altından tutup kanepe kenarına tutturunca örtüyü asılıp çıkmaya çalışıyor,kanepeye koyunca arka arka inmeye çalışıyor,hatta babası kollarının altından tutup ayağa kaldırınca önündeki topa hızlı hızlı vuruyor minik futbolcular gibi,maşallah deyin teyzeleri ama olur mu?ne zaman birşey anlatsam burada,nazar değiyor oğluşuma.
üffff bu aralar bu kuzulara ne oluyo allah aşkına benımkıde düzene gırmıştı sadece bı kere uyanıyodu gece şimdi ise 6 7 sayamıyorum artık üffffffffffffffff bayramda geldı evın altını üstüne getirmek lazım yıne