2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

dün akşam oğluşum için pasta yaptım yarı yaşına girdi diye mum yaktık üfledik babasıyla. Birde duygulandık 6 aylık oldu bile diye Allah herkese evlat sahibi olmayı nasip etsin :)

canım zaten kan tahlili sonucu yazılmasını daha mantıklı buluyorum ben..biz 5.ayda yaptırdık ve kan sayımı çok düşük çıktı..yani dışarıdan takviye şart oluyo böyle bi durumda

biz 5.ayda yaptırdık tahlili 8.ayda tekrar yapılıcak değerler normale dönmüşse bırakıcaz..gerçi bizimki ferrum ve benim serseri oğlan damlayı kaşığa sıkarken görünce çırpınıp ağzını kocaman açıyo..çok seviyo :81:

zaman bulmuşken anlatayım size geçen akşam akrabalardan birileri geldi kadın zaten yarışçı bide çok çenebaz onunda benim oğlandan büyük bebeği var ay bir konuştu bir konuştu herşeyime laf yetiştirdi ama ağzından oğluşuma bir maşallah çıkmadı onun yerine baştan aşağı herşeyimle ilgili yorum yaptı ben gerçekten böyle insanlara dayanamıyorum eğer akıl vermek istiyorsan tabi ver ama konuşma şeklin seçtiğin kelimeler ve en önemlisi tavrın çok önemli değil mi ??

katılıyorum canım..böyle insanları hiç dinlemem..başka şeylerle ilgilenirimkendi kendine konuşsun dursun

Tamam bana 27si bana uyar. Umarim kaynanan da gitmis olur Cesme Meydani zaten carka cok yakin. Balturk otelinin oradayiz. Nispet Cafe guzel olur. Ben de Gulcin

Oooooooooo Masallah gercekten. Bizim kiz hanim hanimcik 10 dakika duruyor ondan sonra da cigligi basiyor

herkese iyi haftasonları yine uykusuz gece malesef nerdeyse her saat başı kalktı sabahta çok erken kalktı tabi..benimde başım ağrıyo eşimde gitti işi vardı oğlanı uyttum kendime çay yaptım kekle yiyip kendime gelmeye çalışıyorum hava çok güzel bende temizlik yapmaya karar verdim mecburen

üffff bu aralar bu kuzulara ne oluyo allah aşkına benımkıde düzene gırmıştı sadece bı kere uyanıyodu gece şimdi ise 6 7 sayamıyorum artık üffffffffffffffff bayramda geldı evın altını üstüne getirmek lazım yıne

ya canım birde hıçkıra hıçkıra uyanıyo artık rüyamı görüyo ne oluyo anlamıyorum bende nazar mı değdiriyoruz diye düşünüyorum derler ya anne babanın daha çok nazarı değermiş diye pek inanmam ama aklımada gelmiyo değil yani

valla benımde aklıma gelıyo nazar edıyom dıom ben çocuğu uykudan uynamadan gözlerini açmadan çığlık çığlığa ağlıyo bide dişmi çıkarıyo dıom acaba

benim oğlanın salyaları acayip arttı ama hala diş yok bizde bakalım bu hafta doktora gidicez aşı için bu arada can bizim yardımımızla yatağının korkuluklarına tutunabiliyo hep ayakta durmak istiyo öle komik ki yere bastırıyoruz küçük adam gibi hele kot pantalon giydiğinde sanki babası :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…