2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

heheheheh:)))
bizimki daha oturamıyo yaaa destekle oturtuyoz hala ama ayakta durmaya bayılıyo bıde dededede demeye başladı dunde bı baktıkkkı gel gel dıyınce hop atlayıverıyo kucağımıza çok tatlı yaaa

maşallah cnm :) kaç aylık kuzuş:)

sağol canım 6 ay bitti işte 5 mayıs doğumlu
oturuyo kalkıyo ama hala yüzükoyun yatarken sırtüstü şekle gelemiyo :)))

ay evet yaa sırtüstüykende dönebiliyo hemde çok rahat ama yüzüstüyken dönemıyo geriyee debelenıp duruyo en sonundada ağlıyooooooo

Son düzenleme:

biz biraz erken mama sandalyesi aldık onun çok faydasını gördüm ben maşallah senin kuzuya dede demeye başlamış benim oğlanda daha tık yok

sağol cnm ya bende otursun ondan sonra mama sandalyesı alım dıodum
gerçi bende desteklemek için kolyuk almıştım istikbalden çocuk koltukları ona bayılıyo hemde düşmüyo oturunca hep onda oturtuyozzz

öfff bu arada ev kalkta beni topla diyo ama benim hiiççççç yapasım yok ne olcek bu halimm yaaa:)))

ya valla mutfağım almış başını gıdıyo daha sabha uyanınca derledım toparladım kahvaltı yaptık bebeişe kahvaltı hazırla sonra meyva yap derken yıne battı ama benımde kalkasım yok offfffffffff

aynen benımkı de oyle yaa uyku duzenı fılan kalmadı acaıp sapıttı sureklı aglayıp uyanıyo gecenın bı yarısı aglatmamak ıcın sallıyorum mecburen sımdı de ona alıstı napıcam ben yaa sabah 11e kadar uyurdu artık o da bıttı gece 12de yatıp sabah 7 de kalkıyo ve arada sureklı aglayarak uyanıyo salya son haddınde ama dıs fılan da yok ortada allah sonumuzu hayretsın bakalım bayramda zaten ıyce bı duzen bozulucak sonra da esım askara gıdıcek belkı bende onunla gıdıcem duzenın d'sı kalmıcak artık.amaaan neyse cocugum saglıklı olsun yeter dımı mıllet engellı bebeklerıne gık cıkarmadan senelerce bakıyo bız saglıklı cocuklarımızdan sıkayet edıyoruz gercı bızım bebısler de a kuduruk dııl ama:)

valla bu ek gıdalara geçtiğimizden beri mutfakta bulaşık dahada arttı kaseler kaşıklar cezveler süzgeçler canın eşyaları için ayrı çekmece ayırdım valla

evet haklısın cnm ama napalım işte insanoğlu söylenmeden edemıyo ama diş çıkarma evresi 20 günü bulurmuş sonra çıkınca bı 20 gun daha çekilirmiş bu dert allah yardımcımız olsun valla
senın için üzüldüm cnm yaaa askerlık falan oooo allah yardım etsın bayramda gerçekten düzen bozuluyo ben şimdi bile bi yere gidince altüst oluyo bebem yada bırı gelınce aynı şey galiba dünya zevklerı artık yasak bızeee

canım valla iyi hatırlattın gerçekten Allah sağlık versinde geçicek bu günler diyelim geçelim şükredelim

valla bu ek gıdalara geçtiğimizden beri mutfakta bulaşık dahada arttı kaseler kaşıklar cezveler süzgeçler canın eşyaları için ayrı çekmece ayırdım valla

evet süzgecine kadar ayrı olunca mecbur ayrı bııı çekmece olması gerekıyoo ama ek besın çok zorr yaaa gunum hep mutfakta nerdeyseee

bende öyle yapıyorum ama bakıyon bı gun yoğurdu bıtmış yoğurt mayala yok çorbasını ısıt yok meyveyı çıkar sıcak olsun

selam kızlar yoğurdu hergün mü mayalamamız gerekli ben 2 kilodan yoğurt mayaladım ee yarın yeni mi mayalamam gerekli???

neyse ben kaçtım etrafı toparlıyım akşama yemekım yk yemek yapım malum yarın iş varrrrrrrrr

selam kızlar yoğurdu hergün mü mayalamamız gerekli ben 2 kilodan yoğurt mayaladım ee yarın yeni mi mayalamam gerekli???

cnm doktorlar 2 gunde bır dıo benım dr 3 gunde olur dedı ama en ıısı 2 iymiş azar azar yapman daha ıı olur taze yer kuzucuk

bu arada ben şu anda hala arabayla bir yere giderken pusetini kullanıyorum ama artık zorlanmaya başladı içinde durmak istemiyo siz oto koltuğu aldınız mı araştırmaya başladık artık eğer aldıysanız memnunmusunuz bu arada benim tontonum kalktı eline bayat ekmek verdim onu kemiriyo

kavanoza mayalandıgını duymuştum sanırım ben öyle yapıcam..bizde bu ayın 15 inde baslıyoruz inş ek gıdalara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…