2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın..oyymaşallah benim arkadaşımın kızıda 3.5 aylık fırıl fırıl dönüyodu..şimdi 6.5 aylık oldu emekliyomuş..5 aylık falan başlamış..benim sıpada 6.5 aylık ama bi numara yok şimdilik

şeymacım sürekli alıştırma yap,bak nasıl rahat ediceksin gör,mesala ben çamaşırları topladım yatak odasına götürüceğim, gel oğlum diyorum,oda hemen yerden hızlı hızlı bana geliyor,çok hoşuma gidiyor bu hali,yerde benim çantamı gördü mesala şişşt diyorum bana bakıyor bırakıyor başka birşey dikkatini veriyor.
galiba ben interaktif bebek seviyorum.

inşallah :) annem bakıyo kızıma.diyoki aynı senin küçüklüğün.ben hala çok hareketliyim.30 yaşındayım durduğum yerde duramam çocuk gibi.kilo alamıyo kızım bu kadar hareketten ama :KK25: üzülüyorum biraz ama sonra diyorum olsun sağlıklı çok şükür,kilosu az oluversin diyorum
canım kiloya takma,boy uzuyorsa sorun değil.

günaydın..oyymaşallah benim arkadaşımın kızıda 3.5 aylık fırıl fırıl dönüyodu..şimdi 6.5 aylık oldu emekliyomuş..5 aylık falan başlamış..benim sıpada 6.5 aylık ama bi numara yok şimdilik

her çocuk farklı işte.aman sağlıklı olsunlar da.sonuçta er yada geç emeklicekler,yürüyecekler,konuşacaklar inşallah

her çocuk farklı işte.aman sağlıklı olsunlar da.sonuçta er yada geç emeklicekler,yürüyecekler,konuşacaklar inşallah
ne güzel söyledin canım,işte bizi biraz heycanlandırıyorlar,ah ne zaman emekliyecek,ah ne zaman yürüyecek,ayyy daha konuşmadı falan diye.

kızlar bu arada ek gıda olarak neler veriyosunuz.benim sütüm çok azaldı artık :KK43: mecbur ek gıdaya başladık çoktan.yoğurt başlamadım daha ama başlayabilirim dimi artık?

aysey ek gıda topicimiz var birçok arkadaş başladı ek gıdaya. ben de sadece meyve suyu - püresi bazen muhallebi veriyorum.

doktor bana bir kitapçık verdi,bu listeye göre başla dedi,ama sadece tattır tam olarak geçirme,bebişin kilosu yerinde,ayrıca kan ilacınıda arada vermeyebilirsin dedi,kızlar demir ilacını fazlasının vücutta birikme yapıp siroza neden olduğunu biliyormuydunuz ben yeni öğrendim,çok şaşırdım...

slece17 evet ben de duymuştum zaten hep unutuyom veemeyi işime de geliyo. hala kan talili yaptırcam yaptıramadım bi türlü

doktor bana bir kitapçık verdi,bu listeye göre başla dedi,ama sadece tattır tam olarak geçirme,bebişin kilosu yerinde,ayrıca kan ilacınıda arada vermeyebilirsin dedi,kızlar demir ilacını fazlasının vücutta birikme yapıp siroza neden olduğunu biliyormuydunuz ben yeni öğrendim,çok şaşırdım...

aaa hiç duymamıştım.eee eksikliği de zararlı.üüfff ne biçim şey.demir damlasının tadı da çok kötü bu arada yaaa.ben ilk denemek için 1 damla aldım.yarım saat lavabodan gelemedim.ki ben hamileliğimde bile mide bulantısı yaşamış insan değilim.düşünün artık tadını.yazık bebişlerimize.ben damlayı her verdiğimde özür diliyorum kızımdan :KK1:

benim kızımın metal şeylere karşı çok fazla ilgisi var...kaşıklara gümüşlere bayılıyor..kaşık gördümü atlıyor çocuk..acaba demir eksikliği böyle bişey yapart mı yoksa bütün bebişler böyle mi kızlar?

günaydın mehtap aynı bizimki de.hatta slikon mama kaşıklarıyla yemiyo hiçbişey:)

slece17 evet ben de duymuştum zaten hep unutuyom veemeyi işime de geliyo. hala kan talili yaptırcam yaptıramadım bi türlü

ben kan tahlılı yaptırdım gecen gun kzıma kansızlık cıktı.demır damlasını hergun mutlaka ver dedı.verıyorum hergun

herkese iyi akşamlar
arasıra girebildiğim için tam anlamıyla takip edemiyorum tabi öle olunca aranıza katılamıyorum fazla :KK43:((
bende bu aralar acayip yatılı misafir vardı gerçekten çok zor oldu ben bittim şimdide temizlik çamaşır bitmiyo tabi oğlanı uyuttum şimdi bende çay demledim yorgunluk atmaya çalışıyorum

benim doktor da ferro sanol verdi 8 damla, cocugum 3 gun kustu verdikten sonra, aradim soyledim verme demek ki alamayan bir bebek, yemesi de bozulur dedi, zaten bu aylarda verilen tedbir amacliymis, 2 ay sonra test yapacakmis eksiklik olursa bakacak duruma.

kızlar bu demir damlası ve kan damlası beni de çoook düşündürüyor.12 yaşından sonra böbrek üstü bezleri demir salgılyormuş ve çeşitli rahatsızlıklar meydana geliyormuş.rabbim o kadar güzel yaratmış ki dışardan bir şey vermek gereksiz diye düşünüyorum.çok kararsızım...

X