günaydın..oyymaşallah benim arkadaşımın kızıda 3.5 aylık fırıl fırıl dönüyodu..şimdi 6.5 aylık oldu emekliyomuş..5 aylık falan başlamış..benim sıpada 6.5 aylık ama bi numara yok şimdilik
canım kiloya takma,boy uzuyorsa sorun değil.inşallah :) annem bakıyo kızıma.diyoki aynı senin küçüklüğün.ben hala çok hareketliyim.30 yaşındayım durduğum yerde duramam çocuk gibi.kilo alamıyo kızım bu kadar hareketten amaüzülüyorum biraz ama sonra diyorum olsun sağlıklı çok şükür,kilosu az oluversin diyorum
günaydın..oyymaşallah benim arkadaşımın kızıda 3.5 aylık fırıl fırıl dönüyodu..şimdi 6.5 aylık oldu emekliyomuş..5 aylık falan başlamış..benim sıpada 6.5 aylık ama bi numara yok şimdilik
ne güzel söyledin canım,işte bizi biraz heycanlandırıyorlar,ah ne zaman emekliyecek,ah ne zaman yürüyecek,ayyy daha konuşmadı falan diye.her çocuk farklı işte.aman sağlıklı olsunlar da.sonuçta er yada geç emeklicekler,yürüyecekler,konuşacaklar inşallah
doktor bana bir kitapçık verdi,bu listeye göre başla dedi,ama sadece tattır tam olarak geçirme,bebişin kilosu yerinde,ayrıca kan ilacınıda arada vermeyebilirsin dedi,kızlar demir ilacını fazlasının vücutta birikme yapıp siroza neden olduğunu biliyormuydunuz ben yeni öğrendim,çok şaşırdım...
günaydın kızlar...nasılsınız bakalım...güzel güneşli mutlu bir haftasonu diliyorum hepinize....
slece17 evet ben de duymuştum zaten hep unutuyom veemeyi işime de geliyo. hala kan talili yaptırcam yaptıramadım bi türlü
ben kan tahlılı yaptırdım gecen gun kzıma kansızlık cıktı.demır damlasını hergun mutlaka ver dedı.verıyorum hergun