Adapazar'li arkadaslar daha once iki kere denedim ama olmadi bu 3. ve son deneyisim bir daha uzun bir sure gelemiyegim.
Ben 11 Kasim'da geliyorum ve 28 Kasim'da donuyorum. Eger bulusmak isterseniz, ben memnun olurum.
canım 21 inde kaynana bozuntusu geiyo ozaman kadar giderse çok isterim daha önce ayarlayamamıştım..yada 14 kasımda pazar günü müsait olursan olabilir ablam gelicekte onunla ayarlayabiliriz..bide tuğba var gelebilirse.. yada 27 kasım cumartesi..yine konuşuruz..face te yokmusun sen canımyaa ordan daha kolay irtibat kurarız
face açılalı burası çok ıssız kaldı,,, ıkısınıde ıdare edın kızlar:))
veee kızım artık surunuyor ıkı gundur vucudunu kaldırıp ayaklarıyla ılerı ıtıklıyor kendısını çok tatlı ya kıyafetlerını katlıyodum hepsını geldı bozdu :))başladık bız sıra emeklemeyen bebişlerde :)
Onun da tek embriyoydu canım.Türkiye'de de yasaklandı artık çoklu embriyo.Tek yapıyolar.2 sağlıklı embriyoları var dondurulmuş.Onu deniycekler artık ama devlet karşılamıycakmış.2 seferi karşılıyomuş.10.000falan tutucak heralde her yerleştirme.İnşallah hayırlısıyla olur evlatları.Ben İzmit'teyim.Buraya yolun düşerse görüşelim canım.Telefonumu yazarım özelden
kızlar iyi geceler, mama sandanyalerinden memnunmusunuz,bizim için çok iyi oldu,en son olaydan sonra,trajikomik desem yeridir,kahvaltı yaparken bizim ufaklık durmamıştı,eline küçük bir ekmek parçası verdim,elleriyle bir bakıyor birde yemeye çalışıyordu,bir baktım hepsini ağzına koymuş,boğulacak diye korktum ters çevirdim sırtına vuruyorum,birden bebek bağırmaya başladı,meğersem ayağının ucu çay fincanıma değmiş allahtan sıcak değildi,birşeyimiz yok ama çok korkmuştum.şimdi koyuyorum sandalyeye,o oynuyor biz yiyoruz.
Masallah....Ben benimkinin yakin bir zamanda emekleyecgini hic zannetmiyorum. Yuz ustu koyunca ellerini kavusturup hanim hanim etrafa bakiyor; hicbir caba yok yani
büyük geçmiş olsun canım...ben de kullanıyorum..memnunum..
allah sabır versin canım,imtihan dünyası kimin başına ne gelicek bilinmez,allah imtihanımızı zorlaştırmasın.Onun da tek embriyoydu canım.Türkiye'de de yasaklandı artık çoklu embriyo.Tek yapıyolar.2 sağlıklı embriyoları var dondurulmuş.Onu deniycekler artık ama devlet karşılamıycakmış.2 seferi karşılıyomuş.10.000falan tutucak heralde her yerleştirme.İnşallah hayırlısıyla olur evlatları.Ben İzmit'teyim.Buraya yolun düşerse görüşelim canım.Telefonumu yazarım özelden
canım bende olmadım,bence bu kadar sorun etme,zamanı gelince bizde olacağız.tadı çıkarmaya çalış...menopozlu gibi dolaşıyorum ortalıkta sıcak basıo falan
depresif tavırlarım arttı çok fenayım allah sonumuzu hayır etsin
canım,yüz üstü koyunca ayakların altından öne doğru direnç göstermeye çalış hafif hafif,ayrıca gövdesinin altına ellerini koy ellerinin üzerinde durmasını sağla kısa ararlıklarla,böyle böyle başlar annesi,biraz cesaretlendirmen lazım.önüne topu koy fırdöndü gibi çevir dikkatini çekmeye çalış,kas iskelet sistemi gelişimine bağlı bütün bunlar yanında tabi emeklemesi.bu arada kızlar benim bebek buziki ile uyumuyor artık,nazar değdi oğluşuma.ne güzel duyunca uyuyordu yaaa.
Bana suanda hepsi uyar. Acikcasi bebekle gezmek bana cok zor geliyor. O yuzden hep Adapazarinda olucam. Evimizde Cesme Meydani Caddesinde yani cok rahat carsida istedigin bir zaman bulusabiliriz hep beraber.
günaydın herkese
benim kızım da 5 ayını bitireli 1 hafta oldu daha.bizimki aceleci sanırım biraz.emeklemenin ilk aşamaları başladı.azcık azcık ilerliyo.kurtcuklar gibi poposunu kaldırıp ilerlemeye çalışıyo çok komik.ama çabuk kızıyo önündeki oyuncağa ulaşamayınca.
Haklisin....Biraz cesaretlendirmem lazim. Kayra en fazla 5-10dk yerde duruyor sonra aglamaya basliyor. Sizinkiler yerde yuzustu durmayi seviyorlar mi?
günaydın herkese
benim kızım da 5 ayını bitireli 1 hafta oldu daha.bizimki aceleci sanırım biraz.emeklemenin ilk aşamaları başladı.azcık azcık ilerliyo.kurtcuklar gibi poposunu kaldırıp ilerlemeye çalışıyo çok komik.ama çabuk kızıyo önündeki oyuncağa ulaşamayınca.
canım sürekli oda değiştir,sen kenarda birşeyle uğraş yada kısa aralıklarla odadan çık ve gözetle,birde sepet gibi ulaşabileceği uzaklığa dikkatini çekecek birşey koy,nasıl fırlama olucak seninki bak gör.