Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok canım şükür kendi çıkarabiliyo artık gazlı mı yedirdin çok veya sen abartırsan belki rahatsız olabbilirmerhaba arkadaşlar ben de mayıs annesiyim mesajlarımla aranızda olmasamda ara ara girip bakıyorum. benim merak ettiğim hala gaz sorunu yaşayan var mı. biz hala çok şiddetli yaşıyoruz.
süt korumasına inanmıyorum ben canım benim düzene girdi şükür inş sende olursun insan rahatlıyo psikolojik olarak en azından ben rahatladımkizlar bende adet olamadim daha ama genelde altinci aydan sonra olunuyormus.ek gida baslanip sutte azalma olmasi etkiliyor diyorlar ama tabi ne kadar dogru bilmiyorum.benim bi yakinim dort yil olmazmis dogumdan sonra.ve sutu korudugundan cocuklarinin arasi hep dort yil..
canım küçük değil mi o da ben de gördüm de babannemizde uyyoruz diye oraya da bi tane almayı düşünbdük biraz küçük geldi istese içnde yatrken enine boyuna dönebilir mi?
aynı sorun bende de var bilmiyrum ne yapacağığmı sen bi cevap bulşursan benimle de paylaş
canım kabızlık gibi bi sorunun var mı bu sıralar kansızlığın en yoğun olduğu dönemdeyiz bağırsaklarınla ilgili bişeyler yaşyo olablrsin ben anlattığın gibi yaşyorm genelde bağırsak sorunlarımı
hey maşşallahh
kıskandırın bizi kıskandırın
Kabızlık falan değil benimki ya anlam veremiyorum sanki kemiğimde oluyo
bildiğim kadarıyla çıkıyor amam kadın doğum doktoru fark edebiliri onu
ya bende oglum 2 aylıkken adet oldum 4 aydır olmadım aslında sıkıntıları oluyor ates basıyo sinirli, sabırsız oluyorum felan ama yınede olmadıgım ıcın mutluyum rahat boyle yaa
Şimdi hastaneden geliyorum şimdi.Siyam ikizi olan arkadaşımı kürtaja alıcaklar birazdan.Çok üzgün canım benim.Kimseye ikiz olduğunu söylemiyolarmış.Kalbi durdu diyolarmış.Tüp bebek olduğunu da kimse bilmiyo.Eltisi aramış gülmüş 2 kafası var diye.Kayınvalidesi de Allah'ın kapısında çocuk çok demiş.Ona ağlıyo bu da can.Kalbi atıyo belki hala diye
yok canım şükür kendi çıkarabiliyo artık gazlı mı yedirdin çok veya sen abartırsan belki rahatsız olabbilir
merhaba arkadaşlar ben de mayıs annesiyim mesajlarımla aranızda olmasamda ara ara girip bakıyorum. benim merak ettiğim hala gaz sorunu yaşayan var mı. biz hala çok şiddetli yaşıyoruz.
Şimdi hastaneden geliyorum şimdi.Siyam ikizi olan arkadaşımı kürtaja alıcaklar birazdan.Çok üzgün canım benim.Kimseye ikiz olduğunu söylemiyolarmış.Kalbi durdu diyolarmış.Tüp bebek olduğunu da kimse bilmiyo.Eltisi aramış gülmüş 2 kafası var diye.Kayınvalidesi de Allah'ın kapısında çocuk çok demiş.Ona ağlıyo bu da can.Kalbi atıyo belki hala diye
merhaba ben geceleri altını açmıyorum çünkü zaten çok zor uyuyan bir bebek o yüzden dokunmaya korkuyorum allaha şükür pişik olmadı şimdiye kadar gündüzleri altını sık sık havalandırıyorum bez bağlamadan eşofman altı giydirerek.
oğluma yoğurt yedirmeye zorladım ve en sonunda herşeyi kustu o kadar kötü hissettim ki kendimi bir daha kesinlikle zorlamayacağım.ben multitabs ve demir veriyorum doktorumuzun önerisiyle.akşam sadece gece tahıllı muhallebiden yesin dedi ama ısrarla almıyor kaşıktan hoşlanmıyor ne yapacağımı bilmiyorum:2:
Cok zor gercekten, Allah sabir versin ona ve bir daha da kimseye yasatmasin insallah.
Ben de yup bebek annesiyim, bana bir tane embryo koymuslardi iki tane koymadilar diye o zaman biraz uzulmustum ama her acidan simdi iyiki bir tane koymuslar diyorum.
face açılalı burası çok ıssız kaldı,,, ıkısınıde ıdare edın kızlar:))
veee kızım artık surunuyor ıkı gundur vucudunu kaldırıp ayaklarıyla ılerı ıtıklıyor kendısını çok tatlı ya kıyafetlerını katlıyodum hepsını geldı bozdu :))başladık bız sıra emeklemeyen bebişlerde :)