2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba arkadaşlar ben de mayıs annesiyim mesajlarımla aranızda olmasamda ara ara girip bakıyorum. benim merak ettiğim hala gaz sorunu yaşayan var mı. biz hala çok şiddetli yaşıyoruz.

nevin kkya taşınmışsınnn
görki güle güle kullansın beşiğini minaaaaa prenses
günaydın kızlar

merhaba arkadaşlar ben de mayıs annesiyim mesajlarımla aranızda olmasamda ara ara girip bakıyorum. benim merak ettiğim hala gaz sorunu yaşayan var mı. biz hala çok şiddetli yaşıyoruz.
yok canım şükür kendi çıkarabiliyo artık gazlı mı yedirdin çok veya sen abartırsan belki rahatsız olabbilir

kizlar bende adet olamadim daha ama genelde altinci aydan sonra olunuyormus.ek gida baslanip sutte azalma olmasi etkiliyor diyorlar ama tabi ne kadar dogru bilmiyorum.benim bi yakinim dort yil olmazmis dogumdan sonra.ve sutu korudugundan cocuklarinin arasi hep dort yil..:KK53:
süt korumasına inanmıyorum ben canım benim düzene girdi şükür inş sende olursun insan rahatlıyo psikolojik olarak en azından ben rahatladım

canım küçük değil mi o da ben de gördüm de babannemizde uyyoruz diye oraya da bi tane almayı düşünbdük biraz küçük geldi istese içnde yatrken enine boyuna dönebilir mi?
aynı sorun bende de var bilmiyrum ne yapacağığmı sen bi cevap bulşursan benimle de paylaş

canım kabızlık gibi bi sorunun var mı bu sıralar kansızlığın en yoğun olduğu dönemdeyiz bağırsaklarınla ilgili bişeyler yaşyo olablrsin ben anlattığın gibi yaşyorm genelde bağırsak sorunlarımı

hey maşşallahh

kıskandırın bizi kıskandırın

Kabızlık falan değil benimki ya anlam veremiyorum sanki kemiğimde oluyo

bildiğim kadarıyla çıkıyor amam kadın doğum doktoru fark edebiliri onu

Ürünün Açık Ölçüleri : 65 x 125 x 84 cm sinemcim bu ölçüleri.Valla bi 5 yaşına kadar falan yatar bence.Bildiğin park yatak.Sen sorunca tereddüt ettim diğer markalarla karşılaştırdım ama aşağı yukarı aynı hepsi Ürünün Açık Ölçüleri: 75 x 107 x 82 cm bu kraftınki mesela 300 tl Ürünün Açık Ölçüleri: 100 x 70 x77,5 cm bu da chicco 400 tl.E bebeğin kendi markası galiba bu vib.Ben çok beğendim.Babannede kullanacaksan da gayet uygun.:82:

Son düzenleme:
ya bende oglum 2 aylıkken adet oldum 4 aydır olmadım aslında sıkıntıları oluyor ates basıyo sinirli, sabırsız oluyorum felan ama yınede olmadıgım ıcın mutluyum rahat boyle yaa

Şimdi hastaneden geliyorum şimdi.Siyam ikizi olan arkadaşımı kürtaja alıcaklar birazdan.Çok üzgün canım benim.Kimseye ikiz olduğunu söylemiyolarmış.Kalbi durdu diyolarmış.Tüp bebek olduğunu da kimse bilmiyo.Eltisi aramış gülmüş 2 kafası var diye.Kayınvalidesi de Allah'ın kapısında çocuk çok demiş.Ona ağlıyo bu da can.Kalbi atıyo belki hala diye

ya bende oglum 2 aylıkken adet oldum 4 aydır olmadım aslında sıkıntıları oluyor ates basıyo sinirli, sabırsız oluyorum felan ama yınede olmadıgım ıcın mutluyum rahat boyle yaa

bende geçen ay oldum..şimdi bekliyorum..aman böylede olmuyo yaa ya hiç gelesin yada düzenli olsun

Şimdi hastaneden geliyorum şimdi.Siyam ikizi olan arkadaşımı kürtaja alıcaklar birazdan.Çok üzgün canım benim.Kimseye ikiz olduğunu söylemiyolarmış.Kalbi durdu diyolarmış.Tüp bebek olduğunu da kimse bilmiyo.Eltisi aramış gülmüş 2 kafası var diye.Kayınvalidesi de Allah'ın kapısında çocuk çok demiş.Ona ağlıyo bu da can.Kalbi atıyo belki hala diye

allah sabırversin arkadaşına..böyle şeylerle sınamasın kimseyi..o eltiyide bildiği gibi yapsın..:KK47::KK22::KK22:

Bi dönem kolik olmuştu benimki.Sab simplex diye bi ilaç var.Bi tek o iyi geldi bize.Etini koparıyo gibi ağlıyodu çocuk.Gazı olduğunda onu veriyorum sakinliyo.Tadı da güzel.Dene bence:94:

allah sabır versın cok zor vucudu da olsaydı dogumdan sonra ayırabılırlerdı belkı kısmet Allah herseyın hayırlısını versın.

bende olmadım adet.
çok sıkılıyorrum bundan olabilirmi acep.
kocama da gıcığım bu aralar.
oğlum da olmasa oynatcam kafayı.
gerçi görkem yazdığını okuyunca şükrettim birkez daha..Allah ım sabır versin ona..

merhaba ben geceleri altını açmıyorum çünkü zaten çok zor uyuyan bir bebek o yüzden dokunmaya korkuyorum allaha şükür pişik olmadı şimdiye kadar gündüzleri altını sık sık havalandırıyorum bez bağlamadan eşofman altı giydirerek.
oğluma yoğurt yedirmeye zorladım ve en sonunda herşeyi kustu o kadar kötü hissettim ki kendimi bir daha kesinlikle zorlamayacağım.ben multitabs ve demir veriyorum doktorumuzun önerisiyle.akşam sadece gece tahıllı muhallebiden yesin dedi ama ısrarla almıyor kaşıktan hoşlanmıyor ne yapacağımı bilmiyorum:2:

Ben de gece altini acmiyorum.
Kayra'ya 6 ayliga uygun pembe kasik aldik, "Vital Baby Feeding Spoons" diye, kasigi gorur gormez agzini aciyor simdi. Ben sadece bir tatli kasigi princ unu ile 1 corba kasigi sutu karistararak veriyorum. Cunku bu zamanlarda hala bebegin tum besinini sutden almasi lazim, ek gidaya gecis anlami bebegi kati yiyeceklere alistirmak, doyurmak degil. O yuzden gunde cok az ve sadece bir ogunle baslaniyor benim bildigim kadariyla.

Allah sabır versin , o elti dediğin insan evladımıymış , insan başkasının acısına güler mi ...
Allah yardımcısı olsun .

Cok zor gercekten, Allah sabir versin ona ve bir daha da kimseye yasatmasin insallah.

Ben de yup bebek annesiyim, bana bir tane embryo koymuslardi iki tane koymadilar diye o zaman biraz uzulmustum ama her acidan simdi iyiki bir tane koymuslar diyorum.

Adapazar'li arkadaslar daha once iki kere denedim ama olmadi bu 3. ve son deneyisim bir daha uzun bir sure gelemiyegim.

Ben 11 Kasim'da geliyorum ve 28 Kasim'da donuyorum. Eger bulusmak isterseniz, ben memnun olurum.

Cok zor gercekten, Allah sabir versin ona ve bir daha da kimseye yasatmasin insallah.

Ben de yup bebek annesiyim, bana bir tane embryo koymuslardi iki tane koymadilar diye o zaman biraz uzulmustum ama her acidan simdi iyiki bir tane koymuslar diyorum.

Onun da tek embriyoydu canım.Türkiye'de de yasaklandı artık çoklu embriyo.Tek yapıyolar.2 sağlıklı embriyoları var dondurulmuş.Onu deniycekler artık ama devlet karşılamıycakmış.2 seferi karşılıyomuş.10.000falan tutucak heralde her yerleştirme.İnşallah hayırlısıyla olur evlatları.Ben İzmit'teyim.Buraya yolun düşerse görüşelim canım.Telefonumu yazarım özelden

face açılalı burası çok ıssız kaldı,,, ıkısınıde ıdare edın kızlar:))
veee kızım artık surunuyor ıkı gundur vucudunu kaldırıp ayaklarıyla ılerı ıtıklıyor kendısını çok tatlı ya kıyafetlerını katlıyodum hepsını geldı bozdu :))başladık bız sıra emeklemeyen bebişlerde :)

face açılalı burası çok ıssız kaldı,,, ıkısınıde ıdare edın kızlar:))
veee kızım artık surunuyor ıkı gundur vucudunu kaldırıp ayaklarıyla ılerı ıtıklıyor kendısını çok tatlı ya kıyafetlerını katlıyodum hepsını geldı bozdu :))başladık bız sıra emeklemeyen bebişlerde :)

Gözünüzaydın bizde çabalıyoruz bakalım

X