2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

BENİMkide hala gelemedi. poffffffffffffff geliylar sadan sağdannn

menopozlu gibi dolaşıyorum ortalıkta sıcak basıo falan
depresif tavırlarım arttı çok fenayım allah sonumuzu hayır etsin

menopozlu gibi dolaşıyorum ortalıkta sıcak basıo falan
depresif tavırlarım arttı çok fenayım allah sonumuzu hayır etsin

6. ayda olursunuz oyle hıssedıyorum:) benım ablam 1bucuk sene sonra oldu ama onun yumurtalıklarında kıst varmıs o yuzden gec olmus gercekten rahatlatıcı bısey adet olmak ama gobuste bı degısıklık olmadı bende

canım kum düşürüyo olabilirmisin idrarında yanma varmı o da kasıklara vuruyo böbreklerinde ağrı oldumu hiç vebde özledim canımm öptüm minayıda senide eve net bağlatınnmı çok sevindimm:92:

kizlar bende adet olamadim daha ama genelde altinci aydan sonra olunuyormus.ek gida baslanip sutte azalma olmasi etkiliyor diyorlar ama tabi ne kadar dogru bilmiyorum.benim bi yakinim dort yil olmazmis dogumdan sonra.ve sutu korudugundan cocuklarinin arasi hep dort yil..

Günaydın kızlar.Dün acele çıktım kusura bakmayın.Cvp yazamadım kimseye.Sağolun, yazmış herkes.Sabah 1 kez yine girdi sancı.Bakıyım devam edicek mi.Eşim çıbanda öyle oluyo diyo ama görünürde yok bişey.İçerde çıkıyo mu acaba o

canım küçük değil mi o da ben de gördüm de babannemizde uyyoruz diye oraya da bi tane almayı düşünbdük biraz küçük geldi istese içnde yatrken enine boyuna dönebilir mi?
aynı sorun bende de var bilmiyrum ne yapacağığmı sen bi cevap bulşursan benimle de paylaş

canım kabızlık gibi bi sorunun var mı bu sıralar kansızlığın en yoğun olduğu dönemdeyiz bağırsaklarınla ilgili bişeyler yaşyo olablrsin ben anlattığın gibi yaşyorm genelde bağırsak sorunlarımı

hey maşşallahh

ankaralı anneler pazar 1de ankamalde,mothercare mağazasının önünde buluşuyoruz
kıskandırın bizi kıskandırın

bildiğim kadarıyla çıkıyor amam kadın doğum doktoru fark edebiliri onu

görkem geçmiş olsun canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…