2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ooof pirt pirt piiiiiiiiiiiiiiirt cikin hepiniz uykum varrr :KK43:

selam selna, hosgeldin, masallah kizina :)
ben de hala hic regl olmadim, panikler icerisindeyim biraz bu ara test yapcam :p
ya 2 gündür bizimki de öyle..bugün zinco verdim valla...gaz soıkıntısı gibi kıvranıyor..anlamadım gitti...
günaydınnnnnnnn
yelda gece kuşumu oldun ::) noldu can a? uyumuyomu yaf?
selna hoşgeldinnn maşallah kuzuna:) selvi boylu olcek demek:KK66:

biz de sık sık kalkıyoruz geceleri ölüyom uykusuzluktan abah sabah çattım kocama yine.

face de engelledi beni zaten:)))) poffffffff

gökçencim sağa sola çatmayı bırak...kocan da engelleyiverir seni görürsün gününü o zaman..yeni hesapta açamazsın valla...git gönlkünü al kocanın:KK37:

günaydın kızlar
geçmiş olsun betüsssss
benim kızımda ishal hala ve biz doktora götüremedik eşim yüzünden bi de kızım yarından sonra seni hemen doktora götürcem diyo..işten izin alamıyo da ...sinir oluyorum yaaa..

günaydın kızlar
geçmiş olsun betüsssss
benim kızımda ishal hala ve biz doktora götüremedik eşim yüzünden bi de kızım yarından sonra seni hemen doktora götürcem diyo..işten izin alamıyo da ...sinir oluyorum yaaa..

valla direk dalıyorum konuyo..kaç gündür böyle canım bence beklemeyin ishal önemli vücut su kaybediyo ciddi bişeye sebep olmayın..yerinde olsam hemen alır çocuğumu götürürdüm

slm kızlar geçmişi okuyamadım...oğlanı en sonunda dr.a götürdüm 10.50gr mış...dr.fazla buldu yedirmicekmişim meyve yoğrutla geçir öğünleri dedi ..nasıl yaparım kii:KK14:..15 gün öncede bu kilodaydı hiç almamış demekki artık almıcak..kepek ekmeği var dedi beyaz ekmek kilo yaparmış vs.vs. pöff el kadar bebeye rejim mi yaptırcam şimdi..bide gözü kayıyomuş önümüzdeki ay göz kontrolune gidicez 1 yaşına kadar düzelir genelde dedi..inş. düzelir..
şeymacım ilgili linki okumanı tavsiye ederim.bu arada göz konusunda birşey soracağım bebeğini hiç düşürdünüzmü,bebekler gözleri sağlam doğsada düşürünce göz kayması başlayabiliyormuş,inernetten okumuştuk ,biz düşürdüğümüzde hemen götürdük,doktor yok birşey ama bir daha bebeği hiç düşürmeyin dedi.
::.. Bebesin.net ..::

günaydın kızlar
geçmiş olsun betüsssss

canım doktora götürmeniz en iyisi bu arada muz ve patates haşlama yedirmeye çalış.

şeymacım ilgili linki okumanı tavsiye ederim.bu arada göz konusunda birşey soracağım bebeğini hiç düşürdünüzmü,bebekler gözleri sağlam doğsada düşürünce göz kayması başlayabiliyormuş,inernetten okumuştuk ,biz düşürdüğümüzde hemen götürdük,doktor yok birşey ama bir daha bebeği hiç düşürmeyin dedi.
::.. Bebesin.net ..::

saol canım baktım..zaten benim oğlan sürekli beslenmek isteyen bi bebek değil..öğün sa.lerine göre ben besliyorum..yaa 4 aylıkken düşmüştü ama alçaktan ve yumuşak yere..bilmiyorumki canım işin aslı garip kısmı ben bu dr.a 3 aydır götürüyorum ve daha yeni söyledi..artı 2 ay önce gözü aktığı için göz dr.una götürdüm hiç bundan bahsedilmedi..

saol canım baktım..zaten benim oğlan sürekli beslenmek isteyen bi bebek değil..öğün sa.lerine göre ben besliyorum..yaa 4 aylıkken düşmüştü ama alçaktan ve yumuşak yere..bilmiyorumki canım işin aslı garip kısmı ben bu dr.a 3 aydır götürüyorum ve daha yeni söyledi..artı 2 ay önce gözü aktığı için göz dr.una götürdüm hiç bundan bahsedilmedi..

öpmesi sevmesi cok tatlı tabi şimdi onu annesi.senin bu sıcak ilginle bile iyileşir kuzu.

günaydın herkeze bizimde eymenin burnu tıkalı gece 10 kere fln uyanmıştır öğleden sonra götüreyim diyorum dr.a ama adam teli açmıyo bıktımı ne benden :)

günaydın herkeze bizimde eymenin burnu tıkalı gece 10 kere fln uyanmıştır öğleden sonra götüreyim diyorum dr.a ama adam teli açmıyo bıktımı ne benden :)

geçmiş olsun canım doktor mukus azaltıcı veriyor,bebekler daha rahat nefes alıp iyileşiyor inan...

valla direk dalıyorum konuyo..kaç gündür böyle canım bence beklemeyin ishal önemli vücut su kaybediyo ciddi bişeye sebep olmayın..yerinde olsam hemen alır çocuğumu götürürdüm

3. gün bugün
dişleri de kabarmış ondandır dedik ama geçmedi sürekli emziriyorum su da veriyorum ama artık bugün de geçmezse öğlen götürürüm

canım doktora götürmeniz en iyisi bu arada muz ve patates haşlama yedirmeye çalış.

muzu yemiyo şimdi patates deniycem bi de..
ilaç vermeden geçireyim dedim antibiyotik falan çok kullandı ama artık mecbur götürcem

merhaba kızlar...
Selin hoşgeldin canım, biz de seni özledik...
hasta olan bebeklerimize geçmiş olsun.. Sarp da dişten çok çekiyor, uykuda bile ağlıyor nerdeyse, bir çıksa da rahatlasa.. jel yetmiyor calpol bile veriyorum artık.
Yelda, inan canım nazar diye bi şey var :)) ben inandım en azından :p

öpmesi sevmesi cok tatlı tabi şimdi onu annesi.senin bu sıcak ilginle bile iyileşir kuzu.

inş. canımya çok saol ilgin için

geçmiş olsun adaşımıza..

3. gün bugün
dişleri de kabarmış ondandır dedik ama geçmedi sürekli emziriyorum su da veriyorum ama artık bugün de geçmezse öğlen götürürüm

ilaç vermeden geçireyim dedim antibiyotik falan çok kullandı ama artık mecbur götürcem

anladım canım büyük ihtimal diştir kabardıysada yine çok bekletme dr.için geçmiş olsun..

3. gün bugün

off bu oğlan beni deli ediyo..bulamaç yemiyo kahvaltıda ..parça parçada yerken boğazına kaçırıyo..dr.yedirme dedi ama gerek kalmadı yemiyo zaten çocuk..nasıl vericem kahvaltıyı yaa

şeyma mama sandalyeniz geldi mi merak ettim hangısınden aldınız bız buyuklerden alamıycaz sanırım fısher prıce ın koltuk gıbı olanından alıcaz evde yer yok cunku

off bu oğlan beni deli ediyo..bulamaç yemiyo kahvaltıda ..parça parçada yerken boğazına kaçırıyo..dr.yedirme dedi ama gerek kalmadı yemiyo zaten çocuk..nasıl vericem kahvaltıyı yaa

bulamaçın içeriğini değiştirsen gerçi ne veriyorsun bilmiyorum ama.. benimki pek parça parça yiyemiyor zaten...

X