2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım gerçekten çok kötü bir yer çalıştığım hastane...buca da olsam uğrardım sana gelip geçerken:))

slm.tıpa tıp aynı sorunlarnapcaz peki?bende inat ediyorum aptamil devam sütü aldım ama hala açmadım kutuyu.gece 2 saatte 3 ten sonra saat başı kalkıyorum.çözüm ne napıcaz?bir de altını gece açıyo musunuz?çişi oluyo bezi şişiyo alıyorum 12 de gece rahat uyusun diye siz napıyosunuz?bir de ek gıdaya hala tam olarak geçemedim.yoğurt elma suyu sevdik o da 2-3 kaşık.bir de kuşburnu reçeli.acaba kuşburnu reçeli dokunur mu ki?ferrum kan ilacı veriyorum vitamin ne kullanıyosunuz?bana doktor polivit verdi ama hiç almıyo bende bıraktım..çok soru sordum ama burası beni rahatlatıyo.şimdiden teşekkürler...

ondan sordum zaten mehtap allah biliyor ya :) aramız 5 dk bişey bucayla
olsun canım benim...yine görüşürüz ortak biyerde buluşuruz:)

biz hala d-vit kullanıyoruz..bir de ferrum şurup..bence kuşburnu reçeli verme canım..henüz dişleri olmadığı için şimiden dişeti çürüklerine yokaçabiliyormuş tatlılar..ben gece altını kesinlikle değiştirmiyorum kaka yapmadığı sürece..çünkü uykusu açılıyor..kızım 9 da uyuyor.yaklaşık 10 saat kalıyor bez altında.gece pişik kremi sürüyorum..şükür şimdiye kadar bi sıkıntımız olmadı.başka meyve suları da verebilirsin..elma kabız yapıyor aklında olsun..armut suyu havuç suyu vs...yoğurtta başladıysan günlük yavaş yavaşl arttır bence..

[/B]
kan ilacı ferro sanol kullanıyoruz kesinlikle içmiyor püskürtüyor vermesem olurmu

püskürtmesi çok normal..iğrenç bi tadı var gerçekten kokusundan anlaşılıyo..bende oğluma mamasına damlatarak verdim dün..mamanın rengi karardı..bende değiştirmeyi düşünüyorum.. :26:

selamlar;

çok uzun zamandır giremedim,bilgisayarım teknik servisteydi,kavuştuk umarım tüm anneler ve bebişler iyidir.
biz iyiyiz çok şükür dişlerimiz çokmak üzere onun sıkıntısı var,halen emziriyorum,2 haftadan beri günde 2-3 tatlı kaşığı meyve ,sebze çorbası ve yoğurt veriyorum.kızım idrar yollarındaki enfeksiyondan dolayı 4.ve 5. aylarda az kilo almıştı ,çok şükür bitti,5. ayında 7200 kg. dı,iştahsızlığı bitti çok şükür.gerçi doktorumuz sağlıklı diyor ama annelik işte ,birde ben panik ataklı bir anneyim daha çok takıyorum,gerçi doğduğunda doktor ince uzun bir kız olacak demişti,o doğrultuda gidiyor(doktorumuz eşimin ailesindeki çocukların da doktoru onların şimdiki boy ve kilolarını onlar bebekkken 22-20 sene önce söylemiş ,şimdi o boy ve kilodalar.)
kısacası iyiyiz ,çok şükür bir problem yok,bu arada ben halen regl olmadım,benim gibi olan var mı aranızda???
çok ama çooookkk özlemişim burayı

ooof pirt pirt piiiiiiiiiiiiiiirt cikin hepiniz uykum varrr

selam selna, hosgeldin, masallah kizina :)
ben de hala hic regl olmadim, panikler icerisindeyim biraz bu ara test yapcam

Geçmiş olsun canım.İyidir umarım şimdi Betüşümüz.Ben Mina 'ya bakıp bakıp annem ben çıkartıyım o dişleri, sen hastalanma ben hastalanıyım diyorum.Ama olmuyo tabi.Bağışıklık sistemleri de böyle böyle gelişicek.Üzülüyoruz ama hastalanmaları da iyi onlar için
yoğutdu neyle yapıyosun görkem

Günlük pastörize süt ya da keçi sütüyle yapıyorum canım.ama arada tutmadığı oluyo.Makine alsam mı diyorum.

Günaydın güzel anneler

günaydınnnnnnnn
yelda gece kuşumu oldun ::) noldu can a? uyumuyomu yaf?
selna hoşgeldinnn maşallah kuzuna:) selvi boylu olcek demek

biz de sık sık kalkıyoruz geceleri ölüyom uykusuzluktan abah sabah çattım kocama yine.

face de engelledi beni zaten:)))) poffffffff

herkese günaydın dün yoğunluktan giremedim zeynep cok gecmıs olsun kızına acıl sıfalar dılerım.
gökçen Emir sünnet olmustur sanırım hayırlı ugurlu olsun ıns sıkıntısız gecmıstır
şeuma maşallah ogluna devrımın arkasından gıdıyor demekkı sen ıyı beslıyorsun bebısını ayrıca gecmıs olsun ıns gözlerındekı kaymada bıran önce düzelir genelde genetık oluyor göz o yüzden takıp edın

günaydın kızlar,nasılsınız bugün...
bebişlerimiz hergün biraz daha büyüyorlar değil mi?
hasta olan bebişlere bu arada çok geçmiş olsun ,oy kıyamam kuzuların hasta olmasına.
uykusuzluk bende çekiyordum ,taki şu iki güne kadar maşallah deyin teyzeleri ,bebekken dinletmiştik etkili olmamıştı,buziki orhan uyusun dinletererk emziriyorum,gözler gitmiş,bir bakıyorum uyumuş bizimki,küçükken neden etkili olmadı acaba.en azından gece çayından daha iyi...
kızlar bende regl olmadım henüz,emzirdiğim için takmıyorum,neden derseniz bir bebeğe koştur yorul bir bedenen yorul,nasıl olsa 8.9 .aya kadar normalmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…