- 5 Temmuz 2010
- 793
- 22
- 40
bozyakamı bende çok kötü anıları var tüylerim dikeliyo adını duydummu her tarafını karış karış bilirim annem orda vefat etmişti.. bucadaysan bize çok yakındı aynı yol üstündeyizde ondan sordum
Biliyorum sizlerde de ayni sorun var....Ama bana cevap yazarsaniz cok memnun olurum, ne yapacagimi bilemiyorum artik. Kizim geceleri 2 saatde bir uyuyor sonra da zor daliyor. Hala emziriyorum, bu hafta gunde bir ogun ek gidaya basladik.
Acaba acmi diyerekten sutumu sagip (80ml) oyle yattim ve gece kalkinca onu verdim bir de emzirdim. 2 gece ise yaradi sonra yine durmadan kalkiyor. Etrafimdakiler Formula ver diyorlar yatmadan once. Sadece anne sutu olsun diye inat ettim ama bilemiyorum artik.
sizler ne dusunuyorsunuz? Sabah kalkar kalkar size yaziyorum. Yorumlariniza ihtiyacim var.
olsun canım benim...yine görüşürüz ortak biyerde buluşuruz:)ondan sordum zaten mehtap allah biliyor ya :) aramız 5 dk bişey bucayla
slm.tıpa tıp aynı sorunlarnapcaz peki?bende inat ediyorum aptamil devam sütü aldım ama hala açmadım kutuyu.gece 2 saatte 3 ten sonra saat başı kalkıyorum.çözüm ne napıcaz?bir de altını gece açıyo musunuz?çişi oluyo bezi şişiyo alıyorum 12 de gece rahat uyusun diye siz napıyosunuz?bir de ek gıdaya hala tam olarak geçemedim.yoğurt elma suyu sevdik o da 2-3 kaşık.bir de kuşburnu reçeli.acaba kuşburnu reçeli dokunur mu ki?ferrum kan ilacı veriyorum vitamin ne kullanıyosunuz?bana doktor polivit verdi ama hiç almıyo bende bıraktım..çok soru sordum ama burası beni rahatlatıyo.şimdiden teşekkürler...
kan ilacı ferro sanol kullanıyoruz kesinlikle içmiyor püskürtüyor vermesem olurmu
bizimkide öyle yapıyordu doktora sorarak ferrum housman şurup aldık..onun tadı güzel..
bende değiştirsem.eczaneden alabiliyoruz demi dr.yazzdırmama gerek varmı
ben yazdırmıştım..ama reçetesizde satılıyordur bence..günde 1 çay kaşığı kullanıyorz biz..sağlık ocağı doktoruna yazdırabilirsin..hem danışmış olursun
kan ilacı ferro sanol kullanıyoruz kesinlikle içmiyor püskürtüyor vermesem olurmu
en iyisi yazdırmak dediğin gibi danışmış olurum tşk ederim canım
Geçmiş olsun canım.İyidir umarım şimdi Betüşümüz.Ben Mina 'ya bakıp bakıp annem ben çıkartıyım o dişleri, sen hastalanma ben hastalanıyım diyorum.Ama olmuyo tabi.Bağışıklık sistemleri de böyle böyle gelişicek.Üzülüyoruz ama hastalanmaları da iyi onlar içinkızlar gece bebegımın atesı 39bucuga kadar cıktı sonra bezlerle ılacla dustu cok sukur.bebeın hasta olması cooooooooooook zor. gece uyumadı dogru durust ınleyerek uyandı sureklınormalde de sureklı uyanıyodu ama sımdı baska saglıgı ıyı olsun da naparsa yapsın dedık yuzu suzuldu yavrumun antıbıyotık verdı doktor baslıcam.hergun yıkıyoduk usutmusuz galıba ah salak kafam.
gokcen bende fıtıl verıyımmı uyusun dıye geyık yapmıstım sımdı hasta oldu doktor verdı dua nıyetınemı gectı nedıraman uyumasın da saglıklı olsun ben razıyım uykusuz kalmaya ınsanın ıcı parcalanıyo boyle. uyumaması yememesı ınanın sorun dıılmıs saglıklı olsun da naparsa yapsın artık sıkayet etmıcem kararlıyım allah herkesın bebısını hastalıktan korusun
yoğutdu neyle yapıyosun görkem
bizim dr da santafer demir damlası verdi onun tadı da çok güzel bilgin olsun dr na danışabilirsin.