2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

selammmm kızlarr hava süperr gezdik geldik biraz:)

uyku sorunu bizde de var..kabullenmeye başladım artık. bu hep böyle sürecek galba.

canım iyi yapmışsınız oh mis gibi hava ....paşamın pipi geçtimi tam erkek olduk yanee maşallahh..canın sağolsun yaa napalım böyle bu modeller bir iki yaşına kadar sıkıntımız geçicek geçicek....

kızlar gece bebegımın atesı 39bucuga kadar cıktı sonra bezlerle ılacla dustu cok sukur.bebeın hasta olması cooooooooooook zor. gece uyumadı dogru durust ınleyerek uyandı sureklı normalde de sureklı uyanıyodu ama sımdı baska saglıgı ıyı olsun da naparsa yapsın dedık yuzu suzuldu yavrumun antıbıyotık verdı doktor baslıcam.hergun yıkıyoduk usutmusuz galıba ah salak kafam.
gokcen bende fıtıl verıyımmı uyusun dıye geyık yapmıstım sımdı hasta oldu doktor verdı dua nıyetınemı gectı nedır aman uyumasın da saglıklı olsun ben razıyım uykusuz kalmaya ınsanın ıcı parcalanıyo boyle. uyumaması yememesı ınanın sorun dıılmıs saglıklı olsun da naparsa yapsın artık sıkayet etmıcem kararlıyım allah herkesın bebısını hastalıktan korusun

Yapmadım canım.Bilmiyorum da siteyi
ay şikaywetim vara baktım ben de yapmadım çok iy ibi site değilmiş
geçmiş olsun canım

oy kuzum benim ya canım çok geçmiş olsun. sen nasıl hergün yıkıyosun ev sıcakmı sizin? yinede kış geliyo artık okadar sık yıkama tatlım ya. şu anda iyi dimi kuzucuk? ALlahım korusun yavrularımızı..

saol canım. ya kalorıferler yanıyo bızım 3 haftadır o yuzden yıkıyoduk bıde aksam 11 gıbı yıkıyoduk. bıde ustunu ortmuyo yatarken cok dondugu ıcın 3 kat gıydırıyodum ama yetmemıs heralde. dun uyku tulumu aldım artık usumesıne ımkan yok. bıde bu donmeye basladıgından berı yerlerde yuvarlanıyo sureklı halıya carsaf ortmustum orda yuvarlanıyodu.demekkı halı ınce gelmıs.ben kalorıfere guvendım bıraz da alıssın soguga cok ustune dusmıyım demıstım ama akıllandım artık halının ustune de battanıye serdım. ınsan ılk cocukta basına gelmeden ogrenemıyomus bazı seylerı. sımdı atesı bıraz dustu sukur uyuyo yavrucum ılacın etkısıyle. tabı bıde artık 3 gune 1 yıkıcam

slm kızlar geçmişi okuyamadım...oğlanı en sonunda dr.a götürdüm 10.50gr mış...dr.fazla buldu yedirmicekmişim meyve yoğrutla geçir öğünleri dedi ..nasıl yaparım kii..15 gün öncede bu kilodaydı hiç almamış demekki artık almıcak..kepek ekmeği var dedi beyaz ekmek kilo yaparmış vs.vs. pöff el kadar bebeye rejim mi yaptırcam şimdi..bide gözü kayıyomuş önümüzdeki ay göz kontrolune gidicez 1 yaşına kadar düzelir genelde dedi..inş. düzelir..

pardon, evet aptamil demek istedim. Ben daha hic vermedim acaba geceleri mi versem. Bazilari da dis cikaracagi icin uyumuyordur diyor.

Gecmis olsun. Gercekten tek istedigimiz sey saglik ama arada unutup baska seyler de istiyoruz.

zeyneb geçmiş olsun betüşüne canım...ben artık haftada 1 yıkıyorum valla..onların pisliğinden ne olacak...hergün yüzünü ılık suyla yıkıyorum..yeter...hastalıklar çok fena ya..rabbim bidahada göztermesim hiçbirimize..

mehtap sen bucadaki ssk damı görev yapıyorsun eski adı buydu yeni adını hep unutuyorum :)

aayy unutkanlık işte betüşçüm geçmiş olsun canım akşamda gördüm yazdıklarını tam yazıcaktım sana sen kayboldun.ateşi çıktımı bir daha üşücek diye sakın düşünme üstünde ne var ne yoksa soy tek atlet ve çorabıyla kalsın

mehtap sen bucadaki ssk damı görev yapıyorsun eski adı buydu yeni adını hep unutuyorum :)
yok canım..ben izmir in en kötü hastanesinde yani bozyaka eğitim araştırmada çalışıyorum:))
bu arada bende haftada bir yıkıyorum klimayla ısınıyoruz çünkü ev kaloriferli değil
biz de klimayla ısınızyoruz..nasıl olacak bakalım...
selamlar, hasta bebislere acil sifalar dilerim, biz yarin 6 aylik oluyoruzz

hoşgeldin canım...maşallah Can ıma..büyüdüler bile yaa...

bozyakamı bende çok kötü anıları var tüylerim dikeliyo adını duydummu her tarafını karış karış bilirim annem orda vefat etmişti.. bucadaysan bize çok yakındı aynı yol üstündeyizde ondan sordum

aynen canım bende ole yapıyorum yuzunu gozunu sılıyorum hergun o yeter bence.sonra hasta olurlar yanı.:13:

cok tesekkur ederım arkadaslar gecmıs olsun dıleklerınız ıcın, çok sukur ıylesıyo ılacların etkısıyle tabı.allah hepınızın bebıslerını korusun.
seyma bebegıne masallah sırf anne sutuylemı o kadar kılo aldı mama da verdınmı ek gıdaya baslayana kadar. emeklemeye yurumeye baslayınca kılo vercek zaten artık cok kılo almıcaklarmıs evet yazık kuzuma kıyamam rejım yapmasıın.benımkı 7 kılo ama cok ıstahlı yanı ne versem yıyo ama bunye meselesı demekkı eskıden cok takıyodum zayıf dıye artık normal gelıyo banada. hersey saglıkmıs saglıklı olsun zayıf olsun tombul olsun farketmez hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…