selammmm kızlarr hava süperr gezdik geldik biraz:)
uyku sorunu bizde de var..kabullenmeye başladım artık. bu hep böyle sürecek galba.
ay şikaywetim vara baktım ben de yapmadım çok iy ibi site değilmişYapmadım canım.Bilmiyorum da siteyi
geçmiş olsun canımkızlar gece bebegımın atesı 39bucuga kadar cıktı sonra bezlerle ılacla dustu cok sukur.bebeın hasta olması cooooooooooook zor. gece uyumadı dogru durust ınleyerek uyandı sureklınormalde de sureklı uyanıyodu ama sımdı baska saglıgı ıyı olsun da naparsa yapsın dedık yuzu suzuldu yavrumun antıbıyotık verdı doktor baslıcam.hergun yıkıyoduk usutmusuz galıba ah salak kafam.
gokcen bende fıtıl verıyımmı uyusun dıye geyık yapmıstım sımdı hasta oldu doktor verdı dua nıyetınemı gectı nedıraman uyumasın da saglıklı olsun ben razıyım uykusuz kalmaya ınsanın ıcı parcalanıyo boyle. uyumaması yememesı ınanın sorun dıılmıs saglıklı olsun da naparsa yapsın artık sıkayet etmıcem kararlıyım allah herkesın bebısını hastalıktan korusun
kızlar gece bebegımın atesı 39bucuga kadar cıktı sonra bezlerle ılacla dustu cok sukur.bebeın hasta olması cooooooooooook zor. gece uyumadı dogru durust ınleyerek uyandı sureklınormalde de sureklı uyanıyodu ama sımdı baska saglıgı ıyı olsun da naparsa yapsın dedık yuzu suzuldu yavrumun antıbıyotık verdı doktor baslıcam.hergun yıkıyoduk usutmusuz galıba ah salak kafam.
gokcen bende fıtıl verıyımmı uyusun dıye geyık yapmıstım sımdı hasta oldu doktor verdı dua nıyetınemı gectı nedıraman uyumasın da saglıklı olsun ben razıyım uykusuz kalmaya ınsanın ıcı parcalanıyo boyle. uyumaması yememesı ınanın sorun dıılmıs saglıklı olsun da naparsa yapsın artık sıkayet etmıcem kararlıyım allah herkesın bebısını hastalıktan korusun
oy kuzum benim ya canım çok geçmiş olsun. sen nasıl hergün yıkıyosun ev sıcakmı sizin? yinede kış geliyo artık okadar sık yıkama tatlım ya. şu anda iyi dimi kuzucuk? ALlahım korusun yavrularımızı..
Eneeeem senin kızının adı da mı Mina?Benim kelebeğim de Mina.Allah'ım nasıl bi sevgiiiii
Geç cvp yazdım canım kusura bakma.Formula dediğin biberon maması mı?Aptamil var evde ama dışarı çıktığımızda falan yanıma alıyorum.Normalde vermiyorum.Dışarı çıkarken sütümü sağıp biberonla alıyorum yanıma.O bize 2 saat kazandırıyor.Sonra da Aptamil veriyorum.
kızlar gece bebegımın atesı 39bucuga kadar cıktı sonra bezlerle ılacla dustu cok sukur.bebeın hasta olması cooooooooooook zor. gece uyumadı dogru durust ınleyerek uyandı sureklınormalde de sureklı uyanıyodu ama sımdı baska saglıgı ıyı olsun da naparsa yapsın dedık yuzu suzuldu yavrumun antıbıyotık verdı doktor baslıcam.hergun yıkıyoduk usutmusuz galıba ah salak kafam.
yok canım..ben izmir in en kötü hastanesinde yani bozyaka eğitim araştırmada çalışıyorum:))mehtap sen bucadaki ssk damı görev yapıyorsun eski adı buydu yeni adını hep unutuyorum :)
biz de klimayla ısınızyoruz..nasıl olacak bakalım...bu arada bende haftada bir yıkıyorum klimayla ısınıyoruz çünkü ev kaloriferli değil
selamlar, hasta bebislere acil sifalar dilerim, biz yarin 6 aylik oluyoruzz
zeyneb geçmiş olsun betüşüne canım...ben artık haftada 1 yıkıyorum valla..onların pisliğinden ne olacak...hergün yüzünü ılık suyla yıkıyorum..yeter...hastalıklar çok fena ya..rabbim bidahada göztermesim hiçbirimize..