- 3 Eylül 2009
- 181
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bebegımın atesı 39 dereceye kadar cıktı. calpol verınce dusuyo napmalıyım burda cocuk doktoru yok sızın bebeklerın atesı cıktımı hıc neden cıkmıs olabılır. oksurmuyo hapsurmuyo burnu akmıyo keyıfsız sadece cok uzuluyorum yarına gecmezse malatyaya goturcem doktora bu gece daha kotulesmez dımı ılac verdıkce
slm kızlar
bugün akşama kadar temizlik yaptım eşim de duruya baktı .tam oh diyecektim ki duru huysuzlanmaya başladı ishal olmuş bi de kusuyo sürekli ağlıyo falan filan...neyse ki uyudu şimdi çayımı aldım oturdum ben de...diş çıkarken böyle şeyler mi oluyo doktorumuz dişler geliyo demişti ama tık yok daha
sat sahibinden'de ben koydum bikaç şey alan olmadı gerçi de ben ordan oğlumun mama sandalyesini aldım memnunum dabenim oğluşumun odasıda yok:sinifsinif:..odası ıvır zıvırla dolu..çeyiz işini abartmışım önce onları yoketmem lazım ama nasılfisfisfis
geçmiş olsun canım olacağı varmış işte enteresan kimi aklına gelir ama olyogünaydın kızlar ne zamandr giremedim facebooktan takip etmek daha kolay geliyor
dün kızımı arı soktu hemde kafasından inanılması oldukça güç ama oldu akşam yere yatırmıştık nasıl ağlıyor bende ellerimi uzattım tutsun diye bir baktım kafasında arı hemen sağlık ocağına gittik babamla 5 dak. bile sürmedi doktor iğnesini çıkardı ve alerji için şurup ile krem verdi, hiçbirşey olmadı çok şükür
bere tak canım ben de kestirmk isityorum ama bizim de babamız kestirmeyelim diyor banyodan sonra faln ıslak kalmayacağı için daha ii olur hem daha gür çıkar derler, şimdiilk bere tak bence alışır yavaş yavaşkızlar babası oğlumun saçlarını kestirdi..bir türlü alışamıyorum yeni haline..kestirdiği gün hasta oldu.1 haftadır iyileşemedi.o kadar kızıyorum ki anlatamam..ben oğlumu saçlarını çok seviyordum bir türlü alışamıyorum...annem de o kadar saç bi anda kesilmez üşütüyor diyo daha çok canım sıkılyor...çok canım sıkkın çook..
maşallah, Allah korusun da susam kaçmadı mı hiç boğaznabugün babamızin yanına uğradık cafedeki mama sandalyesine oturup bi güzel simit kemirdi benim minik kuşum buda resmi
geçmiş olsun canm belki diştendir,ve umarım termometren yüksek göstermiştir 39 çok gibikızlar bebegımın atesı 39 dereceye kadar cıktı. calpol verınce dusuyo napmalıyım burda cocuk doktoru yok sızın bebeklerın atesı cıktımı hıc neden cıkmıs olabılır. oksurmuyo hapsurmuyo burnu akmıyo keyıfsız sadece cok uzuluyorum yarına gecmezse malatyaya goturcem doktora bu gece daha kotulesmez dımı ılac verdıkce
canım ishale dikkat etmek gerek, inşallah diştendir ama mikrobik faln mı diye kontrolünü ihmal etmeslm kızlar
bugün akşama kadar temizlik yaptım eşim de duruya baktı .tam oh diyecektim ki duru huysuzlanmaya başladı ishal olmuş bi de kusuyo sürekli ağlıyo falan filan...neyse ki uyudu şimdi çayımı aldım oturdum ben de...diş çıkarken böyle şeyler mi oluyo doktorumuz dişler geliyo demişti ama tık yok daha
hiç yatmadık desem yeridir yarım saatte bir saatte bir üstelik perşembeden berigece gündüz sadece mıyıl mıyıl edip duruyoruz uzatmalı bi burun tıkanıklığımız var otribebeyle sondaj yapıp duruyorum oğlum küstü artık trip atyor iyice, sinir olyorum bende diş desem dişi kaşındığında heryere saldrp ağzını dşişini kaşyo salyalı olyo öyle değil hasta desem ateş yok burnunu tıkalı bırakmıyorum ama huysuzluğumuz sonsuzGünaydın kızlarrr....uyuyor musunuz siz daha?biz 7 den beri ayaktayız
ah canım ah inşallah dayanabnilirsin emzik alıyorsa emzik ver bir de ben eilimi yanağına koyyorumgunaydın herkese:)
ya kızlar benim kızım gunduzlerı emerek uyuyo bırazda pışpış yapıyorum şimdi yapmadım kendı dalsın ıstıyorum ama nasıl mıkırdanıyo napsam ya dayanamıyorum:S(
gunaydın herkese:)
ya kızlar benim kızım gunduzlerı emerek uyuyo bırazda pışpış yapıyorum şimdi yapmadım kendı dalsın ıstıyorum ama nasıl mıkırdanıyo napsam ya dayanamıyorum:S(
şehir fırsatlarından hiç alışveriş yapan oldu mu acil
ben de hiç yapmadım..ama çok yapasım var..güzellik salonlarında masajlar falan baya indirimli oluyor...işe başlayayım hep yapacam:)))şehir fırsatlarından hiç alışveriş yapan oldu mu acil
gunaydın herkese:)
uykusu çok geldı elleriyle yuzunu kıpkırmızı yaptı dayanamdım gıttım yanına yıne aynı benım kızda öle kendı kendıne alıştırmıştım istanbula bı gıttık duzen herşey bozuldu:S
mehtap alıştırmamız lazım şimdi alıştırmassak 7. ayından sonra asla alıştıramazmışız nette araştırmıştım bıde sen işe başlıcan zor durum :S
ya bu kız sabaha kadar donup duruyo bıde mıkırdanıyo emzırmeye gıdıyorum yanına b fırt çekıyo kafayı diğer taraf çevırıyo bu boyle uzun uzun suruyo:S sizin bebeişler nasıl uyuyo ya sakınmı?