2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

şu yahşi cazibeyi çok seviyom ya:))))) sarışın kadın çok salak:))

ya nermın kım merak ettım bıde banlanmak ne demek:) ben cözmeye calısıyorum kk olayını kendı capımda da sıze sorayım dedım:)
bu arada masallah duru ve asya bebege allah nazarlardan saklasın emır bebegın de bu halıne nazar degmesın:) betul bebege degcek nazar kalmadı artık daha kotusu ne olabılır dıyorum dedıkce kalkma sayısını artırıyo:) ama umıtlıyım bı gun benım bebegım de erkenden uyucak

Mehtap iyi canım maş. sıkıntımız yok şimdi:)

Emir bebeğe çok geçmişler olsun allah damatlığını göstersin sıkıntısız atlatmanıza çok sevindim gerçekten erken yaptırmak büyük avantaj biraz daha büyüsünler güzel bir kutlama yaparız kuzucuklarımıza

ya nermın kım merak ettım bıde banlanmak ne demek:) ben cözmeye calısıyorum kk olayını kendı capımda da sıze sorayım dedım:)
bu arada masallah duru ve asya bebege allah nazarlardan saklasın emır bebegın de bu halıne nazar degmesın:) betul bebege degcek nazar kalmadı artık daha kotusu ne olabılır dıyorum dedıkce kalkma sayısını artırıyo:) ama umıtlıyım bı gun benım bebegım de erkenden uyucak

canım nermin farbetler arkadaşımız..banlanmakta yönetim tarafından ceza almak..3 kasıma kadar buraya giremeyecek...yerimseniben

gokcen, masallah emir pasaya erkek mi oldu :))) cok iyi ettin, bak hemen iyilesecek, insallah sIkIntisi da olmaz.

saol seymacım. ya neden ceza verıyolar polemık fılan yapıncamı

evet canım ikili tartışmaya girince

gokcen, masallah emir pasaya erkek mi oldu :))) cok iyi ettin, bak hemen iyilesecek, insallah sIkIntisi da olmaz.

yelde bu sa.te burdamıydın sen yaa..

veeee kk tarihinde bir ilk...ilk günaydın bendenn...hergün 8 de uyanan oğlum sa.lerin geri alınmasıyla 7 de hortladı..enaz 2.5 sa. uyuyabilme düşüncesiyle uykusunun gelmesini bekliyorum.
bu arada mayıs anneleri sayfasında da ilk yazan benimmmmmm(2009-2010-2011)

tşk.ler kızlarr yeldaa kk ya giremiyonmu hala hiç görünmüyon yahu gece 3te de biz olmuyozz:)

benim eski emir sahalara geri döndü.ilk gün fitilden sebep uyumuş heralde.dün akşam saat başı-2saatte bir uyandı yine.uykuya tekrar dalması da bazen zaman alıyo.ama pipimizden yana şikayet yok çok şükür:) kızarıklık var biraz yarın kontrole gitcz inş prob yoktur.

şeyma tebriklerrr:)

vee günaydınn türkiyee:)

Son düzenleme:
tşk.ler kızlarr yeldaa kk ya giremiyonmu hala hiç görünmüyon yahu gece 3te de biz olmuyozz:)

benim eski emir sahalara geri döndü.ilk gün fitilden sebep uyumuş heralde.dün akşam saat başı-2saatte bir uyandı yine.uykuya tekrar dalması da bazen zaman alıyo.ama pipimizden yana şikayet yok çok şükür:) kızarıklık var biraz yarın kontrole gitcz inş prob yoktur.

şeyma tebriklerrr:)

vee günaydınn türkiyee:)

ben eymen 30 günlükken kelepçeli model yaptırmıştım sizinki ne model? bi de bizim pipimiz içine kaçıyor.bezini ne zaman açsam pipisi tamamen derinin içine girmiş oluyor millet de çok laf diyor.ben de kimdeye göstermeden açmaya çalışıyom bi sorun yoktur inşallah..acaba siz de olacak mı?

bu arada geçmiş olsun nidah..

sağol canım siznki de hayırlı olsun:)
ne model olduğunu bilmiyorum valla:) ama içine kaçması nasıl oluyoki? burda başka yaptıran arkadaşlar da var onlar da cevaplarlar.bakalım bizimki nasıl olcak. eskiye göre küçük bi pipi:) eski asaleti yok yani:p

evet aynen öyle eski asaleti yok o yüzden milletin yanında açamıyom valla utanıyom bi de aaa pipisi küçücükmüş filan diyolar.hiç sünnetli bebek pipisi görmemişler...

evet ya sünnet ettiren anneler..sizin pipiler de içine kaçıyo mu??

nidah dikiş var mısizde? bizde yoktu ona diyolar kelepçeli model diye...3 gün sonra kelepçeçıkartmaya götürüyorsun..

gunaydin herkese uykusuz gunlere devam ahhh ne zaman duzene girecek ki..bu arada sunnet olan babislere gecmis olsun insallah damatliklarini da nasip eder rabbim :emir_bebek:

ayhu yok kelepçe.dikiş de görünmüyo valla. yarın sorayım bi doktora ben:)
aman takma milleti ya . insanlar söylicek bişey illaki bulur

Son düzenleme:
X