- 10 Şubat 2009
- 2.943
- 4
şeymacım saol canım cevabın için bende aynı şekilde besliyorum tek fark kahvaltı yok ve gece emiyo bide sabah kalktığında emiyo zaten sabah emdiği için bari ondan yoksun kalmasın diye kahvaltıya başlamadım sadece minik minik peynir ve ekmek veriyorum yarında yumurta tattırıcam.
bu arada bende kimseye güvenmem senin k.validede hakikaten bi tuhafmış yani haklısın bırakmamakta
önemli değil canım..sorma yaa tam film adın
seninki en azından bebek bakabiliyo,bayramda uyuttum komşuya ziyarete gittim,tel açtı eve koştum çocuğu iki kişi(kardeşiyle) susturamamışlar çocuğun ağzından baklava kırıntıları çıktı :bbo:klava:
bende yanlız bıraksam kimbilir neler yedirir
hep bakıcım oldu kayınvaldem de yanımda elbetteki zorlukları oluyo ama güzellikleri daha çok birlikte kardeş olmanın tadını çıkara çıkara büyüyorlar yani çocuklarıma arkadaş olmadım hiç annesi oldum hep kardeşiyle oynadılar sürekli ve gerçekten çok uyumluydular ben kalabalık ailede yetişen çocuklarda özgüven probleminin olmadığını düşünüyorum sizlere naçizane tavsiyem tabi herkesin düşüncesine de saygılıyım zor doğum denmiş zor çocuk denmiş bu konuda yaşadıklarımı anlatsam sayfalar alır ilk doğumda bende de bebekte de bir sürü problemler oldu ama sırf bu yüzden kızımı kardeş sevgisinden mahrum bırakmak aklımın ucundan bile geçmedi Allahımda 2. ve 3. hamileliklerimde doğumlarımda öyle kolaylıklar verdiki kendimi hayatımda hiç olmadığım kadar şımarttım, 9 ay hep aktiftim hayat amaçsız meşgalesiz anlamsız ve insanı en fazla dinamik tutan şey çocukları çünkü her zaman umut veriyorlar bize ben kardeşlerimede aynı tavsiyelerde bulundum inanın hepsi peşpeşe doğurdu birir 4 yıla 3 bebek sığdırdı şimdi ne iyi yapmışım abla diyorlar ama İstanbul gibi metropollerin aileleri çekirdekleştirdiği de bir gerçek çünkü hayat çok zor, çalışmak çok zor, yardımcı kadın fiyatları çok yüksek allah İstanbulda yaşamak zorunda kalanlara kolaylık versin başka bir şehirle kıyaslamak imkansız bu şehri ooooo bayağı daldan dala yazdım
süpersin..alkisalkisalkis hıımm öyleyse öncelikle çalışıp yardımcı için para ayarlamam lazım