Çok teşekkür ederim canım a.s.
rica ederim canım biz aynı günmü doğurmuştukk gıı 12mayıss aynı gösteriyo tickerlar:)
bende o takıp cızelgesınden yapmak ıstıyorum nasıl yapıcam yardımcı olurmusunuz
Öğle tatilinde kaşık mamalarına baktım.Alsam mı diye.Veriyor musunuz siz?Hepsi evde olan şeyler.Doğalını yapayım diye düşündüm ama tahıllıdan falan arada değişiklik olsun, çocuk hep aynı şeyi yemesin diye versem mi ki
betüş canım bana sormuşsun 3. düşünürmüsün diye valla bana kalsa 3 4 sene sonra çok isterim ama eşimi ikna etmem çok zor 2.ye bile zor ikna etmiştim.allah sabrını veriyo zor oluyo ama şöyle yolda biri elimde biri bebek arabasında kasıla kasıla gidiyom
selam selam napıyosunuz bugun gıremedım gırdımde okumaktan yazamandım bıde kızıma oglen 4-5 kasık kadar hıpp ın elma puresınden vermıstım sanırım karnını agrıttı bıraz eksı gıbıydı.kuzum bı agladı sormayın yarım saat susturamadım sora aglamkatan yoruldu uyudu kuzum.az oncede sutlu pırınclı kasık mamasını yedırdım bı guzel yedı.sımdı odada dort donuyo kuzum:)
bu arada esım evde bugun dun derbı ızlemeye gıtmıslerdı arkadaslarıyla bıraz rakı ıcmıs.sabah kalkamadı cooook uzun zamandır bısey ıcmıyodu (bekarken cok ıcerdı sevgılıo ldugumuz zamnalarda)ıyı cesaret ıckıcı adamla evlendım ıste:))
şimdi öyle düşünmen normal benim ilk oğlan 1 yaşında flndı ben yeminler ediyodum hayatta 2. yapmam diye hatta herkeze ciddiyetimi ıspatlmak için bir çok eşyasını vermiştim allahtan biraz ayırmışım hepside kaliteliydi :)her aklıma geldiğinde gülesim geliyo o anki ruh halime :)
cnm ben de hipp kullanıyorum bi sorun olmadı hiç,tadı pek iyi değil çünkü organik olduğunu söylüyolar hero babyinki daha güzel lezzet olarak ama ona pek güvenmiyorum hiç bi ürününü kullanmıyorum,kaşık maması olarak bebelac kullanıyorum, pürelerde hipp
dersin öznur dersin allah nasip ederde görüşürsek o zamanda 3 4 sene sonra hormanların tekrar anne olmayı isticek
canım bir hevesle yaptım ama düşünemedim sütümün birikeceğini,hem süt, hem mama ek besine nasıl geçiş yapılacak ben anlamadım.dün hemşire bir arkadaşımdaydım.besleme ile ilgileniyor okullara seminer vermeye filan gidiyor.ben ek gıdaya geçeceğimi söyleyince çok kızdı.sütün yetiyorsa tadına bile baktırma.eymen isteyebilir ama bağışıklık sistemini bozarsın.anne sütünün gün içinde bile besinleri değişiyormuş.dedi.bei çok sıkı tembihledi.benim oğlum 5. ayına girmedi 8.5 kilo.dolayısıyla hiçbir şey vermicem artıl.yoğurt meyve püresi fila veriyodum heves edip.,
canım bir hevesle yaptım ama düşünemedim sütümün birikeceğini,hem süt, hem mama ek besine nasıl geçiş yapılacak ben anlamadım.