2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ülker hero baby almıştım tahıllı bide pirinçli akşam yatmadan verdim 2-3 kere. ama sade mullebiyi evde yaptığım onu daha çok seviyo benimki. hergün vermiyorum gerçi tam anlamıyla başlamadık biz

selam selam napıyosunuz bugun gıremedım gırdımde okumaktan yazamandım bıde kızıma oglen 4-5 kasık kadar hıpp ın elma puresınden vermıstım sanırım karnını agrıttı bıraz eksı gıbıydı.kuzum bı agladı sormayın yarım saat susturamadım sora aglamkatan yoruldu uyudu kuzum.az oncede sutlu pırınclı kasık mamasını yedırdım bı guzel yedı.sımdı odada dort donuyo kuzum:)
bu arada esım evde bugun dun derbı ızlemeye gıtmıslerdı arkadaslarıyla bıraz rakı ıcmıs.sabah kalkamadı cooook uzun zamandır bısey ıcmıyodu (bekarken cok ıcerdı sevgılıo ldugumuz zamnalarda)ıyı cesaret ıckıcı adamla evlendım ıste:))

betüş canım bana sormuşsun 3. düşünürmüsün diye valla bana kalsa 3 4 sene sonra çok isterim ama eşimi ikna etmem çok zor 2.ye bile zor ikna etmiştim.allah sabrını veriyo zor oluyo ama şöyle yolda biri elimde biri bebek arabasında kasıla kasıla gidiyom

masallah ya hayran kaldım sana:) belkı 2 sene sonra fılan bızde senın gıbı oluruz ama sımdı cok toy cok becerıksız hıssedıyorum kendımı

cnm ben de hipp kullanıyorum bi sorun olmadı hiç,tadı pek iyi değil çünkü organik olduğunu söylüyolar hero babyinki daha güzel lezzet olarak ama ona pek güvenmiyorum hiç bi ürününü kullanmıyorum,kaşık maması olarak bebelac kullanıyorum, pürelerde hipp

şimdi öyle düşünmen normal benim ilk oğlan 1 yaşında flndı ben yeminler ediyodum hayatta 2. yapmam diye hatta herkeze ciddiyetimi ıspatlmak için bir çok eşyasını vermiştim allahtan biraz ayırmışım hepside kaliteliydi :)her aklıma geldiğinde gülesim geliyo o anki ruh halime :)

acaba bende 2. cocuk yapsam artık dıycekmıyımkı.suan mumkun deıl dıyorum.asla dıyorum.
allah korusun dıyorum.dıyorumda dıyorum valla:)

dersin öznur dersin allah nasip ederde görüşürsek o zamanda 3 4 sene sonra hormanların tekrar anne olmayı isticek

canım hıpp ıyı dıye bende onu aldım ama sanırım eksı geldı baska cesıdını denemem gerek sanırım kızım nasıl kotu oldu ya hemde 3-4 cay kasıgı yemıstı.bı de bısey olmasın dıe guya az verdım kavanozu yedırsem allah korusun nolcaktı acabakafamçokkarıştı

dersin öznur dersin allah nasip ederde görüşürsek o zamanda 3 4 sene sonra hormanların tekrar anne olmayı isticek

oyle cok merak edıyorumkı gercekten olcakmı dıye ınsallah gorusuruz ama ben haklı cıkmak ıstıyorum sen haklı cıkma yaaaa(delikafadulden

kızlar siz o kadar 7 tahıllıdan bahsedince bende aldım,lakin dün geceden bu yana sol göğsümde sertlik var,bebek sağ göğsümü emiyor,solu almıyor,nasıl gidericem bunu bilmiyorum,sıcak su torbası koydum banamısın demedi,şimdi ne alaka diyeceksiniz, tahıllı geç acıktırdığı için benimde sütüm yettiği için birikme yaptı.onun için diyorum,biz ek besinlere nasıl geçicez anlamadım.siz hem emziriyorsunuz hemde ek besinmi veriyorsunuz,benimki emince mama yemiyor.

dün hemşire bir arkadaşımdaydım.besleme ile ilgileniyor okullara seminer vermeye filan gidiyor.ben ek gıdaya geçeceğimi söyleyince çok kızdı.sütün yetiyorsa tadına bile baktırma.eymen isteyebilir ama bağışıklık sistemini bozarsın.anne sütünün gün içinde bile besinleri değişiyormuş.dedi.bei çok sıkı tembihledi.benim oğlum 5. ayına girmedi 8.5 kilo.dolayısıyla hiçbir şey vermicem artıl.yoğurt meyve püresi fila veriyodum heves edip.,

canım bir hevesle yaptım ama düşünemedim sütümün birikeceğini,hem süt, hem mama ek besine nasıl geçiş yapılacak ben anlamadım.

canım bir hevesle yaptım ama düşünemedim sütümün birikeceğini,hem süt, hem mama ek besine nasıl geçiş yapılacak ben anlamadım.

canım öncelikle maşallah sütüne..albette öncelik sütünde olsun ama ek gıdalarıda ver..porsiyonlar az az olsun böylelikle hem emer hemde yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…