2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

canım bir hevesle yaptım ama düşünemedim sütümün birikeceğini,hem süt, hem mama ek besine nasıl geçiş yapılacak ben anlamadım.
canım benimde ilk gün öyle oldu..sütümü elimle sağdım..pompamda yoktu..ikisi de taş gibi olmuştu göğüslerimin..birini sağdım..birini gece emdi zaten..anacak sağınca rahatlayabildim..şimdi düzene girdi bende ne zamn ne vereceğimi öğrendim kızıma göre...mesela Doğa emerek uyuyor o nedenle gece yatmadan hemen önce vermiyorum tahıllıyı..bikaç saat önce veriyorum ki yatana kadar hafiften acıkıp memeyi alsın..o zaman hem ben rahatlıyorum hem o:))
Kız bebek anneleri kızınızın kulaklarını ne zaman deldirmeyi düşünüyorsunuz

bilmiyorum ki canım ya...hiç kıyamıyorumdA(

kızlar ek gıdalar ıcın erken deılmı
bızım dr verme dıyor 6. ay bıtmeden

Benim kizim 5.5 aylik ve kilosu ancak 7 kilo vardir. Ben de hala ek gida vermedim. Cunku gayet saglikli. Ama 1 hafta sonra yavastan vermeye basliyacam, anne sutu varken bence gerek yok erken baslamaya.

kucuk su sisesinin icine sicak su koy ve gogsunun altinda tut. Sicak dus alip, dusta masaj yap sagar gibi. Daha sonra da ya sag yada bebisine iyice emdir. Durmadan o memeni ver. O sertliklerden hasta olmadan kurtul.

günaydın kimsecikler yok ya su facedekı grup kurulalı burası sakınledı baya

rica ederim canım biz aynı günmü doğurmuştukk gıı 12mayıss aynı gösteriyo tickerlar:)

AYYY evet canım.Kabusum 12 mayıs :gitme: Allah kimseye böyle yaşatmasın.

Günaydın kızlar.Bugünkü kahvaltı menümüz kavun püresi eşliğinde bir dilim kek, peynir, pekmez.Çorbamızda ise semiz otu, taze fasülye, havuç ve zeytinyağı var.Zavallı yavrum sırnaşık şey Dün koşa koşa eve gittim.Keyfi yerindeydi.Bugün onun için biraz daha rahatım

canım normal sade kek yapıyorsun değil mi?ya ama onda da süt var...kızım onu da yiymez sanırım

canım normal sade kek yapıyorsun değil mi?ya ama onda da süt var...kızım onu da yiymez sanırım

Havuçlu yaptım bu sefer.Havucun vitamini geçse yeter.Pişince o da eziliyo zaten kekin içinde.Ben yoğurtla yaptım keki.Ama bence süt de koyabilirsin.Bizim dr yoğurdunu aptamil2yle yap dedi ama benim burun kıvırdığımı görünce sütle de yapsan bişey olmaz aslında dedi.Günaşırı kek pişiricem minik kaplardan bulsam iyi olur.Bence cicibebe vermekten iyidir.Yemediği bi meyve falan olursa onun içine cicibeeb eziyorum öyle yiyo benimki

Kızlar ben eşimin facesini kullandığım için gruptan silmişsiniz beni sanırım ama yazdıklarınız tüm kayıtlı arkadaşlarınızın sayfalarında haber olarak yayınlanmıyo mu?Kadın erkek herkes yazdıklarınızı görüyor.Kaldı ki eşim gruba girip de yazdıklarınızı okuyacak kadar sapık ruhlu birisi değil.benim eşimin girip okuma ihtimali kadar kendi adına facesi olan herhangi birinin eşinin okuma ihtimali de var.

bizim inek sütü allerjimiz var..süt yoğurt yasak..mamayla mayalıyorum yoğurdunu....kek işi de yattı..evde ekmek mi yapsam acaba şu makinalardan alıpCADIARZU

bizim inek sütü allerjimiz var..süt yoğurt yasak..mamayla mayalıyorum yoğurdunu....kek işi de yattı..evde ekmek mi yapsam acaba şu makinalardan alıpCADIARZU

Ozaman olmaz tabi canım.Keçi sütü versen olur sanırım.Keçi peyniri de 140 derecede kaynatılarak yapıldığı için daha iyiymiş ben elimdeki peynir bitsin pastörize keçi peyniri vericem.Yoğurdunu 2 sefer de keçi sütüyle yaptım.Kay süt çıkartmış

kucuk su sisesinin icine sicak su koy ve gogsunun altinda tut. Sicak dus alip, dusta masaj yap sagar gibi. Daha sonra da ya sag yada bebisine iyice emdir. Durmadan o memeni ver. O sertliklerden hasta olmadan kurtul.

canım bende senin dediğinin gibi yapıyorum,daha geçmedi tam olrak hatta dün grip gibi oldum,eşim gripti,bana atlattın diye kızıyordum,biraz açılınca o meme grip geçti,bir günlük gripmi olur dedim hatta,netten baktım meğersem süt birikmesinden oluyormuş ateş ve grip.dünkü kadar büyük bir yumru değilde biraz küçüldü,yayvan şeklinde ayrıca ağrı var biraz,umarım çabuk geçer benimkide,kendinize iyi bakın kızlar,çok kötü oluyormuş.

kızlar eşim Fisher Price Yağmur Ormanı Mama Koltuğu , mama sandalyesini allalımmı nasıl diyor, ben kararsızım,sizce bu mama sandalyesi güzelmi,eşim daha çok mama vermek için değilde yemeği rahat yemek için istiyor,yemekte ya onun dizinde yada benim kolumun arasında sıkışıp kalıyor aksi gibi yemek gelince yatmıyor,illa bakacak beyfendi,bunun önünde oyuncaklar varmış,oynasın dursun diyor.kullanan varmı,ne dersiniz?
FİSHER PRİCE YAĞMUR ORMANI MAMA KOLTUĞU

yerde yemek yıyosanız güzel bence ama masada yıyosanız dıger buyukler daha ıyı biz yenı tasındıgımız ıcın daha duzneımız yok yerde yıyoruz bızım ıcın super olur aslında fıyatı da uygun hem

aaa gercı sandalyeye de mı baglanıyo ozaman güzel biseymıs bend ealıcaktım buyuklerden sımdı kararsız kaldım bak

nası bakıyosam bakar kör derler benım gıbılere uykum var cok da ondan heralde gözlerim ağrıyo resmen bu cocuk gece zırt pırt kalkmaya basladı yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…