2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar
SCHATZİ en azından annene bırakmışsın bu çok büyük şans ben bakıcıya bırakcam malesef bunun içinde 1 yıl ücretsiz izin alıyorum

betüssssssssss diyetisyen sormuştunya bi diyetisyen vardı arkadaşım bayağı zayıfladı kudret karaca en son inönüdeydi ama şimdi bilmiyorum nerde ...

kızlar kızım bugün daha bi hareketli yuvarlanıp duruyo ve biraz da öne doğru gidiyo geldiğimde koyduğum yerde bulamıyorum işimiz daha da zorlaşıyo yani...uyuyo uyanıyo yeni bişeyler öğreniyo ya çok zevkli bişey bu annelik

Son düzenleme:
günaydın hanımlarrr

ayşesinem sağol canım numarayı yazarmısın bana ?

görkm Allah kolaylık versin canım alışırsın inş zamanla

ya benım oglanda 2 gündür gecelerı dogru duzgun uyumuyor dakka bası uyanıyor uykular derınlesecegıne hafıfledı cok yorucu oluyor ya ne zaman düzelecek bu

Annemi aradım.Kuzum uyuyomuş.Kahvaltısını yapmışlar.İşyerinde ana sisteme bağlandığımız için sayfayı ara sıra açıyorum ve msne giremiyorum.Uzun zamandır da yoktum.Kimler benim gibi işe başladı? Bi de kahvaltıda bebişlere ne veriyorsunuz?Ben evde kek pişiriyorum.Keki papatya çayıyla ezip yumurta sarısı, tuzu alınmış peynir, pekmez, tereyağı veriyorum.Öğlen yoğurt, meyve (herzaman istemiyor), 5 6 gibi de sebze çorbası veriyorum.Özel bişey yapan var mı?

ya benım oglanda 2 gündür gecelerı dogru duzgun uyumuyor dakka bası uyanıyor uykular derınlesecegıne hafıfledı cok yorucu oluyor ya ne zaman düzelecek bu

Hazmedemediği bişey yemiş olabilir mi canım.Yeni verdiğin bişey var mı?Çorbasını geç saate bırakmamaya çalışıyorum ben.Geçenlerde benimki de huzursuz uyuyodu, kucağıma alınca dalıyodu bluzumu yakınına koydum kokumu alsın diye tesadüf mü oldu bilmiyorum ama işe yaramıştı, bi dene istersen

günaydın hanımlarrr

ayşesinem sağol canım numarayı yazarmısın bana ?

görkm Allah kolaylık versin canım alışırsın inş zamanla

canım serkan bey happy life ilaçlama 0 544 526 53 66 ht gıdadan aldım numaranızı dersen daha iyi ilgilenebilir

kimse konuşmuyor yine
oğlm gripten burnu tıkandığı için emmek istemiyor, keyifsiz uykusu da dertli ben de 2 de yatım gece işteyim ve üşüyorum çok
yine de bu hafta iyi hissedyorm kendimi
ne biliym erşey daha güzelmş gibi
lise arklarımla buluştuk dün bize geldiler işte o yüzden herhalde

ya bende dün ogluma sebze corbası yaptım ama püre oldu tabi patates havuc pırınc ve ıspanak ve 1 tatı kasıgı zeytınyagı koydum tadı cok guzeldı ama yemedı tadı cok guzeldı halbukı.yogurtta yemıyor ablamda gecen gun aynı corbaya ıspanak yerıne kabak koymustu onuda yememıstı arkasına ulkerun kavanoz mamasını verdı 7 sebzelı ıcınde fasulyemı ararsın kerevız mı ararsın hepsı vardı onu bıtırdı yaa nıyekı

yok canım yaa sebze corbası ve yogurt yapmıstım yemedı bıle dun hıc ek gıda yememıs oldu yanı

arzu çok karıştırmadan başlasan? mesela ben dün ilkkez patates ve havuç kattım suyla az pirinç koydum. tuz yağ koymadım.baya yedi onu. püre kıvamında oldu tel süzgeçten geçirdim. bugün de maydonoz eklemeyi düşünüyorum bakalım.

aynısını ablam yapmıstı canım onuyemıs kabak katınca yemedı bende ıspanak deneyım demıstım ama olmadı yanı cok karısık oldugundan yemese o 7 sebzelı kavanoz mamasını hıc yemezdı dıyorum ıcınde yok yoktu resmen ev yapımını mı sevmıyor ne mesela evde pırınc unuyla muhallebı yaptım kac kere onuda cok yemıyor

hazırcı ozaman senin kuzuu:) ama inş ev yapımına alışır en sağlıklısı..

Merhaba kızlar.Ben geldim.İlk iş günüm.Sabah gözüm yaşlı çıktım.Mina'm annemle birlikte.Emzirip çıktım.Sıcacık uyuyodu.Habersiz.Yavrum benim.Moralim çok bozuk

ayy canım yaaa.Allah kolaylık versin..ben de bayramdan sonra başlayacağım.şimdiden tasası düştü içime..off offf...1 yaşına kadar bari kalabilseydim yaasenağlama

kızlar arzumun yogurt yapma makınasını aldım sonuc supper tas gıbı yogurt yappmıs.ben kendım 3 defa denemıstım bardakta yapmayı olmamıstı.tavsıye ederım dusunen varsa

en özelini sen yapıyomuşun görkemcim maaşallah minaya bende sebze çrbası ve muhallebi yapıyrum bide meyve işte kahvaltıya yoğurda başlamadım daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…