2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel aslında kullanırsa.Ben tekli koltuğu masanın yanına çekip anakucağını üzerine koyuyorum.Oyuncaklarıyla oyalanıyor biz yerken.Anakucağın yoksa yastıklarla da destekleyebilirsin.Yatay durumda bizi görebileceği şekilde yatırınca duruyor benimki.Bi dene istersen ona göre alırsın

Günaydın hemşerim a.s.
a.s.

geçmiş olsun canım

güzel canım ama ayaklı olanlar bence daha kullanışlı evin her köşesine götürebiliyorsun böylece sen iş yaparken de seni rahatlıkla seyredip vakit geçirebilir tabi bu benim fikrim :lepi:

herkese günaydıınnn...

slece, güzelmiş ama bence de ayaklı olanlar daha kullanışlı olabilir, ama eşin sevdiyse al gitsin :))
ben ikeadan ucuz bi mama sandalyesi aldım ama daha hiç kullanmadım.

Günaydın annişlerrrrrrrrrrrrr
nasılsınız ??
biz buqün dr qidicez öğleden sonra kontrolümüz var

ay rüyamda oğlumun dişi çıkmıştı yaa :))
çok qüzeldii

görkem senin eşinin face inden girdiğini hepimiz biliyoduk..kim sildi acepbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

ya bu koltuklar sandalyeyede sıkıca bağlanıyo değilmi...yani çocuk düşmesinde allah korusun..bizim sandalye siparişi verileli 1 hafta olucak yarın gelemedi hala..benim için h.burada bitmiştir artık..

huuu
görkeeemmmm
canıııımmmmm
kızlar selammm
Ömürüm nasılsın canım?Beyazıt nasıl.Bal sürdün mü :lepi: Şimdi aklıma geldi sormak :hooray:
Günaydın annişlerrrrrrrrrrrrr
nasılsınız ??
biz buqün dr qidicez öğleden sonra kontrolümüz var

ay rüyamda oğlumun dişi çıkmıştı yaa :))
çok qüzeldii

Cleopatra, sen haziran annelerine küfür eden, hepinizi aptal yerine koydum, sizinle dalga geçtim diye mesajlar yazan, o anneleri üzen, topiklerini dağıtan zat-ı muhterem değil misin?Bizim topiğimize niçin katıldın?Doğumdan önceki dönemlerde seni hiç burada hatırlamıyorum.Bizim burada sıkı bir dostluğumuz var.Haziran anneleriyle aynı kaderi yaşamak ve onlara bu tür şeyler yapmış bir kişiyle aynı topikte bulunmayı ben şahsım adına istemiyorum.Lütfen benimle ikili diyaloğa da girme.Annesin, anneyiz ok ama haziran annlerine küfür ve hakaret etmeye hakkın yoktu.

Son düzenleme:
görkem senin eşinin face inden girdiğini hepimiz biliyoduk..kim sildi acepbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Bilmiyorum canım.Silinmişim heralde.Sorun değil, olsun.14 aydır burada paylaşımda bulunuyoruz.Ben grup için eşiminkinden kayıt olmadım.Eşimin adına bir face var ve benim özel arkadaşlarım da orada kayıtlı.Ayrı face açma ihtiyacı duymadım yani.Oradan girip görüşüyorum arkadaşlarımla.Arkadaşlar rahatsız oldu demek ki.Ben sadece face listelerindeki herkesin gruba yazdıklarını gördüğünü hatırlatmak istedim

ciddimisineyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

cleopatra geleli epey oluyo canımyaa..orda sorun çıkarmadan gelmişti sanırm sonrada uzun bi süre banlandı galiba

bal sürdüm pekmez sürdüm canımaklinialirimsmile heheheh
Eyfaaaaa kaydirigubbakcemile3 Kız anneleri olarak sevinsek miiiii üzülsek miiiii sırnaşık şey
cleopatra geleli epey oluyo canımyaa..orda sorun çıkarmadan gelmişti sanırm sonrada uzun bi süre banlandı galiba

Öyleymiş ama ben denk gelmedim demek ki.CADIARZU

ben kimseye küfür etmedim
eğer haksız olan ben olsaydım benim banım açılmazdı
onların banı açılırdı
madem ben suçluyum da niye benim banım açıldı onlar hala banlı?
bunu bi düşün istersen arkadaşım
eğer istemiyorsanız qidebilirim aranızdan
kimseyi huzursuz etmek istemem
ben buraya bişeyler paylaşmaya qeldim
kmseyle tartışmaya değil!

selam yahu anam ağladı istifa etsem olmazmı 5-6 saat kadar annelikten:) poooooooooofffffffffffffffffffffff

selam yahu anam ağladı istifa etsem olmazmı 5-6 saat kadar annelikten:) poooooooooofffffffffffffffffffffff

herşeyden istifa ediliyo annelikten kabul edilmiyo istifan malesef çok bunaldınsa akşam kocan gelince bi kavga et güzel ver eline paşayı git uyu biraz iyi geliyo ben bazen yapıyorum aklinialirimsmileaklinialirimsmile

Ah ahhh şuan evde olup kuzumu koklamak için neler vermezdim.Kıymetini bil, şükret canım.

Bence bu doğru bi bakış açısı değil.Ben bizzat okudum sizinle dalga geçtim aptallar falan yazdığınızı.Bizim topiğimize de alıntı yapılmıştı ve herkes gördü.Şu sıralar topiğimizde tüm arkadaşlarımız yok.Ve o dönem hepimiz çok rahatsız olmuştuk.Ben aramızda görünce şaşırdım.Kimseyi kovalamak, sen buradan çık falan demek bana düşmez.Söylediğim bu değil ama ben şahsım adına rahatsızım.Konuyu uzatmak da istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…