kızlar eşim Fisher Price Yağmur Ormanı Mama Koltuğu , mama sandalyesini allalımmı nasıl diyor, ben kararsızım,sizce bu mama sandalyesi güzelmi,eşim daha çok mama vermek için değilde yemeği rahat yemek için istiyor,yemekte ya onun dizinde yada benim kolumun arasında sıkışıp kalıyor aksi gibi yemek gelince yatmıyor,illa bakacak beyfendi,bunun önünde oyuncaklar varmış,oynasın dursun diyor.kullanan varmı,ne dersiniz?
FİSHER PRİCE YAĞMUR ORMANI MAMA KOLTUĞU
a.s.Günaydın hemşerim a.s.
geçmiş olsun canımcanım bende senin dediğinin gibi yapıyorum,daha geçmedi tam olrak hatta dün grip gibi oldum,eşim gripti,bana atlattın diye kızıyordum,biraz açılınca o meme grip geçti,bir günlük gripmi olur dedim hatta,netten baktım meğersem süt birikmesinden oluyormuş ateş ve grip.dünkü kadar büyük bir yumru değilde biraz küçüldü,yayvan şeklinde ayrıca ağrı var biraz,umarım çabuk geçer benimkide,kendinize iyi bakın kızlar,çok kötü oluyormuş.
kızlar eşim Fisher Price Yağmur Ormanı Mama Koltuğu , mama sandalyesini allalımmı nasıl diyor, ben kararsızım,sizce bu mama sandalyesi güzelmi,eşim daha çok mama vermek için değilde yemeği rahat yemek için istiyor,yemekte ya onun dizinde yada benim kolumun arasında sıkışıp kalıyor aksi gibi yemek gelince yatmıyor,illa bakacak beyfendi,bunun önünde oyuncaklar varmış,oynasın dursun diyor.kullanan varmı,ne dersiniz?
Kızlar ben eşimin facesini kullandığım için gruptan silmişsiniz beni sanırım ama yazdıklarınız tüm kayıtlı arkadaşlarınızın sayfalarında haber olarak yayınlanmıyo mu?Kadın erkek herkes yazdıklarınızı görüyor.Kaldı ki eşim gruba girip de yazdıklarınızı okuyacak kadar sapık ruhlu birisi değil.benim eşimin girip okuma ihtimali kadar kendi adına facesi olan herhangi birinin eşinin okuma ihtimali de var.
Ömürüm nasılsın canım?Beyazıt nasıl.Bal sürdün mü :lepi: Şimdi aklıma geldi sormak :hooray:huuu
görkeeemmmm
canıııımmmmm
kızlar selammm
Günaydın annişlerrrrrrrrrrrrr
nasılsınız ??
biz buqün dr qidicez öğleden sonra kontrolümüz var
ay rüyamda oğlumun dişi çıkmıştı yaa :))
çok qüzeldii
görkem senin eşinin face inden girdiğini hepimiz biliyoduk..kim sildi acepbilmiyorumkismilebilmiyorumkismile
Bilmiyorum canım.Silinmişim heralde.Sorun değil, olsun.14 aydır burada paylaşımda bulunuyoruz.Ben grup için eşiminkinden kayıt olmadım.Eşimin adına bir face var ve benim özel arkadaşlarım da orada kayıtlı.Ayrı face açma ihtiyacı duymadım yani.Oradan girip görüşüyorum arkadaşlarımla.Arkadaşlar rahatsız oldu demek ki.Ben sadece face listelerindeki herkesin gruba yazdıklarını gördüğünü hatırlatmak istedim
Ömürüm nasılsın canım?Beyazıt nasıl.Bal sürdün mü :lepi: Şimdi aklıma geldi sormak :hooray:
Cleopatra, sen haziran annelerine küfür eden, hepinizi aptal yerine koydum, sizinle dalga geçtim diye mesajlar yazan, o anneleri üzen, topiklerini dağıtan zat-ı muhterem değil misin?Bizim topiğimize niçin katıldın?Doğumdan önceki dönemlerde seni hiç burada hatırlamıyorum.Bizim burada sıkı bir dostluğumuz var.Haziran anneleriyle aynı kaderi yaşamak ve onlara bu tür şeyler yapmış bir kişiyle aynı topikte bulunmayı ben şahsım adına istemiyorum.Lütfen benimle ikili diyaloğa da girme.Annesin, anneyiz ok ama haziran annlerine küfür ve hakaret etmeye hakkın yoktu.
Eyfaaaaa kaydirigubbakcemile3 Kız anneleri olarak sevinsek miiiii üzülsek miiiii sırnaşık şeybal sürdüm pekmez sürdüm canımaklinialirimsmile heheheh
cleopatra geleli epey oluyo canımyaa..orda sorun çıkarmadan gelmişti sanırm sonrada uzun bi süre banlandı galiba
selam yahu anam ağladı istifa etsem olmazmı 5-6 saat kadar annelikten:) poooooooooofffffffffffffffffffffff
Ah ahhh şuan evde olup kuzumu koklamak için neler vermezdim.Kıymetini bil, şükret canım.selam yahu anam ağladı istifa etsem olmazmı 5-6 saat kadar annelikten:) poooooooooofffffffffffffffffffffff
ben kimseye küfür etmedim
eğer haksız olan ben olsaydım benim banım açılmazdı
onların banı açılırdı
madem ben suçluyum da niye benim banım açıldı onlar hala banlı?
bunu bi düşün istersen arkadaşım
eğer istemiyorsanız qidebilirim aranızdan
kimseyi huzursuz etmek istemem
ben buraya bişeyler paylaşmaya qeldim
kmseyle tartışmaya değil!