2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım yaaa.Allah kolaylık versin..ben de bayramdan sonra başlayacağım.şimdiden tasası düştü içime..off offf...1 yaşına kadar bari kalabilseydim yaasenağlama

uzulmeyın ya bakıcak kısıye guvendıkten sonra ıcınız rahat etsin.hem sızın ıcın de ıyı olur acılmıs olursunuz daha sabırlı olursunuz sıkılmazsınız ıı tarafları da var calısmanın.bende ıs ımkanı bulursam calısıcam

slm kızlar nasılsınız
ecrinin huysuzlugu üzerinde yine..gülüyormu aglıyormu belli degil
arada birde çıglık atıyor kulaklarımın pası siliniyor :KK1:

kızlar arzumun yogurt yapma makınasını aldım sonuc supper tas gıbı yogurt yappmıs.ben kendım 3 defa denemıstım bardakta yapmayı olmamıstı.tavsıye ederım dusunen varsa

evet canım çalışmak iyi gelecek bence de...
ya bu makinada mamadanda yoğurt yapılır mı ki...benim yoğurtlar baya sulu oluyor:)

slm kızlar nasılsınız
ecrinin huysuzlugu üzerinde yine..gülüyormu aglıyormu belli degil
arada birde çıglık atıyor kulaklarımın pası siliniyor :KK1:

mrb hgeldın herkese hayırlı bı gun dılıyorum
beım kızımda eline bişe geçtiğinde çığlık çığlığa bağırıyor sınırmı oluyo sesinimi kefedıyo anlayaamdımm henuz:))sabah kadar doup duruyo nıye boyle yapıyo ya rahat rahat uyuysaya donuy dnuyo ıh ıh dıye ses çıkarıyo sonra bende elimde pat yana pat bu yana çevırıyorum hehe ozman druyo sırtına ıkı pış pış sabah edıyoruz Allaha şukurkı doğdugundan berıdır gece uykusu ıyı akşam 9da yatmalara tam anlamıyla gerı do nsek bıde daha guzel olucak aayrıca bugun tammm 5 aylığız ne çabuk geçti bu 5 ay :)

evet canım çalışmak iyi gelecek bence de...
ya bu makinada mamadanda yoğurt yapılır mı ki...benim yoğurtlar baya sulu oluyor:)

evet mamadan da yapılıyo.ben bı kavanoza mamadan bırıne de pastorıze sutten yaptım ıkısı de oldu da sutten olan daha guzel oldu mamayı ıyce karıstıramamısım ondan.meyvelı fılan da oluyomus.6 kavanozu var ıstedıgın kadarını yapabılıyosun

ben de makinada yapıyorum yoğurdu, iyi oluyor ama benim sıpa yoğurt sevmiyor :KK43: içine meyve püresi falan katarsam anca yiyor... benimki çok tatlıcı, çorba püre falan da sevmiyor pek... bir de bir gün sevdiğini ertesi gün yemeyebiliyor

Son düzenleme:
evet mamadan da yapılıyo.ben bı kavanoza mamadan bırıne de pastorıze sutten yaptım ıkısı de oldu da sutten olan daha guzel oldu mamayı ıyce karıstıramamısım ondan.meyvelı fılan da oluyomus.6 kavanozu var ıstedıgın kadarını yapabılıyosun
iyiymi o zaman yaa...ben bi yapıyorum sanki devamö sütüne yoğurt koymuşum gibi oluyor:)))ama yazık kızım yiyor yine de...kaça aldın canım?ve hangi marka?
ben de makinada yapıyorum yoğurdu, iyi oluyor ama benim sıpa yoğurt sevmiyor :KK43: içine meyve püresi falan katarsam anca yiyor... benimki çok tatlıcı, çorba püre falan da sevmiyor pek... bir de bir gün sevdiğini ertesi gün yemeyebiliyor

bak sen şu Sarp ın yaptığına..ağzının tadını şimdiden biliyor kuzucuk:)

Mehtap, benimki severin diye bir marka, memnunum, 7 tane minik kavanoz var içinde... arzumunki hepsiburadada indirimdeydi, o da iyiymiş..

herkeze merhaba telaşlı bir gün yine babam bendeydi yeni gitti.büyük okulda küçük ayağımda uyusada işlerimi yapsam bende hal kalmadı valla yaşlanmış hissediyorum kendimi.yoğurt makinesini bende inceleyim bi bu arada sebze yemeyen bebişlerin çorbalarına yoğurt karıştırın ben öle yediriyorum

ben arzum bebbe aldım 50ye aldım ama magazadan aldım ben. ınternette daha ucuz galıba. 6 tane cam kavanozu var bı de ayarladıgın zaman bıtınce sınyal verıyo

herkeze merhaba telaşlı bir gün yine babam bendeydi yeni gitti.büyük okulda küçük ayağımda uyusada işlerimi yapsam bende hal kalmadı valla yaşlanmış hissediyorum kendimi.yoğurt makinesini bende inceleyim bi bu arada sebze yemeyen bebişlerin çorbalarına yoğurt karıştırın ben öle yediriyorum

ne guzel ıkı cocugu da aradan cıkarmıssın kucugun de en zor zamanları gecmıs. ben ıkıncı cocugu dusunmeye korkuyorum cok usenıyorum dusunurken bıle:) sen ucuncuyu dusunuyomusun?

ayy canım yaaa.Allah kolaylık versin..ben de bayramdan sonra başlayacağım.şimdiden tasası düştü içime..off offf...1 yaşına kadar bari kalabilseydim yaasenağlama
Burnumun direği sızlıyo.Telefonu uzattı annem, pür dikkat beni dinliyomuş.Annelik ne zormuş.Kalp sızısı herşeyleri.Bebişime bakıp bakıp Allahım sen bağışla diye dua ediyorum.Sevgimden korkuyorum artık.Offf kafayı yedim iyice :bbo:

en özelini sen yapıyomuşun görkemcim maaşallah minaya bende sebze çrbası ve muhallebi yapıyrum bide meyve işte kahvaltıya yoğurda başlamadım daha

Nevincim yoğurda başla bence.Günlük pastörize sütü kaynatıp 3 4 dk falan soğumaya bırakıyorum.Sonra mayalık yoğurda az az katarak beze sarıp bekletiyorum.Makine alayım diyorum ama annem gerek yok diyo.Günaşırı yapıyorum yoğurdunu.Annem makine sürekli elektrikte kaldığı için çok yakar, sadece ısıtıyo o diyo ama kıvamlı bir yoğurt yapıyomuş.Benimki cıvık oluyo tabi.Bilmiyorum alsam mı

Kızlar takip çizelgelerini nasıl yapıyoduk?Lilypiede çizelgemi yaptım ama hangi linki kopyalayacaktık?

canım hatırlamayadım nasıl old. bana burda birisi yardım etmişti onun için ama kimdi acabaa

Sağol Esracım.
Kelebek'e baktım.Hamileymiş kızlar.Mesaj yazıp hatırlatmak istemedim.Ama 13 haftalık hamileymiş çizelgesine göre.2011 Nisan annesi olacakmış kısmetse.Allah tamamına erdirsin:nazar:

kelebeğin hamile olmasına çok sevindim ya inş sağ salim kucağına alır

Öğle tatilinde kaşık mamalarına baktım.Alsam mı diye.Veriyor musunuz siz?Hepsi evde olan şeyler.Doğalını yapayım diye düşündüm ama tahıllıdan falan arada değişiklik olsun, çocuk hep aynı şeyi yemesin diye versem mi ki

X