- 17 Ekim 2010
- 392
- 0
ayy canım yaaa.Allah kolaylık versin..ben de bayramdan sonra başlayacağım.şimdiden tasası düştü içime..off offf...1 yaşına kadar bari kalabilseydim yaasenağlama
kızlar arzumun yogurt yapma makınasını aldım sonuc supper tas gıbı yogurt yappmıs.ben kendım 3 defa denemıstım bardakta yapmayı olmamıstı.tavsıye ederım dusunen varsa
slm kızlar nasılsınız
ecrinin huysuzlugu üzerinde yine..gülüyormu aglıyormu belli degil
arada birde çıglık atıyor kulaklarımın pası siliniyor
evet canım çalışmak iyi gelecek bence de...
ya bu makinada mamadanda yoğurt yapılır mı ki...benim yoğurtlar baya sulu oluyor:)
iyiymi o zaman yaa...ben bi yapıyorum sanki devamö sütüne yoğurt koymuşum gibi oluyor:)))ama yazık kızım yiyor yine de...kaça aldın canım?ve hangi marka?evet mamadan da yapılıyo.ben bı kavanoza mamadan bırıne de pastorıze sutten yaptım ıkısı de oldu da sutten olan daha guzel oldu mamayı ıyce karıstıramamısım ondan.meyvelı fılan da oluyomus.6 kavanozu var ıstedıgın kadarını yapabılıyosun
ben de makinada yapıyorum yoğurdu, iyi oluyor ama benim sıpa yoğurt sevmiyoriçine meyve püresi falan katarsam anca yiyor... benimki çok tatlıcı, çorba püre falan da sevmiyor pek... bir de bir gün sevdiğini ertesi gün yemeyebiliyor
Mehtap, benimki severin diye bir marka, memnunum, 7 tane minik kavanoz var içinde... arzumunki hepsiburadada indirimdeydi, o da iyiymiş..
herkeze merhaba telaşlı bir gün yine babam bendeydi yeni gitti.büyük okulda küçük ayağımda uyusada işlerimi yapsam bende hal kalmadı valla yaşlanmış hissediyorum kendimi.yoğurt makinesini bende inceleyim bi bu arada sebze yemeyen bebişlerin çorbalarına yoğurt karıştırın ben öle yediriyorum
Burnumun direği sızlıyo.Telefonu uzattı annem, pür dikkat beni dinliyomuş.Annelik ne zormuş.Kalp sızısı herşeyleri.Bebişime bakıp bakıp Allahım sen bağışla diye dua ediyorum.Sevgimden korkuyorum artık.Offf kafayı yedim iyice :bbo:ayy canım yaaa.Allah kolaylık versin..ben de bayramdan sonra başlayacağım.şimdiden tasası düştü içime..off offf...1 yaşına kadar bari kalabilseydim yaasenağlama
en özelini sen yapıyomuşun görkemcim maaşallah minaya bende sebze çrbası ve muhallebi yapıyrum bide meyve işte kahvaltıya yoğurda başlamadım daha
canım hatırlamayadım nasıl old. bana burda birisi yardım etmişti onun için ama kimdi acabaaKızlar takip çizelgelerini nasıl yapıyoduk?Lilypiede çizelgemi yaptım ama hangi linki kopyalayacaktık?
canım hatırlamayadım nasıl old. bana burda birisi yardım etmişti onun için ama kimdi acabaa
http://lb1f.lilypie.com/Hxg2p3.png görkem bunun gibi png ile biteni kopyalıyosun