2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

bişey yoktur inşallah merak etme ya Allah korusun bişey olsa kanama falan olur dikkat et sıkma canını moralin bozulursa bebekte etkilenir...

doğru diyosun a.s. kanama fln olmadı bişi yoktur inş ya olursa çok vicdan azabı çekerim Allah korusun..

farketmeden ne kadar da alışmışım bebeğime meğer..

Allah ım hepimizin bebeklerini ve bizleri korusun

sağolun canım ya içimi rahatlattınız iyi şeyler duymak ne güzela.s.

Günaydın kızlar. Şimdi ayvayı okudum da benim canım hiç ayva çekmiyo:) Ama bu akşam alıyım da zorla da olsa yeyim bari:))

ben de tam tersi ayva manyağı oldum hatat burdada ark.lardan bazıları bilir hemen hemen hergün ayva yiyorum ekşi seviyorum:)

bilmiyodum ama bu etkilerini:ecrin_bebek:

nidahcım ben hep koşuyorum unutuyorum hamileliğimi üstelik bi kaza geçirdim sarsıldım baya bii ama sen içini rahat tut birşey olsa allah korusun kanaman olurr. sen gerildiğin zamanlarda da kasıklarına ağrı girebilir canım. kötü bişey yoktur inşallah

cevabın için sağol canım...haklısın yemekten çorbadan ayıklarım da ne bilim karnıyarık, salata filan onlardan zor olur..dikkat edeyim o zaman ben...

bu arada benim sanki hani ishal olucakmış gibi karnınızın içi burar ya, karnım aynı öyle...artık herşeyden korkuyorum, bu ne olaki acaba?

nuremcim günaydın. ben hiç aşermiyorum kızalr hiçbirşeyii kaydirigubbakcemile2

aminnn:CüvCüv:

nuremcim günaydın. ben hiç aşermiyorum kızalr hiçbirşeyii kaydirigubbakcemile2

ben de aşeymiyorum ama aşermek için erken değilmi zaten ya yoksa ben de mi bi tuhaflık var ?anlamadım gitti zaten çok şükür hiçbi şikayetim yok...

sen de mia.s

sağol canım ya artık pimpirikli olduk ne olsa korkuyorum inş sağlıkla bitiriz şu dönemleri:Saruboceq:

aynen bazen diyorum hamile değilmiyim acaba diee aman maşallah diyelimde canım

sen de mia.s

sağol canım ya artık pimpirikli olduk ne olsa korkuyorum inş sağlıkla bitiriz şu dönemleri:Saruboceq:
inşallah canım sağlıkla bitiririz. benim dr. um bana söylediğihamilesin die hasta değilsin kendini dinlemiycaksin bir risk te olmadığı için eski yaşantına devam pipiriklenmek yok dedi

Kızlar bizim için yemek içmekten, uyumaktan da önemlisi moral.Moralinizi yüksek tutun.Çocuğun mizacını bile etkiliyomuş.Stresten uzak duralım.Mutlu hamişler olalım opuyorumnanaktan

Kızlar bizim için yemek içmekten, uyumaktan da önemlisi moral.Moralinizi yüksek tutun.Çocuğun mizacını bile etkiliyomuş.Stresten uzak duralım.Mutlu hamişler olalım opuyorumnanaktan

evet yaa doğru diyosun biraz bebek kıyafetlerine bakayım da keyifleneyimsositosositokaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…