bişey yoktur inşallah merak etme ya Allah korusun bişey olsa kanama falan olur dikkat et sıkma canını moralin bozulursa bebekte etkilenir...
Nidahcım günaydın.Görmemişim ben.sayfa sonuna gelmiş iletin.Geçmiş olsun.Benim de bel ağrım çok oluyo.Bazen kramp gibi saplanıyo :bbo: Ani hareket ettiğin içindir canım.Merak etme.Benim de yataktan hızlı kalktığımda falan oluyodu kasıklarımda ağrı
Günaydın kızlar. Şimdi ayvayı okudum da benim canım hiç ayva çekmiyo:) Ama bu akşam alıyım da zorla da olsa yeyim bari:))
Bebiş çıkmaya karnın alt tarafından başlarmış.O şişlik ondandır.Doğum çizgisi de göbek deliğinden genital bölgeye kadar dümdüz kahverengi bi çizgi oluyomuş.Maydanozdan eminim ben.İlk aylarda düşük riski, ileriki aylarda da erken doğuma sebep oluyomuş.Bana 2 dr da bulantını maden suyuyla bastır dedi.O faydalıdır bence.Yemeğin içinden falan maydanozu ayıklayarak yesen bişey olmaz herhalde
doğru diyosun a.s. kanama fln olmadı bişi yoktur inş ya olursa çok vicdan azabı çekerim Allah korusun..
farketmeden ne kadar da alışmışım bebeğime meğer..
Allah ım hepimizin bebeklerini ve bizleri korusun
nuremcim günaydın. ben hiç aşermiyorum kızalr hiçbirşeyii kaydirigubbakcemile2
nidahcım ben hep koşuyorum unutuyorum hamileliğimi üstelik bi kaza geçirdim sarsıldım baya bii ama sen içini rahat tut birşey olsa allah korusun kanaman olurr. sen gerildiğin zamanlarda da kasıklarına ağrı girebilir canım. kötü bişey yoktur inşallah
inşallah canım sağlıkla bitiririz. benim dr. um bana söylediğihamilesin die hasta değilsin kendini dinlemiycaksin bir risk te olmadığı için eski yaşantına devam pipiriklenmek yok dedisen de mia.s
sağol canım ya artık pimpirikli olduk ne olsa korkuyorum inş sağlıkla bitiriz şu dönemleri:Saruboceq:
Kızlar bizim için yemek içmekten, uyumaktan da önemlisi moral.Moralinizi yüksek tutun.Çocuğun mizacını bile etkiliyomuş.Stresten uzak duralım.Mutlu hamişler olalım opuyorumnanaktan
Selam kanatsız melekler...
Selam kanatsız melekler...
slm canım hoşgeldinnSelam kanatsız melekler...