sağol canımm..oluyo tatlım dün benim de ancım oldu dinlenmek en iyisi geçmiş olsun sana da aa dikkat et kendine şu üç ay çok önemli
evet büyücez artıkkaydirigubbakcemile3kızlar temmuz anneleri topici ne zaman açılır acaba
her yeni topic bizim doğuma yaklaşmamızı gösterir..ben de hemen yeni anne adayları geldin istiyorumkaydirigubbakcemile2
nidahcım daha neler var neler ama önemli olan yapabilmek birde giyebileceklermi acaba o var çünkü ner kış ne yaz olacak ee havalar ısısnana kadar da baya büyücekler kısmetsee
yazın çok küçük olur belki giydiremeyiz ama kkışs 6 aylık olurlar hem daha da yakışır ona göre büyük öreriz bizde yri geliyo çünkü ben yeleği seviyorum yelek örerim heraldenidahcım daha neler var neler ama önemli olan yapabilmek birde giyebileceklermi acaba o var çünkü ner kış ne yaz olacak ee havalar ısısnana kadar da baya büyücekler kısmetsee
yazın çok küçük olur belki giydiremeyiz ama kkışs 6 aylık olurlar hem daha da yakışır ona göre büyük öreriz bizde yri geliyo çünkü ben yeleği seviyorum yelek örerim heralde
maşallah canımmm benimde 8+3 deyken 1,58 di nasıldı bebişinkızlar bebişimin boyu 1,53 cm
saol canım teşekkürler ama çok güzeldi kalp atışlarını dinledim daha önce sadece görmüştümmaşallah canımmm benimde 8+3 deyken 1,58 di nasıldı bebişin
maşallah cnm daha çok büyüsün inşallh:Saruboceq:
kızlar bebişimin boyu 1,53 cm
saol canım sen nasılsınmerhaba kızlar.nasılsınız hepiniz cümleten...
maşallah şekerim. geçen hafta gittiğimde benimkide o boylardaydı. bidaha 19ekimde tahlillere gittiğimde görcem. özledim galiba :kedi:
saol canım sen nasılsın
çok iyiyiz sen nasılsın