2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

oluyo tatlım dün benim de ancım oldu dinlenmek en iyisi geçmiş olsun sana da aa dikkat et kendine şu üç ay çok önemli
sağol canımm..

kızlar temmuz anneleri topici ne zaman açılır acaba
her yeni topic bizim doğuma yaklaşmamızı gösterir..ben de hemen yeni anne adayları geldin istiyorumkaydirigubbakcemile2
evet büyücez artıkkaydirigubbakcemile3

nidahcım daha neler var neler ama önemli olan yapabilmek birde giyebileceklermi acaba o var çünkü ner kış ne yaz olacak ee havalar ısısnana kadar da baya büyücekler kısmetsee

yaaaaaa ama ben bunlardan istiyorumm kışın giyer bebişimzzzkaydirigubbakcemile2

nidahcım daha neler var neler ama önemli olan yapabilmek birde giyebileceklermi acaba o var çünkü ner kış ne yaz olacak ee havalar ısısnana kadar da baya büyücekler kısmetsee
yazın çok küçük olur belki giydiremeyiz ama kkışs 6 aylık olurlar hem daha da yakışır ona göre büyük öreriz bizde yri geliyo çünkü ben yeleği seviyorum yelek örerim heralde

yazın çok küçük olur belki giydiremeyiz ama kkışs 6 aylık olurlar hem daha da yakışır ona göre büyük öreriz bizde yri geliyo çünkü ben yeleği seviyorum yelek örerim heralde

ne güzel ya kızlar maş. ben anlamam hiç örgüden. keşke bebişime örebilseydimmirmirmirmir

1 kilo almışım yamafoldumben zaten şişko bir hatunum en baştan bu kiloyu alırsam akannehir

valla gribim ama o sesi duyunca herşey geçti sanki çok mutluyummmmmmmmmmmmmmmmm

mutluyum bizde bu ayın sonunda gidicez ense kalınlığını ölçmek için :)

çok iyiyiz sen nasılsın

Maşaallah.Allah hiç bozmasın iyiym canım saol mide bulantıları olmasa daha iyi olacağım.
birde evi süpürebiliyormusunz makinayla onu soracaktım..
ben yapmıyorum.eşim süpürüyor.yapan arkadaşlar varmı acaba??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…