2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar hiç keyfim yok bugün.

dün bi arabaya yetişiyim diye hızlı yürüdüm hatta koştum sonra bi ağrı saplandı karnıma.. çok canım acıdı çok korktum şu anda iyiyim ama yarın doktorumla görüşcem inş bişi yoktur:gitme:

çok salağım ya:mymeka::a015:

mafoldumbenkızlar günaydınnnn.. grip oldum bennn ne kullanabilirim acaba burnum tıkalı acayipp

günaydın canım, çok geçmiş olsun, bende ilk zaman olmuştum, 1 hafta ilaç kullanmadan geçirmeye çalıştım ama ne mümkün dahada ilerlerdi, sonra parol diye bi ilaç var sadece parasetemol içeriyo onu kullandımda geçti, antibiyotik olarakta alfasilin almıştım, ama kullanmadım. İkisinide kullanabilirsin. Tabi yinede doktoruna sor. Benimki nerdeyse 15 gün sürdü, allah yardımcın olsun.

valla bende gribim hatta yeni konu bile açtımtım bakalım ne cevaplar gelecek

günaydın canlarım...
kusura bakmayın birkaç gündür çok sık giremedim doğal olarakta hep geride kaldım sayfaları okuyamadım. şimdi yeni topiki görünce azimle tüm sayfaları okudum. şimdi bitti. günceli yakaladım :).
bu aralar çok fazla alıngan olmuşum herşeye üzülür oldum.
ama güzel haberler de var. Cuma günü doktora gittim( nihayet buldum doktor.) çok şeker bir kadındı.
bebişimi gördüm kızlar kalp atışını duydum. monitörü öpesim geldi. çok mutlu oldum. şu an sağlıklıymış yavrum. yalnız kese altta olduğu için alttan muayene oldum. doğum 10 mayısla 25 mayıs arası olabilir dedi doktorum. normalde (sat 01.08.) sata göre 9 haftalık olmam gerekiyordu ama sekiz haftalık çıktı bebişim. bu arada kayınvalidem çok sevindi onun doğum günüyle aynı olsun istiyor (16 mayıs) ama ben istemiyorum. neden derseniz. aynı günde 2 doğum günü olacak :KK43: ben yavrum için hep özel şeyler yapmak istiyorum.
inşallah aynı güne denk gelmez.
sizleri de iyi gördüm.
kayracım sanada çok geçmiş olsun.

valla bende gribim hatta yeni konu bile açtımtım bakalım ne cevaplar gelecek

işimiz zor ya, hamileliğimiz tam kış dönemine geliyoya, ben mümkün mertebe kimseyle öpüşmemeye tokalaşmamaya çalışıyorum, öylede devam etcem. İş yerinde tokalaşmak zorunda kalıncada hemen gidip ellerimi yıkıyorum, çook dikkat etmemiz lazım, allah esirgesin hepimizi.

teşekkür ederim kızlar olmazsa dr. umu arıycam buğün meyveyle fln geçirmeye çalışıyorum amaa bende

Biz 9 haftalık olduk :lepi: Sabah zorladı beni kuşum ama iyiyiz şimdi.Kızlar doğum çizginiz çıktı mı?Benim dün duştan sonra göbek deliğimden dümdüz kahve rengi bi çizgi.Eyvah dedim çatladım mı.Sonra kayboldu.Çok hafifi belli şimdi.Ablam doğum çizgisidir dedi.

herkese günaydın kızlar doğum çizgisi ne ilk defa duyuyorum ben.

cnm doğum çizgisi en erken 4 aydan itibaren çıkıyormuş

deniz suyu spreyi kullanabilirsin burnun için

Dimples, duştan sonra zeytin yağı sürdüm resmen göbek deliğimden aşağı dümdüz bi çizgi vardı.Ablamı aradım hemen.doğum çizgisidir dedi.Ama bikaç saat sonra baktığımda yoktu.Belki sıcaktan falan belirginleşmiştir. :bbo:

günaydınn...
kızlar dün doktoruma sormayı unuttum, girmeden ince şunu sorucam bunu sorucam diyorum sonra unutuyorum, şimdi sırf bunun içinde cepten aramak istemiyorum...
en yakın zamanda doktora giden bir arkadaş şu maydonoz ve sodayı sorabilir mi??bizim işyerinde maydonoz bir çok yemekte salatada var..endişeleniyorum...

bu arada doğum çizgisini ben de bilmiyorum ama benim göbeğimin alt kısmı ve genital bölgenin göbekle birleştiği kısım bariz kabardı :) ve içi semsert...annem rahmin büyümeye başlamılş dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum....kaydirigubbakcemile3

Colerko ben de gribim ama dra söylemedim bile.ılaç vermesini istemiyorum çünkü.Grip ilaç kullansan da aynı sürede geçiyo.Sabah 1 kaşık bal yiyorum.
Ayva yemeye başlayalım hepimiz :) bi hadis okumuştum kavun yiyen annenin çocuğu iyi ahlaklı olur diye.

Colerko ben de gribim ama dra söylemedim bile.ılaç vermesini istemiyorum çünkü.Grip ilaç kullansan da aynı sürede geçiyo.Sabah 1 kaşık bal yiyorum.
Ayva yemeye başlayalım hepimiz :) bi hadis okumuştum kavun yiyen annenin çocuğu iyi ahlaklı olur diye.
canım bende bol bol meyve yiyorum ama bi değişiklik yok balı deniycem bende sütün içine dmişti bi ark. az önce bakalım

günaydınn...
kızlar dün doktoruma sormayı unuttum, girmeden ince şunu sorucam bunu sorucam diyorum sonra unutuyorum, şimdi sırf bunun içinde cepten aramak istemiyorum...
en yakın zamanda doktora giden bir arkadaş şu maydonoz ve sodayı sorabilir mi??bizim işyerinde maydonoz bir çok yemekte salatada var..endişeleniyorum...

bu arada doğum çizgisini ben de bilmiyorum ama benim göbeğimin alt kısmı ve genital bölgenin göbekle birleştiği kısım bariz kabardı :) ve içi semsert...annem rahmin büyümeye başlamılş dedi ama ne kadar doğru bilmiyorum....kaydirigubbakcemile3

Bebiş çıkmaya karnın alt tarafından başlarmış.O şişlik ondandır.Doğum çizgisi de göbek deliğinden genital bölgeye kadar dümdüz kahverengi bi çizgi oluyomuş.Maydanozdan eminim ben.İlk aylarda düşük riski, ileriki aylarda da erken doğuma sebep oluyomuş.Bana 2 dr da bulantını maden suyuyla bastır dedi.O faydalıdır bence.Yemeğin içinden falan maydanozu ayıklayarak yesen bişey olmaz herhalde

canım bende bol bol meyve yiyorum ama bi değişiklik yok balı deniycem bende sütün içine dmişti bi ark. az önce bakalım

Çocuklara ballı süt vermeyin, sütün vitaminini öldürü diye bişey duymuştum.Ben bi kaşık yiyorum.Boğazımı da yumuşatıyo.Öksürük de var bende çünkü

dün bi arabaya yetişiyim diye hızlı yürüdüm hatta koştum sonra bi ağrı saplandı karnıma.. çok canım acıdı çok korktum şu anda iyiyim ama yarın doktorumla görüşcem inş bişi yoktur:gitme:

bişey yoktur inşallah merak etme ya Allah korusun bişey olsa kanama falan olur dikkat et sıkma canını moralin bozulursa bebekte etkilenir...

Nidahcım günaydın.Görmemişim ben.sayfa sonuna gelmiş iletin.Geçmiş olsun.Benim de bel ağrım çok oluyo.Bazen kramp gibi saplanıyo :bbo: Ani hareket ettiğin içindir canım.Merak etme.Benim de yataktan hızlı kalktığımda falan oluyodu kasıklarımda ağrı

Günaydın kızlar. Şimdi ayvayı okudum da benim canım hiç ayva çekmiyo:) Ama bu akşam alıyım da zorla da olsa yeyim bari:))

X