2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Nidah benim annem güzel örgü örer.Bu modelleri ananelere verelim.Hazırlasınlar bebişlere.Yeğenime resimdeki tulumu örmüştü.Süper duruyo.Önünde hortumu tam poposundaa kuyruğu sarkıyo
filx.jpg

Bugün hatime başlıyorum nidah.

ne güzel canım ben de başladım güya ama pek ilerlemiyo. yusuf suresini okuyim diyorum ben de bolca. Allah kabul etsin şimdiden.

Nidah benim annem güzel örgü örer.Bu modelleri ananelere verelim.Hazırlasınlar bebişlere.Yeğenime resimdeki tulumu örmüştü.Süper duruyo.Önünde hortumu tam poposundaa kuyruğu sarkıyo
filx.jpg

ay ne güzel canım ya bizde ören mören yokkaydirigubbakcemile3

mafoldumbenkızlar günaydınnnn.. grip oldum bennn ne kullanabilirim acaba burnum tıkalı acayipp
tatlımgeçmiş olsun benim arkadaşımda hamile doktor parol yazmıştı ona zorda kalmazsan içme derim c vitamini almaya bak

günaydın kızlar hiç keyfim yok bugün.

dün bi arabaya yetişiyim diye hızlı yürüdüm hatta koştum sonra bi ağrı saplandı karnıma.. çok canım acıdı çok korktum şu anda iyiyim ama yarın doktorumla görüşcem inş bişi yoktur:gitme:
çok salağım ya:mymeka::a015:
oluyo tatlım dün benim de ancım oldu dinlenmek en iyisi geçmiş olsun sana da aa dikkat et kendine şu üç ay çok önemli
günaydın canlarım...
kusura bakmayın birkaç gündür çok sık giremedim doğal olarakta hep geride kaldım sayfaları okuyamadım. şimdi yeni topiki görünce azimle tüm sayfaları okudum. şimdi bitti. günceli yakaladım :).
bu aralar çok fazla alıngan olmuşum herşeye üzülür oldum.
ama güzel haberler de var. Cuma günü doktora gittim( nihayet buldum doktor.) çok şeker bir kadındı.
bebişimi gördüm kızlar kalp atışını duydum. monitörü öpesim geldi. çok mutlu oldum. şu an sağlıklıymış yavrum. yalnız kese altta olduğu için alttan muayene oldum. doğum 10 mayısla 25 mayıs arası olabilir dedi doktorum. normalde (sat 01.08.) sata göre 9 haftalık olmam gerekiyordu ama sekiz haftalık çıktı bebişim. bu arada kayınvalidem çok sevindi onun doğum günüyle aynı olsun istiyor (16 mayıs) ama ben istemiyorum. neden derseniz. aynı günde 2 doğum günü olacak :KK43: ben yavrum için hep özel şeyler yapmak istiyorum.
inşallah aynı güne denk gelmez.
sizleri de iyi gördüm.
kayracım sanada çok geçmiş olsun.
tebrikler tatlım

Kızlar bizim için yemek içmekten, uyumaktan da önemlisi moral.Moralinizi yüksek tutun.Çocuğun mizacını bile etkiliyomuş.Stresten uzak duralım.Mutlu hamişler olalım opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5

kızlar temmuz anneleri topici ne zaman açılır acaba :emir_bebek:
her yeni topic bizim doğuma yaklaşmamızı gösterir..ben de hemen yeni anne adayları geldin istiyorumkaydirigubbakcemile2

nidahcım daha neler var neler ama önemli olan yapabilmek birde giyebileceklermi acaba o var çünkü ner kış ne yaz olacak ee havalar ısısnana kadar da baya büyücekler kısmetsee :emir_bebek:

X