tebrik ederim canım. amin allah kimseye aratmasınnteşekkür ederim elvoscan benim bebişim süpriz yumurtadan çıktı kaydirigubbakcemile3 3 senedir bebeğim olmuyordu testlerim yarım kaldı tedaviye geçemedik ama benim fındık kurdum bize süpriz yaptıAllah kimseye aratmadan versin inşallah :Saruboceq:
evet cnm katılıyorum bende duydum duşuk ede sebeb oluyo bende ilk bebegımı kaybettım kalbı durmuştu.senağlamakızlar önemli bir bilgi vereyim size hamileyken maydanozu çok fazla yemeğin benim bir arkadaşım yeni doğan bölümünde başhemşire o anlattı 6 aylık bir gebe çok fazla maydonoz tüketmiş bebeği karnında ölmüş yapılan araştırmalarda maydanozdan olduğu tespit edilmiş ve ben bundan önceki hamileliğimde çok maydonoz yemiştim bebeğimi kaybetmiştim aklınızda olsun
neyse arkadaşlar sata göre haziran gözüktüğüm için kabullenilmedim pek..olsun....
sağlıklı doğumlar diliyorum..güzel hamilelik geçirirsiniz inşallah...
neyse arkadaşlar sata göre haziran gözüktüğüm için kabullenilmedim pek..olsun....
sağlıklı doğumlar diliyorum..güzel hamilelik geçirirsiniz inşallah...
evet cnm katılıyorum bende duydum duşuk ede sebeb oluyo bende ilk bebegımı kaybettım kalbı durmuştu.senağlama
canım Allah kaybettiğimiz bebeklerimizin ömrünü yeni gelen bebişlerimize versin uzun ömürlü sağlıklı olsun bebişlerimiz bu sefer daha bilinçliyim ve umudum var inşallah olacak bu sefer[/QUOTEinşallah cnm bende herseyı arastırıyorum yedıgımı içtigimi ben daha keseyı gormedım perşembe gıdıcem dr inşallah gorurum bende bu seher umutluyum rabbım bıze bagışlasın bebişlerimizi amin:Saruboceq: