2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

ya benim neden morarmıyor göbekten yapıyorum
ama bu aralar hart diye batıyor eskisi gibi hemen girmiyor

ya ilk zamanlar bendede iz bile kalmıyodu sonradan oldu, belki kol ve bacakmı morarıyo acaba göbeğemi geçsek bizde ama eşim yapamam göbeğine diyo, bide acayiipp yakıyo ilaç, belki marka farklılığından olabilirmi benimki innohep 0,35

10+1 olmuşumm kızlar hareket ediyordu poposunun üstünde zıplıyordu afacannnkaydirigubbakcemile3

16sına 2li test randevusu verdi. folik acit dönemim bitti elevite başladımmm:asigim:
hımmm çok hareketli olucak herhalde maşallah
hadi bakalım gözün aydın

hangi marka seninki? benimki innohep. bende coraspin, folbiol ve bemiks kullanıyorum, bide buara kanama dolayısıyla progestan. Hiçbirini bırakmak yok doktorum 4 koldan saldırcaz dedi, allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın.

cnm ben bir kere koldan yaptım acayip morardı ama göbekte bir tane kızarıklık dahi yok
fragmin kullanıyorum ben

2li test yaptıran var mı.Ben anlaşması olmayan biyere gidicem bu sefer.Ne kadar tutar acaba

canım benimkide innohep ayrıca ben de progestan kullanıyorum ama doktor vajinal kullanmamı önerdi daha etkiliymiş tek kullanmadığım bemiks vitamin mi o,,,,,innohepi kaçlık kullanıyorsun sende heterezigot mu var canım

cnm ben bir kere koldan yaptım acayip morardı ama göbekte bir tane kızarıklık dahi yok
fragmin kullanıyorum ben

canım bende bir kez koldan yaptırdım kanım durmadı ve çok fazla morardı 15gün geçmedi morluğu ve iki üç gün kolum ağrıdı en iyisi göbek canım tavsiye ederim göbek yağlı bölge olduğu için morartmıyr çok fazla acıtmıyor ilk başlarda ama zaman geçtikçe biraz acıyor

dimples maşallahh bebişinee dr. un cinsiyetiyle işlgili hiç yorumda bulundumu? kızlar benim bir arkadaşım hamile dr. ilk gittiklerinde keseyi görünce keseden anladığım kız ama siz yinede kendinizi alıştırmayın demiş :bbo:

kızlar iyi akşamlar yarın kontolüm var bana dua edin bişey çıkmasın hepinizi öptüm

kızlar sule dün demişti ya görümcesi doğum yapcak onun yanında kalcak diye merak etmeyin dimples seninde gözün aydın darısı bizim bebişlere inşallah

dimplescanım özel mesaj atmıştım bakarmısın...

Bemiks B vitamini, innohep 0,35 kullanıyom. Benim sadece faktör V heterozigot, diğer değerlerim normal. Progestanı ben ağızdan kullanıyom 8 saate bir 2şer adet içiyorum, senin hangi değer problemliydi?

Benimkinin kalp atış hızı 180miş.Kalp atış hızına göre kız dedi bana.140altına erkek 140 üstüne kız diyolar.Benim baya bi kız bu durumda kaydirigubbakcemile3

cnm benı kaydetmemışsın sat 21 agustos dogum 28 mayıs 55kıloyla hamiş kaldım eklersen sevınırım

10+1 olmuşumm kızlar hareket ediyordu poposunun üstünde zıplıyordu afacannnkaydirigubbakcemile3

16sına 2li test randevusu verdi. folik acit dönemim bitti elevite başladımmm:asigim:

hayırlı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…