2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkinin kalp atış hızı 180miş.Kalp atış hızına göre kız dedi bana.140altına erkek 140 üstüne kız diyolar.Benim baya bi kız bu durumda kaydirigubbakcemile3
bende sordum dr. kalp atışı kaç nasıl die deney mi yapacaksın kız mı erkek die dedi ve söylemedi kaydirigubbakcemile3

Selam hanımlar ben yeni katıldım aranıza bende hamileyim 7+3 sat 15 benim ilk gebeligim hiç bilgim yok internette araştırarak sizlerin yorumlarını okuyarak öğrenmeye çalışıyorum.
herkezin bebişlerini kucana almak nasip etsin Allah :CüvCüv: :Saruboceq:

Selam hanımlar ben yeni katıldım aranıza bende hamileyim 7+3 sat 15 benim ilk gebeligim hiç bilgim yok internette araştırarak sizlerin yorumlarını okuyarak öğrenmeye çalışıyorum.
hoşgeldin
hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin

aminn canım hayırlı olsun hepimiz bilgilendirmeye çalışıyoruz burda birbirimizii hoşgeldin mayıs annesii opuyorumnanaktan

hos geldın canım yas ve kılonuda soylede dımples senıde eklesın lısteye hayırlısı olsun

hayırlı lsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Bemiks B vitamini, innohep 0,35 kullanıyom. Benim sadece faktör V heterozigot, diğer değerlerim normal. Progestanı ben ağızdan kullanıyom 8 saate bir 2şer adet içiyorum, senin hangi değer problemliydi?

canım benim 2 düşüğüm vardı ama bende testlerde pıhtılaşma sorunu çıkmamıştı aslında sadece protein s değerim yüksekti bir de mthfr diye bir test varmış onu yaptırmadık istememişlerdi onda birşey çıkabilirdi bence yaptırsaydık...bu arada faktör5 te normaldi benim ama gebelikte vücut pıhtılaşma yapıyormuş herhangi bir sorun olmasada doktorlar iğne veriyor 2 düşüğü olanlara yalnız benimkinin dozu yüksek 1 ay sonra değiştiricez dozunu 0,35lik yazdırıcam bir dahaki sefere

dimplesssss sesimi duyyyy mesaj attım sana....

E hani liste en başta olucaktı?ılk sayfadaki farklı kişinin olduğu için mi yapamıyosun Dimples.Ben onun için konuyu sen aç demiştim.Neyse, yi akşamlar :emir_bebek:

dimples sen baştaki listeden değişiklik yapamıyacakmısın şimidi :ecrin_bebek:

ayy bi kaç saatte bu kadar sayfa yazılır mı yaaa, ne geveze olmuşunuz siz

aymina tebrikler
teşekkür ederim elvoscan benim bebişim süpriz yumurtadan çıktı kaydirigubbakcemile3 3 senedir bebeğim olmuyordu testlerim yarım kaldı tedaviye geçemedik ama benim fındık kurdum bize süpriz yaptı :nazar: Allah kimseye aratmadan versin inşallah :Saruboceq:

X