bende sordum dr. kalp atışı kaç nasıl die deney mi yapacaksın kız mı erkek die dedi ve söylemedi kaydirigubbakcemile3Benimkinin kalp atış hızı 180miş.Kalp atış hızına göre kız dedi bana.140altına erkek 140 üstüne kız diyolar.Benim baya bi kız bu durumda kaydirigubbakcemile3
hoşgeldinSelam hanımlar ben yeni katıldım aranıza bende hamileyim 7+3 sat 15 benim ilk gebeligim hiç bilgim yok internette araştırarak sizlerin yorumlarını okuyarak öğrenmeye çalışıyorum.
herkezin bebişlerini kucana almak nasip etsin Allah :CüvCüv: :Saruboceq:
aminn canım hayırlı olsun hepimiz bilgilendirmeye çalışıyoruz burda birbirimizii hoşgeldin mayıs annesii opuyorumnanaktanSelam hanımlar ben yeni katıldım aranıza bende hamileyim 7+3 sat 15 benim ilk gebeligim hiç bilgim yok internette araştırarak sizlerin yorumlarını okuyarak öğrenmeye çalışıyorum.
Selam hanımlar ben yeni katıldım aranıza bende hamileyim 7+3 sat 15 benim ilk gebeligim hiç bilgim yok internette araştırarak sizlerin yorumlarını okuyarak öğrenmeye çalışıyorum.
hoşgeldin
hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin
hayırlı lsun sağlıkla kucağına alırsın inşallahSelam hanımlar ben yeni katıldım aranıza bende hamileyim 7+3 sat 15 benim ilk gebeligim hiç bilgim yok internette araştırarak sizlerin yorumlarını okuyarak öğrenmeye çalışıyorum.
Bemiks B vitamini, innohep 0,35 kullanıyom. Benim sadece faktör V heterozigot, diğer değerlerim normal. Progestanı ben ağızdan kullanıyom 8 saate bir 2şer adet içiyorum, senin hangi değer problemliydi?
aminn canım hayırlı olsun hepimiz bilgilendirmeye çalışıyoruz burda birbirimizii hoşgeldin mayıs annesii opuyorumnanaktan
hos geldın canım yas ve kılonuda soylede dımples senıde eklesın lısteye hayırlısı olsun
hayırlı lsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah
teşekkür ederim elvoscan benim bebişim süpriz yumurtadan çıktı kaydirigubbakcemile3 3 senedir bebeğim olmuyordu testlerim yarım kaldı tedaviye geçemedik ama benim fındık kurdum bize süpriz yaptıaymina tebrikler