2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

kayracım geçmiş olsun canım.....dikkat et riskli dönemdeyiz...

Akşam yatmadan önce kivi yiyin kabızlık için.Zaten hamilelikte yememiz gerekiyomuş.Bebeğin akciğer ve beyin gelişimini sağlıyomuş ve kalp rahatsızlıklarını önlüyomuş.Dün aldım ben

ii gözün aydın canım çok sevindim, sabah yazdıklarını okuduğumda çok üzülmüştüm vede dua etmiştim senin için, çok şükür bişe çıkmamış.

demekki probiyotikli multivitamin isticez doktorumuzdan. saol canım..

Akşam yatmadan önce kivi yiyin kabızlık için.Zaten hamilelikte yememiz gerekiyomuş.Bebeğin akciğer ve beyin gelişimini sağlıyomuş ve kalp rahatsızlıklarını önlüyomuş.Dün aldım ben

inciri bir dönem kullanmıştım. bi de kiviyi deneyeyim bakalım saol canım. denek oldum yaaa

ii gözün aydın canım çok sevindim, sabah yazdıklarını okuduğumda çok üzülmüştüm vede dua etmiştim senin için, çok şükür bişe çıkmamış.

çok sağol canım çok teşekkür ederim hamilenin duası kabul olurmuş çok doğru ben de çok dua ettim şükürki bebişim benimle beraber Umarım hepimiz kucağımıza alırız miniklaerimizi :ecrin_bebek:

deneye deneye vitamin alıyon işte ne güzel hep doğal şeyler yiyosun neticedezemuszemus

yok be güzelim. berbat besleniyorum. yumurta yiyemiyorum süt içemiyorum. meyve ve kuru yemiş gibi şeylerle besleniyorum. bulantılar geçsin acısını çıkarcam.

amin canım inşallah, senin kan pıhtısı topiğinden tanıyorum, bendede var ve hergün iğne oluyorum. daha alışamadım iğneye çok acıyo ve morarıyo senin nasıl gidiyo? nerden yapıyosun?

ya inşallah kötü bişey yoktur insan hergün göre göre alışıyo e bide riskli dönemdeyiz hepimiz korkmamak elde değil dua edelim bişeyi olmasın

amin canım inşallah, senin kan pıhtısı topiğinden tanıyorum, bendede var ve hergün iğne oluyorum. daha alışamadım iğneye çok acıyo ve morarıyo senin nasıl gidiyo? nerden yapıyosun?
ya benim neden morarmıyor göbekten yapıyorum
ama bu aralar hart diye batıyor eskisi gibi hemen girmiyor

ya benim neden morarmıyor göbekten yapıyorum
ama bu aralar hart diye batıyor eskisi gibi hemen girmiyor

ay beraycım sen daha öncede böyle hart diye giriyo yazmıştın ya bende çok korkarım iğneden o günden beri hep aklıma geliyo irkiliyorum :1no2:

canım ben göbekten vurululuyorum ama ben de alışamadım dün sinirlerim bozuktu annem vuruyordu iğneyi elini ittirdim çıkarmak zorunda kaldı iğneyi sonra ağlamaya başladım eşim vurunca daha ii oluyor ona alışmışım dünde o nöbetçiydi ve biz bunu 9 ay boyunca çekeceğiz ama bebişimiz için değer yeterki bizimle kalsın razıyım bu acıyı çekmeye çünkü onu kaybedersem bu sefer katlanamam Allah korusun ben ilk başlarda daha rahattım iğne konusunda zaman geçtikçe daha çok acıyor göbeğim sertleşiyor sanırım sende de öyle oluyor mu ve bir de kaçlık kullanıyorsun iğneyi ben 0,45lik kullanıyorum ve coraspin folbiol alıyorum aynı zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…